Modern Talking w mediach

Thomas i Dieter w mediach oraz najciekawsze klipy z YouTube i pokrewnych serwisów.
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Re: Modern Talking w mediach

Post autor: Monia82 »

Cały czas to powtarzam, że są dni kiedy dostajemy po ponad 300 głosów (a w sumie chyba był to jeden dzień) i wtedy dogoniliśmy ją, a nawet wyprzedziliśmy w pewnym momencie o kilkanaście głosów. Po czym znów spoczęliśmy na laurach.

Jeśli PkModern ma rację, to dla mnie to jest chamstwo i takie głosowanie nie ma racji bytu. I takie postępowanie jest brakiem poszanowania dla innych fanów, zespołów, bo MUSI wygrać Polska. Piosenkę z 1 miejsca lubię, muzykę samej Anny Jantar również, ale ta piosenka dla mnie nigdy przebojem lata nie była. Ciekawe, ile razy latem pojawia się ta piosenka, a pozostałe, zagraniczne z tej listy? Dużo radia słucham (leci przez cały dzień, jak jestem w domu) i przez całe lat może dwa razy ją usłyszałam, a pozostałe te "najsławniejsze" niemal codziennie, niektóre nawet po 2-3 razy.
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Jakie chamstwo, kochani, weźcie to głosowanie na wakacyjnie - ze spokojem!

Skoro innym podoba się propozycja Anny Jantar to na nią głosują. Może gdzieś się również skrzyknęli tak jak my, a może po prostu miło kojarzą ten utwór, lubią go i dlatego klikają. Mają przecież do tego prawo.
Sam właśnie rozesłałem newsletter z informacją o tym głosowaniu, żeby trochę pomóc Modern Talking i jeśli Cheri Cheri Lady wygra to będzie wspaniale, ale jeśli nie wygra to... nic się nie stanie. Czytając te głosy oburzenia stają mi przed oczami nastoletnie fanki wykonawców z DSDS, które kupowały po 10 egzemplarzy tego samego singla byle tylko ich idol był numerem 1 :)
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Post autor: Monia82 »

Napisałam o chamstwie, jeśli PkModern ma rację odnośnie ustawienia tego głosowania, a nie jeśli ludzie uczciwie się skrzyknęli i głosują, tak jak my :wink: Przecież zaznaczyłam to, że chodzi mi o sytuację, jeśli tak właśnie to wygląda, a nie gdy ludzie uczciwie głosują :wink:
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
Awatar użytkownika
Karolek78

Post autor: Karolek78 »

Kochani, spokojnie! Ja też głosuję na MT ale bez przesady, może jeszcze kupię sobie dodatkowe 5 komputerów aby oddawać więcej głosów? :lol: Owszem, w miarę możliwości można oddawać głosy ale takich zestawień będzie jeszcze wiele a i tak nie we wszystkich zwyciężymy :wink:. Wrzućcie na luz i róbmy swoje bez zbędnej podejrzliwości i szukania teorii spiskowych. Ja dla przykładu oddaję jeden głos na dobę i więcej nie zamierzam :mrgreen:.
Karolek78
Awatar użytkownika
phantomas
Kontakt:

Post autor: phantomas »

Podziwiam was :lol: Uczciwie to się głosuje raz na dobę, a nie z pięciu komputerów i piętnastu przeglądarek :D
A piosenka i głos Anny Jantar jest naprawdę piękny, nic nie ujmując "Cheri Cheri Lady" i innym przebojom z tej listy :)
Ta pozycja to prowokacja w celu rozbicia głosów
Dodajmy, że to bardzo marna prowokacja. Oczywiście określonych, wiadomych kół. Musimy jeszcze mocniej zewrzeć nasze szeregi :mrgreen:
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
Meg
Członek TAFC Polska

Post autor: Meg »

My po prostu chcemy żeby Modern Talking wygrało - tylko tyle.
Awatar użytkownika
aleksandra227
Członek TAFC Polska

Post autor: aleksandra227 »

Meg pisze:My po prostu chcemy żeby Modern Talking wygrało - tylko tyle.
No właśnie tego chcemy,żeby nas ukochany zespół wygrał :)
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
polaczek892
Członek TAFC Polska

Post autor: polaczek892 »

aleksandra227 pisze:
Meg pisze:My po prostu chcemy żeby Modern Talking wygrało - tylko tyle.
No właśnie tego chcemy,żeby nas ukochany zespół wygrał :)

Ja też chcę żeby wygrał :).
nado

Post autor: nado »

Jesteście zadziwiająco konsekwentni w głosowaniu na listę wszechczasów :lol: za to nie ma żadnej konsekwencji w pielęgnowaniu przez moderntalkingowców, a w szczególności andersowców, tego, co jest - ZA DARMO, zawsze o tej samej porze w różnych wymiarach (nawet). RADIO TOP80.pl od pół roku nadaje LISTĘ BOHLEN/ANDERS DANCE CHARTS -- co jest ewenementem, jeżeli chodzi o media w Polsce w ogóle. Wystarczy się zalogować i codziennie oddać 1 głos na ulubiony numer ! Dodać propozycję. Przez pół roku ruch na liście, ruch ludzi, dla których została lista stworzona zwiększył się proporcjonalnie do użytkowników mt.pl i anders.pl nieznacznie, co znaczy, że macie W NOSIE, co się dla was robi. RADIO TOP80.PL Bohlenowi i Andersowi poświęca: piątek 20:00 - Bohlen ganz Anders, 21:00 - lista, 22:00 - 00:00 - kącik fanów, a od niedawna poniedziałek - 20:00 - propozycje do listy. I co i guzik z pętelką. Ostatnio bilety na ANDERSA można było zdobyć na pstryknięcie palcami, ot tak I NIE BYŁO KOMU ICH DAWAĆ ! A wy podnieceni mało w istocie znaczącym dla fana muzyki konkursem, klikacie po kilkanaście razy, bo Cheri musi wygrać. Po co ? Po cholerę ? Czy od tego więcej usłyszycie w radio Cheri Cheri Lady w tygodniu ? Więcej o 2 odtworzenia w tygodniu ? A może o 3 ? A chyba o to chodzi, by mieć coś naprawdę dobrego i kompleksowego. NIE DOCENIACIE RADIA TOP80, co znaczy, że macie w d...e muzykę waszych idoli. Jak już wygracie w końcu konkurs na hit lata, w radiu, które go prowadziło, nic w muzyce Bohlena i Andersa sięw nim nie zmieni. ZMIENI SIĘ NATOMIAST JEDNO - NIE USŁYSZYCIE WIĘCEJ MUZYKI IDOLI W RADIU TOP80, bo ku temu to zmierza. POZBĘDZIECIE SIĘ RADIA, KTÓRE BYŁO GŁOSEM mt.pl i anders.pl w internecie. Powodzenia zatem. Gdy zza krzaka wygląda jeleń, wy nadal łapiecie królika. Polowanie jednak nie będzie trwało wiecznie, a wy pozostaniecie z niczym. Ubolewam, bo jestem nadal fanem i jednym z nielicznych stąd, którzy piątki spędzają z RADIEM TOP80. MT.PL I ANDERS.PL nie docenia, ale też nie potrafi wykorzystać, co ma. Mam gdzieś wasz śmieszny konkurs, w którym do wygrania NIC.
Meg
Członek TAFC Polska

Post autor: Meg »

Nado, nie podoba mi się to co napisałeś. Chyba przesadziłeś. Nie chcesz, nie głosuj. Nikt Ciebie do tego nie zmusza. Widzę, że dla Ciebie ma wartość coś w momencie kiedy można dostać coś w zamian czyli COŚ WYGRAĆ. Dla mnie ma wartość pierwsze miejsce MT na takiej liście jak TOP WSZECHCZASÓW. I nie wmawiaj mi, że nie jestem fanką bo nie słucham radia. Jest taki ładny wierszyk: "nie ten kocha, co swą miłość głosi lecz ten, który cichutko w sercu ją nosi". Skutecznie zniechęciłeś mnie do słuchania TOP80. Brawo.
FAN90

Post autor: FAN90 »

nado pisze:Jesteście zadziwiająco konsekwentni w głosowaniu na listę wszechczasów :lol: za to nie ma żadnej konsekwencji w pielęgnowaniu przez moderntalkingowców, a w szczególności andersowców, tego, co jest - ZA DARMO, zawsze o tej samej porze w różnych wymiarach (nawet). RADIO TOP80.pl od pół roku nadaje LISTĘ BOHLEN/ANDERS DANCE CHARTS -- co jest ewenementem, jeżeli chodzi o media w Polsce w ogóle. Wystarczy się zalogować i codziennie oddać 1 głos na ulubiony numer ! Dodać propozycję. Przez pół roku ruch na liście, ruch ludzi, dla których została lista stworzona zwiększył się proporcjonalnie do użytkowników mt.pl i anders.pl nieznacznie, co znaczy, że macie W NOSIE, co się dla was robi. RADIO TOP80.PL Bohlenowi i Andersowi poświęca: piątek 20:00 - Bohlen ganz Anders, 21:00 - lista, 22:00 - 00:00 - kącik fanów, a od niedawna poniedziałek - 20:00 - propozycje do listy. I co i guzik z pętelką. Ostatnio bilety na ANDERSA można było zdobyć na pstryknięcie palcami, ot tak I NIE BYŁO KOMU ICH DAWAĆ ! A wy podnieceni mało w istocie znaczącym dla fana muzyki konkursem, klikacie po kilkanaście razy, bo Cheri musi wygrać. Po co ? Po cholerę ? Czy od tego więcej usłyszycie w radio Cheri Cheri Lady w tygodniu ? Więcej o 2 odtworzenia w tygodniu ? A może o 3 ? A chyba o to chodzi, by mieć coś naprawdę dobrego i kompleksowego. NIE DOCENIACIE RADIA TOP80, co znaczy, że macie w d...e muzykę waszych idoli. Jak już wygracie w końcu konkurs na hit lata, w radiu, które go prowadziło, nic w muzyce Bohlena i Andersa sięw nim nie zmieni. ZMIENI SIĘ NATOMIAST JEDNO - NIE USŁYSZYCIE WIĘCEJ MUZYKI IDOLI W RADIU TOP80, bo ku temu to zmierza. POZBĘDZIECIE SIĘ RADIA, KTÓRE BYŁO GŁOSEM mt.pl i anders.pl w internecie. Powodzenia zatem. Gdy zza krzaka wygląda jeleń, wy nadal łapiecie królika. Polowanie jednak nie będzie trwało wiecznie, a wy pozostaniecie z niczym. Ubolewam, bo jestem nadal fanem i jednym z nielicznych stąd, którzy piątki spędzają z RADIEM TOP80. MT.PL I ANDERS.PL nie docenia, ale też nie potrafi wykorzystać, co ma. Mam gdzieś wasz śmieszny konkurs, w którym do wygrania NIC.
Ostro, nie ma co... Szanuję Twoją opinię. Ale naprawdę dziwię Ci się. Dla mnie nie rozumiesz idei, między innymi tego głosowania i bierzesz to za bardzo na serio. Uważam również, że nie jedna osoba może czuć się obrażona tym atakiem, niesłusznymi oskarżeniami i straszeniem, że coś się skończy. Nie zawsze musi być coś do wygrania, nie jesteśmy materialistami.
Wrzuć na luz...
Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Skyliner89MT

Post autor: Skyliner89MT »

Witam.
Jesteśmy w stanie zdobyć pierwsze miejsce. Tylko codziennie musimy głosować i to po kilka razy :).
Ja od siebie oddaje 5-6 głosów.
Pozdrawiam
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
FAN90

Post autor: FAN90 »

Na tą chwile brakuje 44 głosów do pierwszego miejsca! Jest w naszym zasięgu! A tak swoją drogą to nie rozumiem, dlaczego wczoraj był taki ruch i tyle głosów, a dziś jest tak spokojnie. Ale w każdym jest to dowód na to, że jeszcze wszystko się może zdarzyć i sprawa pierwszego miejsca jest otwarta! :)
Awatar użytkownika
aknel03

Post autor: aknel03 »

Nie zawsze mam możliwość, ale staram się również oddać głos na MT.Nie którzy z Was chyba zbyt bardzo się spinają (po 6 czy ileś tam głosów dziennie xD). To głosowanie, to przecież tylko zabawa! Wcale nie będę zdziwiona, jeżeli wygra Anna Jantar. :mrgreen:
Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
użytkownik #1463

Post autor: użytkownik #1463 »

W ostatni piątek w radio ZET Gold leciało Brother Louie, i Ryan Simmons-Lucky guy.
Awatar użytkownika
aknel03

Post autor: aknel03 »

Ostatnio słucham tego radia, prawie co dzień i często puszczają tam piosenki Modern Talking. ;)
ODPOWIEDZ