29.11.2013 - Thomas Anders na Andrzejki w Częstochowie
- aragorn
- Członek TAFC Polska
Re: 29.11.2013 - Thomas Anders na Andrzejki w Częstochowie
Witajcie ,,,,z uwagi na to że byłem nieobecny na ażżżżżżżż 4-koncertach ,to bolało,,,więc obowiązkowo muszę się pojawić. 
That's the only thing i really know.......
- aragorn
- Członek TAFC Polska
,,popieram pomysł skarbonki,,,wiadomo że wśród nas są osoby które bardzo by chciały być na koncertach Thomasa,ale nie stać ich,,,,może załóżmy taką wielką skarbonkę Fan-Clubową. 
That's the only thing i really know.......
- Evaalex
Ja tez popieram pomysl skladki nato zeby osoby ktore naprawde nie maja mozliwosci finansowych na jazde na koncert conajmniej raz mogly byc na koncercie.
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
No na co najmniej 1 koncert w roku to chyba,każdy jest w stanie uzbierać,ale jak już Thomas daje 4 - 6 koncertów to już rzeczywiście pojawia się problem. Tu już nie chodzi o koszt biletu,ale o dojazd i nocleg.
- aknel03
Sam bilet faktycznie nie jest problemem tak jak pisze atlantyda. Najgorzej jest z noclegiem niestety.. No a jeżeli koncert odbywa się nad morzem a ja dajmy na to jestem z woj. śląskiego to z dojazdem na koncert również robi się nie ciekawie..
Na szczęście do Częstochowy mam godzinę jazdy (o ile w ogóle uda mi się pojechać na ten koncert), no a TA koncertuje różnych miastach Polski, nie tylko nad morzem..
Na szczęście do Częstochowy mam godzinę jazdy (o ile w ogóle uda mi się pojechać na ten koncert), no a TA koncertuje różnych miastach Polski, nie tylko nad morzem..
- Monia82
- Członek TAFC Polska
Ja mam wrażenie, że to trochę wina tego całego burdelu z organizatorami, nie pewności, czy koncert będzie.
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Nie rozumiem Twojej obawy! Rozwiń temat proszę.Monia82 pisze:Ja mam wrażenie, że to trochę wina tego całego burdelu z organizatorami, nie pewności, czy koncert będzie.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
- Monia82
- Członek TAFC Polska
- aknel03
Chyba mam zwidy… „posty widmo”. Haha, ale ok. nie będę wnikać. 
- danielk
- Członek TAFC Polska
- Malediwy
Wybaczcie ale uważam, że to absurdalny pomysł...aragorn pisze:,,popieram pomysł skarbonki,,,wiadomo że wśród nas są osoby które bardzo by chciały być na koncertach Thomasa,ale nie stać ich,,,,może załóżmy taką wielką skarbonkę Fan-Clubową.
Spokojem można kamień ugotować...
- aknel03
Niebawem zamierzam wstąpić do TAFC i nie rozumiem, o co chodzi z tą fanclubową skarbonką..Malediwy pisze:Wybaczcie ale uważam, że to absurdalny pomysł...aragorn pisze:,,popieram pomysł skarbonki,,,wiadomo że wśród nas są osoby które bardzo by chciały być na koncertach Thomasa,ale nie stać ich,,,,może załóżmy taką wielką skarbonkę Fan-Clubową.
Na jakiej zasadzie miałoby to działać? Dziwny pomysł trochę…
Nie wierzę, że jak ktoś bardzo chce pojechać na koncert TA&MT Band, to nie jest wstanie odkładać jakiejś drobnej sumy co miesiąc.
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Taką fanclubową skarbonką jest co roczna opłata członkowska .Tak mi się wydaje.
- JoannaIzabella
aknel03 pisze:Niebawem zamierzam wstąpić do TAFC i nie rozumiem, o co chodzi z tą fanclubową skarbonką..Malediwy pisze:Wybaczcie ale uważam, że to absurdalny pomysł...aragorn pisze:,,popieram pomysł skarbonki,,,wiadomo że wśród nas są osoby które bardzo by chciały być na koncertach Thomasa,ale nie stać ich,,,,może załóżmy taką wielką skarbonkę Fan-Clubową.
Na jakiej zasadzie miałoby to działać? Dziwny pomysł trochę…
Nie wierzę, że jak ktoś bardzo chce pojechać na koncert TA&MT Band, to nie jest wstanie odkładać jakiejś drobnej sumy co miesiąc.
Raaaanyyy, ludzie...! Nie chodziło mi o FanClubową skarbonkę, to aż śmieszne.... Napisałam, żeby każdy w domu sobie założył skarbonkę i tam odkłądał grosiki przeznaczone na wyjazd na koncert! A ktoś to przeinaczył i powstała raczej bezsensowna myśl "skarbonki fanclubowej"....
Ja pisałam, że z Kariną mamy w domu taką "świnkę", do której wrzucamy, co się nawinie pod rękę. To naprawdę działa, bo takich 2-5zł dziennie (czy ileś tam) nie odczuwa się w kieszeni, a później jest naprawdę miłe zaskoczenie przed koncertem, jak opróżniając "świnkę" okazuje się, że jakaś tam kwota się uzbierała
-
Husku
- Członek TAFC Polska
Masz rację, to śmieszne, fani nie są organizacją charytatywną i to, czy kogoś stać na koncert, czy nie jest sprawą indywidualną... Nie ma nic za darmo niestety, a jeśli ktoś ma problem z kupieniem biletu, to zawsze są jeszcze konkursy przedkoncertowe, ale nie wsparcie finansowe od innych fanów, nie mamy przecież fundacji. Też chciałabym być na każdym koncercie, ale niestety nie mogę - z powodów bardziej czasowych niż finansowych. A co do prywatnej skarbonki, to nie jesteśmy dziećmi, chyba każdy potrafi sobie zorganizować wydatki 
- Malediwy
No i właśnie dlatego to nie Twoją wypowiedź ja cytowałem ale aragorna który wyszedł z taką propozycją...JoannaIzabella pisze:Raaaanyyy, ludzie...! Nie chodziło mi o FanClubową skarbonkę, to aż śmieszne....
Spokojem można kamień ugotować...