Jak wszyscy będą w koszulkach to ja będę wyglądała jak gość specjalny, oddelegowana osobiście przez DieteraJoannaIzabella pisze:PRZYPOMINAM O KOSZULKACH FANCLUBOWYCH NA ZLOT!!!!!!
(nieważne, że bez jego wiedzy)
8 dni... potańczymy sobie
Jak wszyscy będą w koszulkach to ja będę wyglądała jak gość specjalny, oddelegowana osobiście przez DieteraJoannaIzabella pisze:PRZYPOMINAM O KOSZULKACH FANCLUBOWYCH NA ZLOT!!!!!!
Dziękimaria MT pisze:O kurcze, ale wam zazdroszczę. Śledzę ten wątek i bardzo chciałaby być tam z Wami. Niestety nie dam rady. Może w przyszłym roku? Życzę wszystkim udanej zabawy i niezapomnianych wrażeń. A największy ukłon w stronę JoannyIzabelli za zorganizowanie tego Zlotu.
Patryk mam pytanie a składkę będzie można zapłacić w Kutnie lub w Częstochowie pozdrawiam33ccd pisze:Do Kutna przywiozę zamówione bilety na Czestochowę. Jesli ktoś będzie chciał tam kupić to proszę o info.
Myślę, że cisza dlatego, bo każdy już przeżywa i jest myślami w KutnieAngelOfDarkness pisze:41 godzin do zlotu, totalna cisza w temacie. wszystko ok, bawimy się ??