MT i wasi bliscy
- ewelajna
Re: MT i wasi bliscy
Ja faszerowana bylam od urodzenia tym ,,miodem na uczy:)''.. ale nasililo sie,gdy poznalam wczesniejszego chlopaka...na okraglo nucil mi,puszczal hity panow z MT.. nazwal ,,chery lady na studniowce''... ale.. Chlopaka nie ma.. Jest nowy-Juz narzeczony^^ a muzyka dalej w sercu gra:)
,,Traktuj innych tak, jak sam chcesz być przez nich traktowany..''
- Gasolina91
Hehe, mój Rafał powiedział mi kiedyś, że może od czasu do czasu posłuchać piosenek MT ale oglądać ich nie ma zamiaru 
Point Of No Return
- DorkaWawa
- Członek TAFC Polska
Aj te chłopy
Mój ślubny MT posłucha, potańczy, na koncercie TA był ze mną dwa razy i więcej nie zamierza. Mówi, że ile razy można
Ale owszem można, ojjj można, prawda?
Don’t Give Up!
-
polaczek892
- Członek TAFC Polska
Masz rację DorkaWawa po co znowu narzekać
.
A u nas w Leśnej 3 tygodnie temu była impreza na mieście z okazji Dnia Dziecka miała być akurat na 1 czerwca, tylko, że z powodu paskudnej pogody została przesunięta na następny tydzień.
A w dzień imprezy gdy przechodziłam koło ratusza to puścili z głośników "Cheri Cheri Lady"
.
No prostu byłam zaskoczona
.
A u nas w Leśnej 3 tygodnie temu była impreza na mieście z okazji Dnia Dziecka miała być akurat na 1 czerwca, tylko, że z powodu paskudnej pogody została przesunięta na następny tydzień.
A w dzień imprezy gdy przechodziłam koło ratusza to puścili z głośników "Cheri Cheri Lady"
No prostu byłam zaskoczona
- Dieterowiczka
Ja zaraziłam się od Taty
. Modern Talking już znałam tylko z YMHYMS , właściwie to tylko piosenkę znałam ;p . Później tata pokazał mi Atlantis is Calling , i słuchałam tego , ale jak ktoś wszedł do pokoju to od razu to wyłączałam. Wstydziłam się. Później znów , tata pokazał mi BS , tzn. Laila , Romeo and Juliet i Sorry Little Sarah. Spodobało mi się i ściągnęłam na MP3. Potem odrzuciłam te piosenki. Ale poznałam CCC. Znowu wróciłam do tamtych lat. Potem szukałam peeeełno piosenek MT , BS I CCC. I myślę , że już nigdy tej muzyki nie odrzucę
. A co do bliskich too... Przyjaźniłam się z pewną dziewczyna która słuchała Justina Biebera , i powiedziała , że styl muzyki jakiej słucham jej nie przeszkadza. Lecz po jednej kłótni wyszło wszystko na jaw. Co prawda spodobały jej się ponoć dwie piosenki MT - Brother Louie i BS - Deja vu. Ale ile w tym prawdy nie wiem. Potem ona rozgadała całej klasie że bujam się w 60 - latku i wogóle. No i mnie wyśmiała czego ja słucham i wogóle. Ale ja się tym oczywiście nie przejęłam. Nie interesuje mnie czyjeś zdanie , ważne , że ja akceptuję to czego słucham
O gustach sie nie dyskutuje. 
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
No to zobaczymy jak długo Justina Bibbera ta Twoja koleżanka będzie wielbiła.Muzyką MT fascynuje się już kolejne pokolenie co mnie osobiście cieszy
.Jedni przyznają się do nich inni nie bo się wstydzą "obciachu" ... tak to już jest z tym naszym MT
.
- Dieterowiczka
Oj , ona chce jego imię wytatuować na lewym przed ramieniu. Już widzę jak za kilka lat będzie tego żałowała , no ale cóż nie moja skóra. Ja tam uwielbiam DB ale nigdy nie przyszło na myśl aby jego imię wytatuować na ręce , czy gdzieśatlantyda ;o) pisze:No to zobaczymy jak długo Justina Bibbera ta Twoja koleżanka będzie wielbiła.Muzyką MT fascynuje się już kolejne pokolenie co mnie osobiście cieszy.Jedni przyznają się do nich inni nie bo się wstydzą "obciachu" ... tak to już jest z tym naszym MT
.
- Fanka MT
Jasne, że można!DorkaWawa pisze:Aj te chłopyMój ślubny MT posłucha, potańczy, na koncercie TA był ze mną dwa razy i więcej nie zamierza. Mówi, że ile razy można
![]()
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
-
JarekMT
Jeśli chodzi o mnie, to rodzina wie ze slucham MT i akceptuje to. Takze znajomi mimo ze słuchają zupełnie innej muzyki.
A mojej mamie ostatnio starasznie spodobalo sie "There's Too Much Blue In Missing You" i stwierdziła tez ze Diter też ładnie spiewa
A mojej mamie ostatnio starasznie spodobalo sie "There's Too Much Blue In Missing You" i stwierdziła tez ze Diter też ładnie spiewa
- ewelajna
Wogole jak mnie ostatnio zaskoczyl narzeczony.. wchodze do auta a on zarzuca mi kawalkami MT.. z 20 km sam miod...shock
,,Traktuj innych tak, jak sam chcesz być przez nich traktowany..''
- Gasolina91
Też zawsze gdy jedziemy gdzieś dalej biorę płytę MT ale mój Rafał jakoś zawsze włącza Bee Gees albo Queen (które ostatnimi czasy namiętnie słucham
)
Point Of No Return