Modern Talking w mediach
- aknel03
Re: Modern Talking w mediach
ja też zagłosowałam:) ale do pierwszego miejsca jednak trochę brakuje jeszcze
-
nado
Przypomnijmy: Modern Talking to dwóch facetów w pastelowych koszulach, z fryzurą typu "mój pies też tak ma!"
Obaj członkowie duetu przyznali swego czasu, że aby napisać hit, wystarczy kawałek skocznej melodyjki i proste rymy, w których często pojawia się słowo "love". Wprawdzie według tego schematu grali też Beatlesi, przynajmniej zanim ich inspiracją nie stała się Lucy in the Sky with Diamonds, ale oni przynajmniej robili to z klasa. Gdyby kiczowatość Modern Talking mierzyć w centymetrach, to niemieckiej pary wstydziliby się nawet Marsjanie. To ostateczny, koronny obciach epoki, który powinien zostać wymazany z kart historii. Zresztą sami posłuchajcie.
W PIĄTKOWYM BOHLEN GANZ ANDERS jazda bez trzymanki ! 20 najbardziej kiczowatych piosenek Dietera i Thomasa w nieznoszącym sprzeciwu mix'sie obciachu i tandety, opatrzone komentarzami fanów, między innymi, z MT.pl.START - 20:00. TYLKO W RADIU TOP80.pl
Obaj członkowie duetu przyznali swego czasu, że aby napisać hit, wystarczy kawałek skocznej melodyjki i proste rymy, w których często pojawia się słowo "love". Wprawdzie według tego schematu grali też Beatlesi, przynajmniej zanim ich inspiracją nie stała się Lucy in the Sky with Diamonds, ale oni przynajmniej robili to z klasa. Gdyby kiczowatość Modern Talking mierzyć w centymetrach, to niemieckiej pary wstydziliby się nawet Marsjanie. To ostateczny, koronny obciach epoki, który powinien zostać wymazany z kart historii. Zresztą sami posłuchajcie.
W PIĄTKOWYM BOHLEN GANZ ANDERS jazda bez trzymanki ! 20 najbardziej kiczowatych piosenek Dietera i Thomasa w nieznoszącym sprzeciwu mix'sie obciachu i tandety, opatrzone komentarzami fanów, między innymi, z MT.pl.START - 20:00. TYLKO W RADIU TOP80.pl
- Karolek78
Mogę prosić o listę piosenek znajdujących się w tym miksie?
C.C.Catch często można usłyszeć w radiu plus. Jest tam dużo muzyki popularnej z lat minionych i trochę disco polo.
C.C.Catch często można usłyszeć w radiu plus. Jest tam dużo muzyki popularnej z lat minionych i trochę disco polo.
Karolek78
- Adrian77
- Kontakt:
Co do miksu, to piosenki wybierał prezenter. Ich spis jest na http://radioarchiwum.net/radio/125/radi ... 23/page/40 od godziny 20:16 do 21:08.Karolek78 pisze:Mogę prosić o listę piosenek znajdujących się w tym miksie?
Zapraszam wszystkich już dzisiaj na godzinę 20:00 do słuchania radia TOP80.PL.
W każdy poniedziałek o godzinie 20:00 prezentowane będą aktualne propozycje do listy Top80 Bohlen & Anders Dance Charts.
Przypominam, że dodawać propozycje do wyżej wymienionej listy można dodawać tylko do godziny 19 w poniedziałki.
Pozdrawiam
http://facebook.com/Heaven.Of.System
Adrian77
Adrian77
-
FAN90
Głosowanie trwa! Brakuje nam ok 120 głosów do pierwszego miejsca. Damy radę! Mamy jeszcze miesiąc. Przypominam, że można głosować codziennie!
Użytkowników aktywnych jest dość dużo, więc osiągnięcie pierwszego miejsca nie powinno być trudne. A poza tym są też inni ludzie z poza forum.
Tak więc moi drodzy do dzieła!
Użytkowników aktywnych jest dość dużo, więc osiągnięcie pierwszego miejsca nie powinno być trudne. A poza tym są też inni ludzie z poza forum.
Tak więc moi drodzy do dzieła!
-
JarekMT
Własnie teraz na Stars.TV "Body to Body" - Blue System 
-
FAN90
Jeszcze ok 75 głosów do pierwszego miejsca! Zmobilizujmy się! Mamy jeszcze 22 dni głosowania. Głosujmy codziennie!
http://topwszechczasow.pl/notowanie/wsz ... w_iae.html
http://topwszechczasow.pl/notowanie/wsz ... w_iae.html
- DorkaWawa
- Członek TAFC Polska
Ja głosuję dwa razy dziennie - raz rano w pracy i drugi raz w domu. MT musi wygrać 
Don’t Give Up!
-
Husku
- Członek TAFC Polska
nie ma innej opcji 
- Dieterowiczka
Ja rozgłaszam na portalu Ask.fm i już 10 głosów się zarobiło 
-
FAN90
Super!
Ofensywa trwa! 
-
polaczek892
- Członek TAFC Polska
Ja codziennie głosuję na MT
.
-
FAN90
Na tą chwilę do pierwszego miejsca brakuje ok. 30 głosów!
Dziś lub jutro możemy osiągnąć cel
Ale pamiętajmy, że nie wystarczy go osiągnąć, trzeba go utrzymać... 
- JoannaIzabella
- Monia82
- Członek TAFC Polska
-
FAN90
Już tylko 4 głosy
A potem pozostaje tylko powiększać przewagę