Miejsce, w którym możecie tworzyć sondy i ankiety. UWAGA - dyskusje na temat poszczególnych płyt i piosenek prowadzimy w tematach im poświęconych, tu jedynie głosujemy i komentujemy wyniki!
Witam wszystkich fanów!
Ostatnio nudziło mi się i znalazłem całkiem fajny remix You Can Win If You Want. Jest to połączenie Klasycznego YCWIYW z samplem Benny'ego Bennasiego. Utwór jest teraz jak nowy, w gatunku Trance. Zapraszam do słuchania. Piszcie, co o nim sądzicie. Jak dla mnie lepszy niż oryginał .
Od 1:15 zaczyna się dopiero najlepsze :mgreen:
HubMT,mam wrażenie,że jesteś stosunkowo młodym wiekiem fanem MT,skąd takie podejrzenie zapytasz zapewne,a stąd,że te tak zwane rąbanki nie są lepsze od oryginału dla fana,który fascynuje się muzyka MT od lat 80'tych . To zupełnie inna bajka. Osobiście dla mnie porażka,nie byłam w stanie tego słuchać,na prawdę. Owszem zdarzają się na prawdę fajnie uwspółcześnione bitem stare hity Modernu,ale to rzadko. Najlepiej brzmią chyba na albumie "Back For Good".
HubMT pisze:Witam wszystkich fanów!
Ostatnio nudziło mi się i znalazłem całkiem fajny remix You Can Win If You Want. Jest to połączenie Klasycznego YCWIYW z samplem Benny'ego Bennasiego. Utwór jest teraz jak nowy, w gatunku Trance. Zapraszam do słuchania. Piszcie, co o nim sądzicie. Jak dla mnie lepszy niż oryginał .
Od 1:15 zaczyna się dopiero najlepsze :mgreen:
Zarąbisty ten remix.Ja również bardzo lubię remixy MT dlatego że słuchanie od kilkudziestu lat tej samej piosenki robi się jakieś...
Tak to jakieś urozmaicenie,oryginały niech pozostaną w sercu
A tu jeszcze jakiś remiks stworzony przez jakąś prywatną osobę.Nic specjalnego,trochę szumów słychać ale perkusja nawet fajna http://www.youtube.com/watch?v=3gnVRq9f6b4
atlantyda ;o) pisze:HubMT,mam wrażenie,że jesteś stosunkowo młodym wiekiem fanem MT,skąd takie podejrzenie zapytasz zapewne,a stąd,że te tak zwane rąbanki nie są lepsze od oryginału dla fana,który fascynuje się muzyka MT od lat 80'tych . To zupełnie inna bajka. Osobiście dla mnie porażka,nie byłam w stanie tego słuchać,na prawdę. Owszem zdarzają się na prawdę fajnie uwspółcześnione bitem stare hity Modernu,ale to rzadko. Najlepiej brzmią chyba na albumie "Back For Good".
Zgadzam się, ale już zbyt dużo razy słuchałem oryginalne YCWIYW, więc pora posłuchać rmx'ów, a jak one mi się znudzą, no to znowu oryginał.
Dlatego napisałam,że mam wrażenie,że jesteś stosunkowo młodym wiekiem fanem , dlatego podobają Ci się bardziej remixy ,jak my to nazywamy "rąbanki" starsi wiekiem fani . Ja się wychowywałam na muzyce MT w latach 80'tych i wtedy to był "nowoczesny" styl muzyczny,dyskotekowy....Po 30stu latach styl się zmienił,a nawet po 11 stu MT wznowili brzmienie starych Hitów,żeby brzmiały bardziej "nowocześnie" i po raz drugi Im się udało i to jest fajne .
HubMT, remix jaki wrzuciłeś nie jest taki zły, zawsze mogło być gorzej... pamiętam kiedyś też często słuchałam przeróżnych remixów piosenek MT, ale doszła do wniosku, że co oryginał, to jednak oryginał.
Na początku (kiedy odkrywałam muzykę MT) długo nie mogłam się przekonać do pierwszych 5 płyt Modern Talking, a teraz w sumie słucham ich non stop.