To nie wiem dlaczego.ja głosowałam koło 11 i potem około 21 i zaliczyło.Korzystam z przeglądarek Winampa,Safari i SeaMonkey.Zainstaluję jeszcze Operę i Firefoxa.Nie odpuszczę tak łatwo w tym głosowaniuFAN90 pisze:W jakich odstępach czasu? Bo głosowałem o 8.30 rano i jest 21.40 i nie da się.atlantyda ;o) pisze:Ja obczaiłam ,że można oddać głos rano i wieczorem. Więc jeżeli ktoś ma takie możliwości jak 33ccd to jest 8 głosów od 1
Modern Talking w mediach
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Re: Modern Talking w mediach
-
polaczek892
- Członek TAFC Polska
Ja też nie odpuszczę w tym głosowaniu tak łatwo.
Nawet wysłałam linki do kilku przyjaciół z liceum mam nadzieję, że uda im się to zrobić.
Nawet wysłałam linki do kilku przyjaciół z liceum mam nadzieję, że uda im się to zrobić.
-
FAN90
Wracamy do formy!
10 głosów przewagi, ale ofensywa musi trwać 
- Gasolina91
- Ann
- Członek TAFC Polska
Ja oddałam dzisiaj już 5 głosów
Niestety znowu MT sporo przegrywają z A.Jantar

MY DREAMS COME TRUE 
- aleksandra227
- Członek TAFC Polska
Ja też codziennie głosuje po trzy głosy
Ale widzę,że niektórzy śpią
Albo konkurencja ostro się wzięła za nas ... 
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
- DorkaWawa
- Członek TAFC Polska
Kurczę, duża przewaga Anny Jantar - 172 głosy
Ja w pracy przeszłam po pokojach i oddałam 5 głosów na "naszych". Jak wrócę do domu oddam jeszcze 4 głosy. I tak będę głosować do końca 
Don’t Give Up!
- Skyliner89MT
1 miejsce nam ucieka...
. Do kiedy trwa głosowanie?
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
-
polaczek892
- Członek TAFC Polska
-
FAN90
Oj ucieka nam wygrana. W zestawieniu pojawił się kolejny utwór MT - Atlantis Is Calling, ale niestety już trochę za późno żeby "wynieść" go na podium 
Głosujmy!!!
Głosujmy!!!
- Monia82
- Członek TAFC Polska
To jest jakiś kiepski żart. Nie jestem w stanie tego pojąć!!!!
Do jasnej cholery, jesteśmy w stanie to wygrać, tylko trzeba ruszyć tyłki nasze i naszych znajomych, udowodniliśmy to dwa dni temu, zdobywając ponad 300 głosów w przeciągu jednego wieczora i wróciliśmy na 1 miejsce!!!!!!!!!!!!!!!! I znowu wszyscy poza tą garstką stałych głosującyh spoczęli na laurach!!!!!!!! I mamy rezultat.
Do jasnej cholery, jesteśmy w stanie to wygrać, tylko trzeba ruszyć tyłki nasze i naszych znajomych, udowodniliśmy to dwa dni temu, zdobywając ponad 300 głosów w przeciągu jednego wieczora i wróciliśmy na 1 miejsce!!!!!!!!!!!!!!!! I znowu wszyscy poza tą garstką stałych głosującyh spoczęli na laurach!!!!!!!! I mamy rezultat.
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Ta pozycja to prowokacja w celu rozbicia głosów.FAN90 pisze:W zestawieniu pojawił się kolejny utwór MT - Atlantis Is Calling, ale niestety już trochę za późno żeby "wynieść" go na podium
Zresztą to głosowanie i tak jest ustawione, przecież jak mogą Polce dwaj Niemcy zagrozić...
MODERN TALKING FOREVER!!!
- Monia82
- Członek TAFC Polska
Mogą i są w stanie zagrozić, tylko do jasnej cholery, nie spoczywajmy na laurach!
-
Meg
- Członek TAFC Polska
No ja oddaje 3 głosy z pracy i 3 z domu (mam tu i tu 3 różne przeglądarki). Dodatkowo założyłam konto na stronie głosowania, co pozwala mi dodatkowo oddać 1 głos więcej. Zdarza się, że uda mi się zagłosować dwa razy dziennie. To minimum 7 głosów. Jak ja mogę to i Wy możeciecie. Jak to mawiał mój ulubiony profesor na studiach: "Żeby nam się chciało chcieć". 
-
FAN90
Dziś udało mi się zagłosować 2 razy! Z tego co wiem paru osobom które prosiłem tez się udało, więc może dziś jest taki dzień
Bo nie wiem od czego to zależy.
Ode mnie dziś 13 głosów
Ode mnie dziś 13 głosów
- Romantic Warrior
Coś tu jest dziwnego - w rankingu dziennym na dzisiaj na godz. 15:15 na Ankę poszło ok. 300 głosów a na MT ok. 115. Przy takiej tendencji nigdy jej nie dogonimy. Ja także głosuję z dwóch przeglądarek + smartfona przynajmniej raz dziennie i namówiłem parę osób do regularnego głosowania. Jednak tutaj widać, że regularnie głosuje na MT ok. 20 osób, które oddają po kilka głosów. Jeżeli nie zmobilizujemy większej grupy, bedziemy się cieszyć tylko srebrem....