MT i wasi bliscy

Dyskusja wyłącznie na temat Modern Talking.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
ewelajna

Re: MT i wasi bliscy

Post autor: ewelajna »

Ja faszerowana bylam od urodzenia tym ,,miodem na uczy:)''.. ale nasililo sie,gdy poznalam wczesniejszego chlopaka...na okraglo nucil mi,puszczal hity panow z MT.. nazwal ,,chery lady na studniowce''... ale.. Chlopaka nie ma.. Jest nowy-Juz narzeczony^^ a muzyka dalej w sercu gra:)
,,Traktuj innych tak, jak sam chcesz być przez nich traktowany..''
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Hehe, mój Rafał powiedział mi kiedyś, że może od czasu do czasu posłuchać piosenek MT ale oglądać ich nie ma zamiaru :D
Point Of No Return
Awatar użytkownika
DorkaWawa
Członek TAFC Polska

Post autor: DorkaWawa »

Aj te chłopy :wink: Mój ślubny MT posłucha, potańczy, na koncercie TA był ze mną dwa razy i więcej nie zamierza. Mówi, że ile razy można :x
Ale owszem można, ojjj można, prawda? :D
Don’t Give Up!
polaczek892
Członek TAFC Polska

Post autor: polaczek892 »

Masz rację DorkaWawa po co znowu narzekać :) .
A u nas w Leśnej 3 tygodnie temu była impreza na mieście z okazji Dnia Dziecka miała być akurat na 1 czerwca, tylko, że z powodu paskudnej pogody została przesunięta na następny tydzień.
A w dzień imprezy gdy przechodziłam koło ratusza to puścili z głośników "Cheri Cheri Lady" :) .
No prostu byłam zaskoczona :o .
Awatar użytkownika
Dieterowiczka

Post autor: Dieterowiczka »

Ja zaraziłam się od Taty ;) . Modern Talking już znałam tylko z YMHYMS , właściwie to tylko piosenkę znałam ;p . Później tata pokazał mi Atlantis is Calling , i słuchałam tego , ale jak ktoś wszedł do pokoju to od razu to wyłączałam. Wstydziłam się. Później znów , tata pokazał mi BS , tzn. Laila , Romeo and Juliet i Sorry Little Sarah. Spodobało mi się i ściągnęłam na MP3. Potem odrzuciłam te piosenki. Ale poznałam CCC. Znowu wróciłam do tamtych lat. Potem szukałam peeeełno piosenek MT , BS I CCC. I myślę , że już nigdy tej muzyki nie odrzucę :) . A co do bliskich too... Przyjaźniłam się z pewną dziewczyna która słuchała Justina Biebera , i powiedziała , że styl muzyki jakiej słucham jej nie przeszkadza. Lecz po jednej kłótni wyszło wszystko na jaw. Co prawda spodobały jej się ponoć dwie piosenki MT - Brother Louie i BS - Deja vu. Ale ile w tym prawdy nie wiem. Potem ona rozgadała całej klasie że bujam się w 60 - latku i wogóle. No i mnie wyśmiała czego ja słucham i wogóle. Ale ja się tym oczywiście nie przejęłam. Nie interesuje mnie czyjeś zdanie , ważne , że ja akceptuję to czego słucham :) O gustach sie nie dyskutuje. :mrgreen:
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

No to zobaczymy jak długo Justina Bibbera ta Twoja koleżanka będzie wielbiła.Muzyką MT fascynuje się już kolejne pokolenie co mnie osobiście cieszy :D .Jedni przyznają się do nich inni nie bo się wstydzą "obciachu" ... tak to już jest z tym naszym MT ;) .
Awatar użytkownika
Dieterowiczka

Post autor: Dieterowiczka »

atlantyda ;o) pisze:No to zobaczymy jak długo Justina Bibbera ta Twoja koleżanka będzie wielbiła.Muzyką MT fascynuje się już kolejne pokolenie co mnie osobiście cieszy :D .Jedni przyznają się do nich inni nie bo się wstydzą "obciachu" ... tak to już jest z tym naszym MT ;) .
Oj , ona chce jego imię wytatuować na lewym przed ramieniu. Już widzę jak za kilka lat będzie tego żałowała , no ale cóż nie moja skóra. Ja tam uwielbiam DB ale nigdy nie przyszło na myśl aby jego imię wytatuować na ręce , czy gdzieś :)
Awatar użytkownika
Fanka MT

Post autor: Fanka MT »

DorkaWawa pisze:Aj te chłopy :wink: Mój ślubny MT posłucha, potańczy, na koncercie TA był ze mną dwa razy i więcej nie zamierza. Mówi, że ile razy można :x
Ale owszem można, ojjj można, prawda? :D
Jasne, że można! ;) Ja mam to szczęście, że akurat mój chłopak nic nie ma do Thomasa, a mało tego, obiecał, że sam mnie zabierze na jak największą ilość koncertów idola ;)
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
JarekMT

Post autor: JarekMT »

Jeśli chodzi o mnie, to rodzina wie ze slucham MT i akceptuje to. Takze znajomi mimo ze słuchają zupełnie innej muzyki.
A mojej mamie ostatnio starasznie spodobalo sie "There's Too Much Blue In Missing You" i stwierdziła tez ze Diter też ładnie spiewa :)
Awatar użytkownika
ewelajna

Post autor: ewelajna »

Wogole jak mnie ostatnio zaskoczyl narzeczony.. wchodze do auta a on zarzuca mi kawalkami MT.. z 20 km sam miod...shock
,,Traktuj innych tak, jak sam chcesz być przez nich traktowany..''
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Też zawsze gdy jedziemy gdzieś dalej biorę płytę MT ale mój Rafał jakoś zawsze włącza Bee Gees albo Queen (które ostatnimi czasy namiętnie słucham :P)
Point Of No Return
ODPOWIEDZ