20.07.2013 - Thomas Anders w Koszalinie.
- Dragonite
Re: 20.07.2013 - Thomas Anders w Koszalinie.
Ja nadal uważam , że to jest takie gdybanie i co by było gdyby ...
setka ludzi... a że to nie miła sytuacja ...a nie będzie facetów .. a faceci się upiją wniosą a potem nie będzie miał kto znieść
itd itp - trochę jak wymyślanie sobie trudności . No ale ok , nie znam się , ja mam takie zdanie , każdy może mieć swoje ,
nie piszę tu tego by być złośliwym itd itp
Już więcej się nie odzywam , mimo wszystko proponuję trochę więcej optymizmu lub twórczego myślenia
na zasadzie ... że zjemy po Mentosie i z bluzek i koszulek zrobimy liny i windę z boku lokalu dla tej osoby
hehehe
setka ludzi... a że to nie miła sytuacja ...a nie będzie facetów .. a faceci się upiją wniosą a potem nie będzie miał kto znieść
itd itp - trochę jak wymyślanie sobie trudności . No ale ok , nie znam się , ja mam takie zdanie , każdy może mieć swoje ,
Już więcej się nie odzywam , mimo wszystko proponuję trochę więcej optymizmu lub twórczego myślenia
na zasadzie ... że zjemy po Mentosie i z bluzek i koszulek zrobimy liny i windę z boku lokalu dla tej osoby
hehehe
- Naddel
- Członek TAFC Polska
Dragonite pisze:Ja nadal uważam , że to jest takie gdybanie i co by było gdyby ...
hehehe
Ja również wiem o przynajmniej dwóch kolejnych dżentelmenach, którzy będą na after i chętnie pomogą
Nicht der ist ein Verlierer, der hinfällt, sondern der, der liegenbleibt.
- Monia82
- Członek TAFC Polska
Naddel, jeśli uważasz, że przy 5 propozycjach jest cisza, to cofnij się dwie i jedną stronę wcześniej. Cisza to była przy Fregacie, po podaniu 5 propozycji ludzie zaczęli się wypowiadać. Jedyne czego mi brakuje, to deklaracji poszczególnych osób odnośnie miejsca, gdzie pójdą. Za chwilę napiszę pw do wszystkich z prośbą o wypowiedzenie się i zobaczymy.
Nie pamiętam już kiedy, ale była już kiedyś rozmowa odnośnie oficjalnego Afterparty i że robimy swoje własne w razie, przed Łodzią lub przed Gdańskiem, daliśmy radę? Daliśmy, na obu byłaś.
Nie musimy być na oficjalnym, możemy mieć swoje własne. Ja na temat oficjalnego już się wypowiedziałam, nie mam ochoty bawić się z dziwnymi ludźmi, zaproszonymi oficjalnie ze sceny, którzy przyjdą się napić, bo i tacy się niestety trafią.
Zanim cała afera wynikła, Torciktola mi się skarżyła, że nie odpisujesz na jej pytania, broniłam Cię, że pewnie zawalona jesteś w pracy robotą, bo sama nie raz się do Ciebie ot tak odzywałam i pisałaś, że nie możesz gadać w tej chwili, bo to czy tamto. Ale w końcu wypadałoby w ogóle odpisać, bo widuję Cię na fejsie także wieczorem.
Ja ze swojej strony wciąż wszystkich was lubię, nie doznałam żadnej przykrości z niczyjej strony, zostałam w Łodzi ciepło przyjęta, Asia bardzo mi pomagała w związku z Pragą, biletem do Koszalina, gdy wynikły pewne problemy. I zostałam niemiło zaskoczona w związku z sytuacją Torciktoli i jej córki
Nie pamiętam już kiedy, ale była już kiedyś rozmowa odnośnie oficjalnego Afterparty i że robimy swoje własne w razie, przed Łodzią lub przed Gdańskiem, daliśmy radę? Daliśmy, na obu byłaś.
Nie musimy być na oficjalnym, możemy mieć swoje własne. Ja na temat oficjalnego już się wypowiedziałam, nie mam ochoty bawić się z dziwnymi ludźmi, zaproszonymi oficjalnie ze sceny, którzy przyjdą się napić, bo i tacy się niestety trafią.
Zanim cała afera wynikła, Torciktola mi się skarżyła, że nie odpisujesz na jej pytania, broniłam Cię, że pewnie zawalona jesteś w pracy robotą, bo sama nie raz się do Ciebie ot tak odzywałam i pisałaś, że nie możesz gadać w tej chwili, bo to czy tamto. Ale w końcu wypadałoby w ogóle odpisać, bo widuję Cię na fejsie także wieczorem.
Ja ze swojej strony wciąż wszystkich was lubię, nie doznałam żadnej przykrości z niczyjej strony, zostałam w Łodzi ciepło przyjęta, Asia bardzo mi pomagała w związku z Pragą, biletem do Koszalina, gdy wynikły pewne problemy. I zostałam niemiło zaskoczona w związku z sytuacją Torciktoli i jej córki
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
ludzie!!!!
NAPISZE TO OTWARCIE BO DOSC MAM ODPISYWANIA NA MAILA PRYWATNIE WAM WSZYSTKIM.
Nikt ale to nikt nie skontaktował sie ze mną jako szefem TAFCPL by zaproponowac nam spotkanie we Fregacie. NIGDY nie było tak że musi to być tam gdzie jest oficialne AFTER. Z obserwacji wiem że nigdy takia " oficialna" impreza dobrze sie nie sprawdza. W takim przypadku chodzi o to by przyszli ludzie wydali kase itd, a nie by cos ciekawego z tego miec dla nas jako TAFCPL tak jak to miało miejsce w Lublinie czy Łodzi. Nie liczcie też na to ze ktoś z Bandu tam przyjdzie bo o przywiezieniu Tomka można pomażyć!!! Zresztą skontaktowałem sie z organizatorem koncertu i przekazuję Wam:..." Artysta jak zwykle jest zapraszany na after party ale o swoim udziale zawsze decyduje sam”...
Uwazam ze to My się mamy dobrze bawić w sposób taki jaki nam odpowiada a nie pilnować krzesła w jakieś dyskotece. Ja widze te spotkania po koncertach inaczej. Kto był w Łodzi czy Lublinie wie o co chodzi.
Kolejny raz zaznaczam że spotkanie TAFCPL nie ma obowiazku byc tam gdzie jest oficialne After!!! a jakieś wcześniejsze ustalenia trzeba było z nami skonsultować!!!
Gdyby taka propozycja została mi przedstawiona, ZADBAŁBYM o rabat na "napoje" czy darmowe wejście, osobną salę itp itd
NAPISZE TO OTWARCIE BO DOSC MAM ODPISYWANIA NA MAILA PRYWATNIE WAM WSZYSTKIM.
Nikt ale to nikt nie skontaktował sie ze mną jako szefem TAFCPL by zaproponowac nam spotkanie we Fregacie. NIGDY nie było tak że musi to być tam gdzie jest oficialne AFTER. Z obserwacji wiem że nigdy takia " oficialna" impreza dobrze sie nie sprawdza. W takim przypadku chodzi o to by przyszli ludzie wydali kase itd, a nie by cos ciekawego z tego miec dla nas jako TAFCPL tak jak to miało miejsce w Lublinie czy Łodzi. Nie liczcie też na to ze ktoś z Bandu tam przyjdzie bo o przywiezieniu Tomka można pomażyć!!! Zresztą skontaktowałem sie z organizatorem koncertu i przekazuję Wam:..." Artysta jak zwykle jest zapraszany na after party ale o swoim udziale zawsze decyduje sam”...
Uwazam ze to My się mamy dobrze bawić w sposób taki jaki nam odpowiada a nie pilnować krzesła w jakieś dyskotece. Ja widze te spotkania po koncertach inaczej. Kto był w Łodzi czy Lublinie wie o co chodzi.
Kolejny raz zaznaczam że spotkanie TAFCPL nie ma obowiazku byc tam gdzie jest oficialne After!!! a jakieś wcześniejsze ustalenia trzeba było z nami skonsultować!!!
Gdyby taka propozycja została mi przedstawiona, ZADBAŁBYM o rabat na "napoje" czy darmowe wejście, osobną salę itp itd
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
- michal.czeslaw
Rany co tu się dzieje?Jakie oficjalne after?na czym ono polega i czym się różni od dotychczasowych spotkań?Ja chcę się z Wami spotkać,w miłej atmosferze spędzić czas,pogadać,poznać nowych ludzi.Dyskoteka moim zdaniem nie jest do tego odpowiednim miejscem.Ja mogę nawet siedzieć na plaży,byle było miłe towarzystwo.Niech się ktoś jasno wypowie o co tu biega,bo nie wiem co mam ze sobą zrobić33ccd pisze: Kolejny raz zaznaczam że spotkanie TAFCPL nie ma obowiazku byc tam gdzie jest oficialne After!!! a jakieś wcześniejsze ustalenia trzeba było z nami skonsultować!!!
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Gosia!! upijemy się w Mielnie na plaży razem
i to będzie najlepsze 
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
- michal.czeslaw
Jestem za
już mnie te podchody niektórych fanatyczek zaczynają wkurzać 
- torciktola
- Członek TAFC Polska
Patryk i michal.czesław moge się dołączyc ?
Wypijemy razem 
- michal.czeslaw
Nie mam nic na przeciwko i sadzę,że Patryk też nietorciktola pisze:Patryk i michal.czesław moge się dołączyc ?Wypijemy razem
- torciktola
- Członek TAFC Polska
Jak tak to super
:):)Jesteśmy umówieni

- DorkaWawa
- Członek TAFC Polska
O matko, co się dzieje? Za oknami upał, ale na forum to aż wrze!
Ja do tej pory uczestniczyłam na razie w jednym Afterparty w Gdańsku, więc nie mam porównania jak to się zawsze odbywało. Z tego co pamiętam, to w Gdańsku była reklama, że oficjalne Afterparty odbędzie się w Sopocie, a myśmy się bawili w klubie Kosmos, czyli zupełnie gdzie indziej. Czy o to samo chodzi teraz w związku z Koszalinem? Bo szczerze mówiąc, to nie mam specjalnie ochoty bawić się z przypadkowymi ludźmi "z ulicy". Wolę kameralne spotkanie w gronie TAFC!
W razie czego, to dorzucam się do butelki, która będzie krążyć na plaży
Mogę się dołączyć?
Ja do tej pory uczestniczyłam na razie w jednym Afterparty w Gdańsku, więc nie mam porównania jak to się zawsze odbywało. Z tego co pamiętam, to w Gdańsku była reklama, że oficjalne Afterparty odbędzie się w Sopocie, a myśmy się bawili w klubie Kosmos, czyli zupełnie gdzie indziej. Czy o to samo chodzi teraz w związku z Koszalinem? Bo szczerze mówiąc, to nie mam specjalnie ochoty bawić się z przypadkowymi ludźmi "z ulicy". Wolę kameralne spotkanie w gronie TAFC!
Mogę się dołączyć?
Don’t Give Up!
-
Meg
- Członek TAFC Polska
Wiadomo, że każdy nie chce zostać sam po koncercie. Dla mnie oczywistością jest, że chciałabym Was poznać i to z Wami spędzić czas "po". Nie dzielmy się na grupki! Nie na tym polega NASZA impreza!
- DorkaWawa
- Członek TAFC Polska
Meg, dobrze zauważyłaś - NASZA impreza! Wiadomo, że nikt nie chce dzielić się na grupki, wszystkim zależy, żeby się bawić razem. Ale na oficjalne After przyjdą zupełnie przypadkowi ludzie, w większości nie wiedzący nawet, że istnieje coś takiego, jak Fan Club Thomasa Andersa, ot jest imprezka, to przyjdę i zaszaleję. Dlatego najlepiej jest we własnym gronie.
Do zobaczenia na koncercie i mam nadzieję, że również po
Do zobaczenia na koncercie i mam nadzieję, że również po
Don’t Give Up!
- aleksandra227
- Członek TAFC Polska
Heh już mi się w głowie kręci od "gorącej" dyskusji. Mam nadzieję,że będziemy się na koncercie dobrze bawić.A na "Afterparty",zobaczymy jak się to wszystko rozkręci lub odkręci 
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
- torciktola
- Członek TAFC Polska
Ja tam nie mam nic przeciw temu bys dołączyła:):):)DorkaWawa pisze:O matko, co się dzieje? Za oknami upał, ale na forum to aż wrze!
Mogę się dołączyć?
- Monia82
- Członek TAFC Polska
I ja się chętnie przyłączę do plażowego szaleństwa