Łzy przy słuchaniu
- disco-man
łzy przy słuchaniu
Kiedyś poleciały mi łzy przy All we have is tonight-Bonnie Tyler! To moze przez ten genialny power!!! Jak byłem mały zawsze wzruszał mnie John Christian ze swoją przepiękną Ebony eyes...W latach 90 poryczałem się przy Major T.-tell me why-ten utwór mimo że to danceowa sieczka jest naprawde bardzo dobry- szybki ale bardzo smutny utwór!
- YaQb85
- Kontakt:
- vader
Oj, tutaj się zgodzę, ja tekstu raczej nie znam, ale coś płaczliwego w tym tkwi.Gosia91 pisze: Testamente d'Amelia
America - oh it's saturday night
America - lazer beams, and lights
http://img291.imageshack.us/my.php?image=mtbljr9.png
mojej roboty
America - lazer beams, and lights
http://img291.imageshack.us/my.php?image=mtbljr9.png
mojej roboty
- Lissi
- Kontakt:
-
Ania
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
- Lissi
- Kontakt:
- disco-man
łzy przy słuchaniu
Uwielbiam wzruszać sie przy J can lose my heart tonight-C.C ! Ta piosenka to wzór disco lat 80! Niezwykle melodyjna, ze świetną aranżacja i tym czymś za czym się stale tęskni i o czym się zawsze marzy...Dyskoteka, wieczór, nagle spojrzenia obcych sobie ludzi łączą się w jedno. Patrząc na siebie już wiedzą że będą ze sobą na wieczność...Nie mogą się zgubić bo utracą największe szczęście...Nie mogą odwrócić wzroku bo stracą miłość...a towarzyszy im oczywiście magiczna muzyka disco , bo bez niej nigdy by się nie odnależli...
- Lissi
- Kontakt:
Re: łzy przy słuchaniu
ładnie powiedzianedisco-man pisze:Uwielbiam wzruszać sie przy J can lose my heart tonight-C.C ! Ta piosenka to wzór disco lat 80! Niezwykle melodyjna, ze świetną aranżacja i tym czymś za czym się stale tęskni i o czym się zawsze marzy...Dyskoteka, wieczór, nagle spojrzenia obcych sobie ludzi łączą się w jedno. Patrząc na siebie już wiedzą że będą ze sobą na wieczność...Nie mogą się zgubić bo utracą największe szczęście...Nie mogą odwrócić wzroku bo stracą miłość...a towarzyszy im oczywiście magiczna muzyka disco , bo bez niej nigdy by się nie odnależli...
- Louie, Louie, Louie
Ja ostatnio płakałam, ale to jak bóbr! Przy Blue System- Crossing the River, ale dopiero jak zrozumiałam do kogo skierowana jest ta piosenka i jak przetłumaczyłam sobie ją całą, ale najbardziej mnie wzruszyło to zdanie: "Oh my time, my time when I sleep ago, can hold baby" i sam też refren był piękny
.
Germany's most successful pop duo ever.
- Mateusz