Blue System - Sopot '89
- art_system
Blue System - Sopot '89
Pomyslałem, ze fajnie jest powspominać starego Dietera w formie:)Dla mnie wtedy rozpoczęły się wakacje po ukończonej 8 klasie podstawowej. Niezły początek wakacji (jedne z najlepszych w mich życiu i to z róznych powodów) zwłaszcza ,że transmitowali to na żywo w TV
http://modern-talking.net/blue-system-l ... -version-0
http://modern-talking.net/blue-system-l ... -version-0
...R O M A N T I C W A R R I O R S...TWO-ModernTalking II...
- maria MT
Re: Blue System - Sopot 89"
Przed chwilą obejrzałam na YT 34 minutowy film z występu BS w Sopocie. Jestem zachwycona jakością tego filmu jak i długością nagrania. Dieter wspaniale wtedy wyglądał. Wcześniej na YT były pojedyncze piosenki z tego występu a teraz można obejrzeć cały występ. Szkoda tylko, że słabo znam angielski. Pamiętam jak w 1989 r. oglądałam ten występ w telewizji. Wszystko nagrałam na kasetę magnetofonową i słuchałam jej całymi dniami. Teraz wspomnienia wróciły. Dziękuję osobie, która wrzuciła ten występ na YT.
Pozdrawiam Maria
-
Marcin87
Filmik jest rewelacyjny
Po raz pierwszy obejrzałem go w całości w tak dobrej jakości 
- Gasolina91
Sopocki Dieter... mam na płytce cały koncert. Szkoda, że to playback i że później Dieter nie występował na tym festiwalu.
Ale miło sie na to patrzy, jak był wyczekiwany przez publiczność, jak ona sama się świetnie bawiła.
Ale miło sie na to patrzy, jak był wyczekiwany przez publiczność, jak ona sama się świetnie bawiła.
Point Of No Return
-
Ninio
To były festiwale...nie było tego duzo ale była jakość,troche koloru w szarej rzeczywistosci... Sopot trzymał klase. Teraz są trzy festiwale (kazda tv ma swoj) a jeden gorszy od drugiego.
-
moonwalker
Re: Blue System - Sopot '89
Pamiętam , pamiętam - piątkowy wieczór - nazajutrz zaśpiewała tam CC Catch - tak że ten festiwal spełnił oczekiwania fanów.
- antonn
No i jeszcze wtedy na tym festiwalu występował SAVAGE. To była gratka trzy największe wówczas gwiazdy muzyki disco jednego roku w Sopocie. Był to najlepszy Sopot Festiwal w historii. Tego się nie da zapomnieć.
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Gasolina,całe szczęście,że to był playabackGasolina91 pisze:Szkoda, że to playback
- HubMT
- Kontakt:
Bardzo dobra jakość filmu. Ciekaw jestem, co te panie czuły, gdy Dieter je do siebie przytulił
. Pewnie tę chwilę pamiętają do dziś. Już nigdy nie będzie takiego dobrego Sopotu.
*Diamonds never made a lady..." 
- MODERN JEANNE
Kocham ten występ.Jako mała dziewczynka miałam okazję oglądać to gdy TVP to emitowała na żywo.Byłam wtedy pod ogromnym wrażeniem.Dieter tak ładnie tam wyglądał,dał z siebie wiele by się dobrze wypaść
I LOVE DB AND TA!