Dieter Bohlen w Wiedniu... na żywo (?)
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Dieter Bohlen w Wiedniu... na żywo (?)
http://www.oeticket.com/de/tickets/char ... en-332464/
Jutro we Wiedniu odbędzie się uroczysty obiad z udziałem Dietera i Franka Stronacha. W programie m.in... występ Dietera. Nie mam pojęcia jak biędzie to wyglądać i jestem tego strasznie ciekawy... Bilety są / były dostępne w cenie 75 euro.
Jutro we Wiedniu odbędzie się uroczysty obiad z udziałem Dietera i Franka Stronacha. W programie m.in... występ Dietera. Nie mam pojęcia jak biędzie to wyglądać i jestem tego strasznie ciekawy... Bilety są / były dostępne w cenie 75 euro.
Jak piszesz tak cię widzą.
-
moonwalker
Re: Dieter Bohlen we Wiedniu... na żywo (?)
Najwyższy czas aby zaśpiewał stare piosenki MT , to jedyny projekt który chętnie bym kupił.
- flipper_69
Oh Dżizasie, znowu się zacznie gadanie o jego talencie wokalnym
Niemniej jestem ciekaw występu.
Niemniej jestem ciekaw występu.
-
Husku
- Członek TAFC Polska
Ciekawe, może skoro Bohlen to zapewnią jakąś transmisję online, bo też jestem ciekawa co z tego wyjdzie.
- shoker191
- Członek TAFC Polska
Łooo a to fajna ciekawostka
szkoda że tak późno o tym wspomnieliście bo chętnie bym troche zaoszczędził grosza i pojechał .Ale i tak czekam z niecierpliwością..
Good Guys Only Win In Movies
Everyone has their Bohlen
- bibigmbh
kuuu... rcze, i mie tam nie będzie ?!?!?! 
http://www.bibigmbh.cba.pl
e-mail: bibigmbh@wp.pl
@BibiGmbH
http://www.bezdomnechrupki.flog.pl
---
You Can Win If You Want
e-mail: bibigmbh@wp.pl
@BibiGmbH
http://www.bezdomnechrupki.flog.pl
---
You Can Win If You Want
- Sussudio
- weidung
- Członek TAFC Polska
Jestem baaaardzo ciekawy tego spotkania i występu. Czekam na relację i pozdrawiam serdecznie, życząc niezapomnianych wrażeń wszystkim obecnym na gali w Wiedniu.
- aleksandra227
- Członek TAFC Polska
Re: Dieter Bohlen w Wiedniu... na żywo (?)
Ciekawa jestem jak było na koncercie i jak Dieterek się spisał?;)
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
- Sussudio
Wróciłem - piękna sala, siedziałem dwa stoliki od Bohlena, spełniłem swoje marzenie i poznałem go osobiście! Co do programu "artystycznego", był to najbardziej ordynarny playback jaki w życiu słyszałem - Dieter zagrał "We Have A Dream", "Midnight Lady" oraz "MT Medley"- refreny. Zdecydowanie warto było, mimo że playback
Film wyrzucę jak będę w Warszawie

Film wyrzucę jak będę w Warszawie

Ostatnio zmieniony sob wrz 21, 2013 23:26 przez Sussudio, łącznie zmieniany 1 raz.
Dieter Bohlen Królem Polski
- aleksandra227
- Członek TAFC Polska
No to gratuluję marzenia i pozdrawiam.Dzięki za relację 
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
- Jor
Re:
Zastanawiam sie co jest nie tak z tym czlowiekiem (Bohlenem) jako muzykiem. Dlaczego on tak sie boi pokazania swych umiejetnosci na zywo? To jednak juz jest przegiecie, wydarzenie przeciez reklamowano jako zawierajace 'Dieter Bohlen solo na pianinie', wiec nawet nie musial spiewac tylko zagrac. Nie wiem czy to strach, czy tez lenistwo, czy jakas taka jego wewnetrzna glupota ktora mu nie pozwala zrozumiec faktu, ze ten jego nieustanny playback przez cala kariere to jednak zenada i oszustwo. Smutne to i irytujace....Sussudio pisze:Wróciłem - piękna sala, siedziałem dwa stoliki od Bohlena, spełniłem swoje marzenie i poznałem go osobiście! Co do programu "artystycznego", był to najbardziej ordynarny playback jaki w życiu słyszałem - Dieter zagrał "We Have A Dream", "Midnight Lady" oraz "MT Medley"- refreny.
Miejmy nadzieje, ze chociaz owe 'cele charytatywne' zostaly dobrze wsparte ta impreza...
- shoker191
- Członek TAFC Polska
Re: Re:
Jor pisze:Zastanawiam sie co jest nie tak z tym czlowiekiem (Bohlenem) jako muzykiem. Dlaczego on tak sie boi pokazania swych umiejetnosci na zywo? To jednak juz jest przegiecie, wydarzenie przeciez reklamowano jako zawierajace 'Dieter Bohlen solo na pianinie', wiec nawet nie musial spiewac tylko zagrac. Nie wiem czy to strach, czy tez lenistwo, czy jakas taka jego wewnetrzna glupota ktora mu nie pozwala zrozumiec faktu, ze ten jego nieustanny playback przez cala kariere to jednak zenada i oszustwo. Smutne to i irytujace....Sussudio pisze:Wróciłem - piękna sala, siedziałem dwa stoliki od Bohlena, spełniłem swoje marzenie i poznałem go osobiście! Co do programu "artystycznego", był to najbardziej ordynarny playback jaki w życiu słyszałem - Dieter zagrał "We Have A Dream", "Midnight Lady" oraz "MT Medley"- refreny.
To właśnie to jest kwintesencją Dietera i na tym polega jego cała "artystyczna" rola. Ja jako fan zdaje sobie sprawę jak wyglądają jego występy i to akceptuje ponieważ od samego początku Dieter narzucił nam takie standardy. Dietera albo się lubi takim jaki jest albo w ogóle i nie można wymagać od niego takich występów jak np od Thomasa ponieważ on nie ma do tego głosu. A nawet jak próbował śpiewać na żywo to mamy już przykłady które pokazywały jak to się kończy, mam na myśli takie występy jak MT i wspólne wykonanie piosenki " I will follow you" z 98 w Moskwie lub "Midnight Lady" które wykonywał pare lat wcześniej.
Good Guys Only Win In Movies
- Jor
No ale przeciez tutaj mial grac solo na pianinie a nie spiewac. Byla mala nadzieja, ze przynajmniej od tego sie nie wymiga. Co za udawacz.
-
FAN90
W takich sytuacjach zawsze powtarzam.....playback to oszustwo słuchaczy, osób które przychodzą na koncert płacąc nie małe pieniądze, a w tym przypadku było to 75 euro...Wiem wiem, była to gala charytatywna, ale wiecie o chodzi....większość przyszła dla Bohlena.
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Playback playbackiem, ale coś zaskakująco dużo tych starych przebojów ze swoim wokalem Dieter ostatnio naprodukował. To co mamy na filmiku powyżej nie brzmi jak jakieś demo czy podkład koncertowy, tylko jak nagranie na płytę. Nie będę zaskoczony, jeśli w perspektywie paru lat coś takiego się ukaże.
Jak piszesz tak cię widzą.