Koncertowy Thomas!
- Evaalex
Re: Koncertowy Thomas!
Ten filmik dzis znalazl sie na mojej t5ablicy na Facebooku
- Adrian77
- Kontakt:
You're My Heart You're My Soul - Live
http://facebook.com/Heaven.Of.System
Adrian77
Adrian77
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
No to koniec z różami na YMHYMS.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Why?33ccd pisze:No to koniec z różami na YMHYMS.
- DorkaWawa
- Członek TAFC Polska
??? Przepraszam, jestem blondynką, czy mogę prosić o przetłumaczenie tego zdania?33ccd pisze:No to koniec z różami na YMHYMS.
Don’t Give Up!
-
FAN90
Ja interpretuje to zdanie jako inicjacja do dyskusji i ożywienia. Rozumiem, że chodzi o to, że Thomas nie wykonuje już wstępu do YMHYMS i nie śpiewa acapella i nie ma kiedy rzucać różami. Ale nie wydaje mi się, że to powód do takich kroków. Chyba, że to jedyna droga do obcięcia kosztów... A powody które nie przemawiają za tym żeby wycofać tą "akcję" są myślę przynajmniej dwa:33ccd pisze:No to koniec z różami na YMHYMS.
1. To jest tradycja koncertów w Polsce.
2. Sam Thomas mógłby być zdziwiony/zawiedziony, że nie ujrzy na scenie pod swymi nogami róż. A co gdyby nagle Thomas zaczął coś mówić i śpiewać acapella? Myślę, że już tak to jest zakorzeniona tradycja, że Thomas nas może identyfikować z tym wydarzeniem. Róże nie tylko artyście dają emocje, wspomnienia, ale również sami fani to przeżywają. Zawsze podczas wyrzucania róż, było coś zabawnego, wzruszającego (dla samego Thomasa). Brońmy tego pomysłu i tradycji. Brońmy "Białego dywanu"
- Malediwy
Ja bym się nie upierał z tymi różami rzucanymi pod nogi Thomasa... Fajny zwyczaj ale wszystko kiedyś się kończy... Może kosz z białymi różami czy po prostu bukiet białych róż wręczonych na koniec koncertu wystarczy?...
Spokojem można kamień ugotować...
-
djsergeich
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Ruscy nie potrafią śpiewać,a nam to wychodzi świetnie.Thomas jest zachwycony jak śpiewamy z nim,to widać.Wątpię więc,że zrezygnuje na koncertach w Polsce ze wstępu do YMHYMS.
-
Husku
- Członek TAFC Polska
Też tak sądzę, jemu podoba się chyba nasza inicjatywa, róże i śpiew, wszystko wychodzi naprawdę pięknie, więc czemu miałby rezygnować 
- Fanka MT
Dla mnie czegokolwiek by nie zaśpiewał na koniec, warto mu rzucić te jego ulubione kwiaty. Dywan z białych róż stał się już tradycją koncertów Thomasa w Polsce,więc myślę, że odejście od tego pomysłu mogłoby zasmucić samego artystę jak i nam, fanom - przynieść takie uczucie zawiedzenia. Poza tym, według mnie rzut tymi kwiatami nie jest podziękowaniem za samo YMHYMS, lecz za całokształt, więc bez różnicy, jakiemu utworowi będzie towarzyszyć ten nasz gest 
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
- aknel03
Uważam dokładnie tak samo Fanko MT.
Bardzo podoba mi się ta akcja z rzucaniem róż. Mam nadzieję, że po mino sytuacji finansowej FC i zmian jakie wprowadził Thomasa do repertuaru związanych z tą piosenką, róże nadal będą leciały na/pod scenę.
- Emil45677
Witam, już baardzo dawno zaglądałem na to forum ale chyba wracam
. Otóż znalazłem na YT koncert Thomasa z Sankt Petersburga z 2004 roku! Cały koncert został nagrany przez profesjonalną ekipę, być może to było nagrane dla telewizji. Thomas promował wtedy album This Time i śpiewał piosenki z albumu.
Co mi się podobało to ciekawe aranżacje i piosenki których jeszcze nie słyszałem żeby Thomas śpiewał na żywo jak "Nothing's Gonna Stop Me Now" oraz ogólna energia jaką wtedy miał
Minusy?
- Niestety Thomas momentami wyglądał na zagubionego i często nie pamiętał tekstu... za często :p
Oto i koncert o którym piszę, może jakość nagrania nie powala ale da się oglądać
:
Co mi się podobało to ciekawe aranżacje i piosenki których jeszcze nie słyszałem żeby Thomas śpiewał na żywo jak "Nothing's Gonna Stop Me Now" oraz ogólna energia jaką wtedy miał
Minusy?
- Niestety Thomas momentami wyglądał na zagubionego i często nie pamiętał tekstu... za często :p
Oto i koncert o którym piszę, może jakość nagrania nie powala ale da się oglądać
- Ann
- Członek TAFC Polska
Dlaczego w 1987 roku podczas tournee po Polsce,Thomas mógł wykonywać na koncertach takie utwory jak "Mandy" czy "One Voice",a teraz nie
Przecież wtedy ,tak samo jak i teraz ludzie przychodzili na koncerty głównie po to żeby posłuchać muzyki MT,a jednak mogło być też w programie "Mandy"?
MY DREAMS COME TRUE