1. 2000 miles
2. Praying to the aliens<jak ja bym posłuchał jakąś wersję maxi lub instrumental
3.6 years - 6 nights
4.Operator
5.When Sarah smiles
6.Heartache no.9
7.Venice in the rain
8.Magic symphony
9.Lovers in a missing world
Gdzie tam monotonna, to znakomita płyta skoro wyszły z niej aż 4 single, z których dwa to wielkie przeboje. Mnie się podoba bardzo.Daniel pisze:Zwazywszy, ze plyta BodyHeat jest dosc monotonna i malo melodyjna - w porownaniu z innymi (wyjatek to oczywiscie Love Suite).
Chyba takie było zamierzenie Dietera.Daniel pisze:Czyzby byla wtedy tendencja wsrod fanow, aby stanowczo "odciac" muzyke DB od bardziej slodkich nagran MT ?
Że najmniej dyskotekowa to racja, a ze najbardiej rockowa to bzdura wystarczy posłuchać 21st Century i chociażby Sacrifice. Na Body Heat nie ma żadnego takiego utworu.Daniel pisze:To najmniej dyskotekowa i najbardziej "rockowa" plyta.
Temat nie dotyczy ulubionych utworów BS tylko obiektywnie najlepszych utworów BS.Gosia91 pisze:A moimi najbardziej ulubionymi są:
Magic Symphony
Love Suite ...........................
A dlatego chociażby, że Geronimo's Cadillac nie osiągnął już takiego pułapu, jak poprzednie single, a ,,Give Me Peace On Earth'' wogóle byl klapą. Nie zrozum mnie źle, ale chociaż dla mnie to również za......ste kawałki i świetna płyta, to przypada ona na okres, kiedy Modern Talking zaczęło się przejadac, choc fani tacy jak my pozotali. Myślę, że w tym temacie po prostu powinniśmy byc obiektywni. To co jest hitem nie wciąga tylko fanów, którzy są z zespołem od pierwszej płyty, ale powinno także fascynowac ludzi, którzy z danym zespołem mają pierwszy raz do czynienia. Ja mam kumpla heavymetalowca, który lubi YMHYMS, ale już na przykład o Blue System wogóle nie słyszał, albo słyszał i zapomniał, a hit jest czymś co każdy człowiek, choc trochę słuchający radia, rozpozna od pierwszych nutek.art_system pisze:A to niby dlaczego spadek formy?