Das Supertalent 7 (2013)

Newsy dotyczące Dietera i jego muzyki.
Awatar użytkownika
weidung
Członek TAFC Polska

Re: Das Supertalent 7 (2013)

Post autor: weidung »

Bardzo wzruszający moment. Po raz pierwszy widziałem Dietera ze łzami w oczach... Coś niesamowitego.
dawidsikorski2

Post autor: dawidsikorski2 »

Piekne to bylo :)
Awatar użytkownika
shoker191
Członek TAFC Polska

Post autor: shoker191 »

Widać że jednak Dieter urodził się z receptorem uczuć:P Widać że go ruszyła ta sytuacja ..:)
Good Guys Only Win In Movies

Everyone has their Bohlen
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

Post autor: MiReK »

Dieter ze łzami w oczach...rzadki to widok
Awatar użytkownika
HubMT
Kontakt:

Post autor: HubMT »

MadameX pisze:W ostatnim odcinku Das Supertalent mogliśmy zobaczyć co nigdy nie było nam dane-wzruszonego Dietera ze łzami w oczach.Powodem jego wzruszenia było ponowne spotkanie człowieka,który go odkrył 35 lat temu i dzięki,któremu mamy Dietera tu gdzie mamy -czyli na szycie.
Wideo : http://www.rtl.de/cms/sendungen/das-sup ... 46489.html

W takich momentach Dieter pokazuje swoją prawdziwą ,ludzką twarz :)
Oglądałem to 28 na RTL'u, ale nadal wtedy nie mogłem w to uwierzyć, że Dieter płacze. Cuda czasem się zdarzają. Bohlen też człowiek.

PS To był jego pierwszy producent. Powiedział jeszcze "...że jak mnie Dieter nie rozpozna, to jest ślepy. ...". Ale poznał. To cud! :o
*Diamonds never made a lady..." :roll:
Awatar użytkownika
Malediwy

Post autor: Malediwy »

Niesamowite! Aż mnie się łezka w oku zakręciła...
Szkoda, że nic nie rozumiem z tego co obaj mówią... Czy ktoś mógłby chociaż streścić to co obaj powiedzieli do siebie?
Spokojem można kamień ugotować...
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

A mnie nie jest dane obejrzeć ten piękny moment.Filmik nie chce odpalić :evil:
Awatar użytkownika
MODERN JEANNE

Post autor: MODERN JEANNE »

Ten filmik zrobił na mnie tak wielkie wrażenie że do końca zycia się chyba nie otrząsnę.Ostatnio miałam wrażenie że Dieter się zmienił o 180 stopni,z wrażliwej ,przyjacielskiej osoby stał się zimną i wyrachowaną istotą pozbawioną emocji.Sądziłam że sława i bogactwo uderzyło mu do głowy i stracił wszelakie uczucia a tu ten płacz był taki szczery...Mimo że od lat śledzę jego karierę tak naprawdę go nie znam...
I LOVE DB AND TA!
Awatar użytkownika
aleksandra227
Członek TAFC Polska

Post autor: aleksandra227 »

No widać,że ludzie się zmieniają ... :)
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
Husku
Członek TAFC Polska

Post autor: Husku »

Nie tyle zmieniają, co może nie pokazują jacy są prywatnie. Pomyślcie, gdyby wszyscy uważaliby Dietera za takiego wrażliwego, to weszliby mu na głowę :P
Awatar użytkownika
MODERN JEANNE

No fakt,zresztą zazwyczaj nakładają na siebie maskę zwaną image.Tym razem coś się z pod nie przebiło
Niesamowity widok...
I LOVE DB AND TA!
Awatar użytkownika
HubMT
Kontakt:

Malediwy pisze:Niesamowite! Aż mnie się łezka w oku zakręciła...
Szkoda, że nic nie rozumiem z tego co obaj mówią... Czy ktoś mógłby chociaż streścić to co obaj powiedzieli do siebie?
Tak, mogę ;)

Przyszedł zaprezentować Dieterowi utwór, który miał kiedyś rozpoznać w '75. Powiedział, że był jego pierwszym producentem i jak go nie rozpozna, że
będzie dosłownie - ślepy.
Następnie wyszedł na scenę, a tutaj Dieter ma nagle taką dziwną minę, jak by coś nim wstrząsnęło. Potem przywitali się, wymienili się dziesięcioma słowami, a tu nagle Didi zaczął płakać. Potem ten pan mówi "Nie płacz Dieter! Wszystko OK!". A potem zaprezentował utwór na saksofonie i tyle. Dostał się do następnej rundy, z czego 3 głosy na TAK i 1 na NIE.
Awatar użytkownika
MODERN JEANNE

I i Didi teraz król Niemiec(a wcześniej i europy) wspomniał z jakim trudem próbował się kiedyś dostać na rynek muzyczny,ile marzeń przez to miał przez całe życie i ile natrętnych domówek rozesłał po wytwórniach płytowych dopóki nie znalazł się"palant" który w końcu ziścił jego marzenia...Trochę egoistyczny ten płacz ,ale ile współczesna muzyka by straciła gdyby tamten gościu nie pojawił się wtedy w jego życiu...Bohlen sound mógłby wtedy nie istnieć...
I LOVE DB AND TA!
Awatar użytkownika
HubMT
Kontakt:

Co fakt to fakt, B-Sound (Bohlen Sound) na zawsze.Szkoda tylko, że zapomniałem, jak się nazywa. Ale wiem, że w Supertalencie Didi mówił, że spotkali się w '75 i to on dał mu tą "wenę twórczą" na tamte lata, zresztą i na całe życie, bo wtedy był niepewny ze swoją muzyczną karierą. Dosłownie start rakiety w kosmos w '75 był! :mrgreen:
Awatar użytkownika
MODERN JEANNE

Dobrze to ująłeś o tym starcie rakiety w kosmos.Z tym że jeśli chodzi o dodanie weny twórczej to przeolbrzymił trochę zasługę tego pana bo sam ją posiadał w nadmiarze ,najpierw bombardując studia swoimi demówkami ,a potem pisząc setki piosenek,których się zliczyć nie da.No ten pan na pewno przyczynił się do tego że nie zaprzestał na swoich marzeniach i zaczął realizować swoje plany.
Teraz jestem ogromnie ciekawa czy będzie go przepuszczał w DSDS ze względu na wdzięczność ?
I LOVE DB AND TA!
MadameX

Post autor: MadameX »

I po raz kolejny Dieter spotkał swojego fana :
http://www.rtl.de/cms/sendungen/das-sup ... 61274.html

Co prawda śpiewać nie umie,ale Dieter bardzo ładnie się zachował wobec niego nawet kiedy inni naśmiewali się z tego mężczyzny,Dieter zachował powagę,podziękował mu za wieloletnie oddanie,uściskał i nawet dał głos na tak :)

Jak widać Dieter jest bardziej ludzki niż nam się wydaje i potwierdza się to co ja o nim myślę od dawna,że dojrzał i ,że ma dobre serce :) Zresztą potwierdza to też,że jest z Cariną już 7 lat i jest ona pierwszą kobietą po Erice , która doczekała się więcej niż jednego dziecka z Dieterem :) Jak dla mnie Dieter się ustatkował i teraz jest znacznie dojrzalszy :)
ODPOWIEDZ