Nie można, to było na żywo w czasie antenowym ok. 17:20 wczoraj.atlantyda ;o) pisze:Można odsłuchać ten wywiad i audycję z piątku?Grzebię i grzebię po tej stronie i nie ogarniamPkmodern pisze:W ciągu kilku minut rozpocznie się na żywo wywiad z Thomasem w radio Nysa!!!
http://www.nysa.fm/
14.09.2013 - Thomas Anders w Nysie
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Re: 14.09.2013 - Thomas Anders w Nysie
MODERN TALKING FOREVER!!!
- DorkaWawa
- Członek TAFC Polska
Don’t Give Up!
- shoker191
- Członek TAFC Polska
Koncert i atmosfera była cudna . Fajnie że Thomas też się dobrze bawił co było widać i to nie raz, zwłaszcza jak poszły w górę balony...nooo i oczywiście niesamowicie się ciesze że mogłem poznać w końcu osoby z FC. Tylu pozytywnych i fajnych osób w jednym miejscu dawno nie widziałem i z niecierpliwością czekam na Częstochowę!!
Good Guys Only Win In Movies
Everyone has their Bohlen
Everyone has their Bohlen
- cris1974
A ja z rodziną niestety dotarliśmy z dużym opóźnieniem. Na tyle, ze nie opłacało się już kupować biletów. Cóż, posłuchaliśmy sobie chociaż. Swoją drogą ciekaw jestem czy kiedyś w repertuarze Thomasa pojawią się inne utwory?
- JoannaIzabella
No przecież dopiero co zmieniła się track lista..... Na ostatnim koncercie w Koszalinie. Nie sposób było nie zauważyć. Natomiast hity będą zawsze wykonywane, to chyba normalne, mnóstwo ludzi przychodzi, aby właśnie je usłyszeć. A te zmiany w repertuarze, które fani śledzą i wychwytują, są dla nas prawdziwymi perełkami.cris1974 pisze:A Swoją drogą ciekaw jestem czy kiedyś w repertuarze Thomasa pojawią się inne utwory?
- aragorn
- Członek TAFC Polska
.......ale nawet to nie przeszkodziło Thomasowi w dobrym nastroju i nawet widać było jego tryskającą pozytywną energie na scenie..super było poznać tylu ludzi są w fan-clubie,,,niesamowite wrażenie być wśród "swoich"....nie ukrywam że nie mogę się doczekać następnego spotkania...październik jak wszystko dobrze pójdzie będzie gorący....YMHYMS-TAFCPL. 
,,,,coś na łączach ,,kontynuacja mojego 1-go postu,napisałem w nim o podziękowaniu dla Patryka,,i dziewczyn które starały się odganiać balony od Thomasa,,dwoiły się i troiły to jednak spore przedsięwzięcie organizować w fan-clubie,można byłoby się jedynie przyczepić do oświetlenia sceny.
,,,,coś na łączach ,,kontynuacja mojego 1-go postu,napisałem w nim o podziękowaniu dla Patryka,,i dziewczyn które starały się odganiać balony od Thomasa,,dwoiły się i troiły to jednak spore przedsięwzięcie organizować w fan-clubie,można byłoby się jedynie przyczepić do oświetlenia sceny.
That's the only thing i really know.......
- Agata
Zgodnie z zapowiedzią jesteśmy na Twitterze:
https://twitter.com/ThomasAndersGoM/sta ... 36/photo/1
https://twitter.com/ThomasAndersGoM/sta ... 36/photo/1
-
Husku
- Członek TAFC Polska
Aż taka publika? Świetnie 
- cris1974
Tak, ja wiem że zmiany są. Źle się wyraziłem. Chodziło mi bardziej o to czy kiedyś usłyszymy koncert Thomasa w Polsce np z Fahrenkrogiem? Czy raczej nie ma na to szans? A może występ z solowymi utworami TA? Pewnie marzenia....
- Geronimo
No żeby usłyszeć utwory Thomasa z Fahrenkrogiem czy bardziej z solowych produkcji to koncert "Modern Talking Band" nie jest najlepszym miejscem. Jasne jest, że większość repertuaru będą stanowiły przeboje Modern Talking.
- Irenia
http://opole.gazeta.pl/opole/51,35086,1 ... .html?i=21 jestem na zdjęciu
impreza super a Thomas dał czadu

- pysia20
- Członek TAFC Polska
koncert meega;)!!!publika bawiła sie swietnie!!Thomas nie zawodzi!Dzięki Kochani za super zabawe;))do następnego razu;)!
You Are Not Alone..!!
- Tomolo
Dzisiaj również w papierowej wersji Gazety Wyborczej pojawiła się relacja z koncertu „Modern Talking wiecznie żywe” 
A na stronce internetowej jeszcze z dzisiejszą datą znalazłem temat zdjęcia z Twittera, (o czym również napisali w w/w artykule):
http://opole.gazeta.pl/opole/1,35114,14 ... dczas.html
A na stronce internetowej jeszcze z dzisiejszą datą znalazłem temat zdjęcia z Twittera, (o czym również napisali w w/w artykule):
http://opole.gazeta.pl/opole/1,35114,14 ... dczas.html
- Evaalex
Czesc Wam
Koncert by<l wspanialy. Thomas byl w bombowym nastroiu. Moja dalerka podroz na konzert oplacala sie. Mam jedno pytanie.Moza dzies posluchac wywiadu z Thomasdam ktory byl w Radio Nysa?
Jede na koncert do Czestochowy
Koncert by<l wspanialy. Thomas byl w bombowym nastroiu. Moja dalerka podroz na konzert oplacala sie. Mam jedno pytanie.Moza dzies posluchac wywiadu z Thomasdam ktory byl w Radio Nysa?
Jede na koncert do Czestochowy
- DorkaWawa
- Członek TAFC Polska
Koncert był fantastyczny ( jak zwykle z resztą )
Na szczęście nawet pogoda była przychylna. Bardzo się cieszę, że miałam okazję poznać osobiście nowe osoby z Fanclubu i że spotkałam się ze stałymi bywalcami. Dziękuję wszystkim za wspólną zabawę i do zobaczenia w Częstochowie 
Don’t Give Up!
- siara1971
- Członek TAFC Polska
Ja też chciałbym podziękoać Wszystkim za mile spędzony czas na koncercie w Nysie A muszę powiedzieć tym co nie byli że koncert był super ale nic straconego za chwilkę spotykamy się w Częstochowie a podrodze 19-10-2013 mamy jeszcze zlot w Kutnie zapraszam i pozdrawiam wszystkich