Thomas Anders-FanClub Polska

Tutaj umieszczamy wszystkie newsy dotyczące Thomasa i jego muzyki.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Fanka MT

Re: Thomas Anders-FanClub Polska

Post autor: Fanka MT »

thomas1100 pisze:super, super i jeszcze raz super, po prostu znakomite :) :) :)
No bez kitu, ja napatrzeć się nie mogę! Świetnie by było, gdyby udało się kiedyś zmontować w ten sposób cały koncert! :) To byłaby genialna pamiątka, ale na pewno też kupa roboty! :)
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
Awatar użytkownika
ewelajna

Post autor: ewelajna »

gratulacje dla zwyciezcy:) i naprawde dobra robota
,,Traktuj innych tak, jak sam chcesz być przez nich traktowany..''
Awatar użytkownika
shoker191
Członek TAFC Polska

Post autor: shoker191 »

Najszczersze Gratulacje. Na prawdę coś fajnego i świetnie zmontowane. Powiem szczerze ze chciałbym zobaczyć więcej takich materiałów i liczę że tak będzie:)
Good Guys Only Win In Movies

Everyone has their Bohlen
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Witajcie.
Widzę że coraz mniej interesują Was koncerty TA. Sektor coraz bardziej pusty.
TAFCPL ma sporo członków, a pojawia się max 50 osób i to wraz ze znajomymi, czyli Was z TAFCPL jest jeszcze mniej 20-30 osób.
Wiem że czasami jest daleko i każdy ma swoje problemy, ale jakąś decyzję trzeba podjąć :(

Dlatego rozważam zakończenie dystrybucji biletów, organizacji sektora, oraz Fan Action.
Niestety na wszystko potrzebna jest kasa, a i załatwianie tego dla garstki osób nie przynosi satysfakcji.

Szkoda mi rozlatywania się chyba najbardziej prężnego Fan Clubu Thomasa na świecie :( :( :(

ot takie moje przemyślenia......
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

Nie, NIE i JESZCZE RAZ NIE !!!!

Patryk!!! Nie można się poddawać!!!! Trzeba zagrzać ludzi, to na pewno chwilowy kryzys!!!!! Nie można zaprzepaścić całej tej pracy i Twojego trudu włożonego w to, aby Fan Club był taki wspaniały, jaki jest!!! Udało się Tobie i Zarządowi stworzyć coś naprawdę pięknego. Tyle osób z całego kraju, przecież w sumie obcych sobie - a potrafiłeś ich zjednoczyć we wspólnej idei.
No przecież nie opuścisz choćby tej 30tki....! Będziemy zagrzewać innych, może po prostu potrzebują więcej "obróbki" ;) Ludzie są różni... A choćby FanClub miał liczyć nawet "jedynie" tych 30-50 osób, to przecież WARTO!!!!

Jesteśmy z Tobą a Ty bądź z nami!!!!
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Post autor: Monia82 »

Ja tak pomyślałam...

A jakby zrobić tak, że przypuśćmy jest nas z TAFC na koncercie 30 osób i każda z tych osób by po jednej róży kupiła? Czy musi ich być aż tak dużo na koncertach? Nie wliczam tutaj oczywiście bukietu róż dla Thomasa, bo to inna para kaloszy. Róże dostają też osoby spoza TAFC w obecnej chwili i chociażby Gdańsk pokazał, że ludzie nie mają szacunku dla czyjejś kasy, robienia akcji: jakaś banda idiotów z lewej strony sceny wzięła i z przeproszeniem pieprznęła różami do tyłu, to samo wcześniej z karteczkami, na których informowaliśmy o Fan Action.

Balony, też chyba dużo nie kosztują? Ile by na osobę wyszło kupie kilkunastu dużych balonów? O małych, których praktycznie nie widać już nie wspominam.

Na osobę dużo za taką różę i balony nie wychodzi. Przynajmniej z tych dwóch rzeczy moglibyśmy odciążyć zarząd TAFC.

Zapraszam do dyskusji.
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
nado

Post autor: nado »

Patryk ?
Jak po koncercie TA w katowickim Spodku podjąłeś decyzję o ograniczeniu strefy FAN wyłącznie do osób piszących na MT.pl i tu zalogowanych, powiedziałem, że nie jest to dobry pomysł. Teraz zbierasz żniwo tej decyzji. Niestety. Przy okazji kolejnego wielkiego koncertu Andersa w Polsce, pozwól być fanem, każdej osobie, która przez stronę zechce kupić bilet, bez ceregieli i logowania. Głowa do góry. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
sebciu1974
Kontakt:

Post autor: sebciu1974 »

Problemem jest chyba ilość koncertów. Oczywiście fajnie jest że Thomas odwiedza nas tak często i umożliwia mieszkańcom każdego zakątka Polski na spotkanie ze sobą. Dla nich jest to coś nowego. Bo nie ukrywajmy że te koncerty są dla mas a nie dla nas. Nawet największym fanom Thomasa kiedyś się to znudzi, choć co prawda ostatnio repertuar trochę się zmienił. Może należało by organizować strefę fan nie na wszystkich koncertach. Sam nie wiem, co mam doradzić. Kolejną sprawą są finanse, nie każdego z nas stać na koncerty kilka razy w roku. Nie ukrywajmy że wszystko się kiedyś kończy, mam jednak nadzieję że zabawa ta jeszcze trochę potrwa.
Ostatnio zmieniony czw sie 29, 2013 19:59 przez sebciu1974, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
33ccd
Kontakt:

nado pisze:Patryk ?
Jak po koncercie TA w katowickim Spodku podjąłeś decyzję o ograniczeniu strefy FAN wyłącznie do osób piszących na MT.pl i tu zalogowanych, powiedziałem, że nie jest to dobry pomysł. Teraz zbierasz żniwo tej decyzji. Niestety. Przy okazji kolejnego wielkiego koncertu Andersa w Polsce, pozwól być fanem, każdej osobie, która przez stronę zechce kupić bilet, bez ceregieli i logowania. Głowa do góry. Pozdrawiam

Nado! Właśnie do tej pory był jeden wspólny sektor, ale i to się niespodobało. Niedogodzisz!!!
Dostawałem sygnały że przy wspólnym sektorze jakiekolwiek wyjście z niego / na fotke z TA, do WC czy po picie/ konczyło sie awanturą z tym co zajoł miejsce. I to był zamysł powrotu do sektora TAFCPL. Naprawdę nikomu nieodmawiam zamówienia biletów.
Jeśli by nie było tego sektora to pozostały by bilety za 150 Vip, lub 100 Fan za Vipem a my mamy za 115 przy scenie obok Vipa i z gadżetami.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Pomysł Moniki jest ok.
Ja kiedyś dałam propozycję na podniesienie składki członkowskiej, z której były by wykorzystywane pieniążki na bukiet róż,kosz czy upominki dla grupy. Gadżety podczas koncertu wręczane były by wyłącznie członkom Fan Clubu ( z racji ich składek). Wtedy też fan club nie musiał by podnosić ceny biletu do strefy TAFCPL z czego bywa spora grupa nie zadowolonych ludzi,zwłaszcza kiedy zapłacą więcej za bilet niż jest na druku a nie dostaną do ręki gadżetów.
Fajny pomysł jest z tymi ogromnymi piłkami dmuchanymi,daje to fajny efekt wizualny patrząc z trybun jak się je odbija więc to też bym przypięła pod stały punkt programu.No i tu zarząd jak dotąd musiał by nas zaopatrzyć w te piłki :).
Proponuję może w temacie zamkniętym,tylko dla członków Fan Clubu zrobić ankietę i zaproponować kwotę składki.Dać dwie lub trzy propozycje.Ja tak to widzę.Od składki do składki jest rok więc można na pewno uzbierać.
Awatar użytkownika
33ccd
Kontakt:

Dla wielu skladka na dzisiejszym poziomie jest za wysoka i rezygnują, lub nowi nie chcą wstępować. Przy 100 biletach jesteśmy wstanie wszystko zorganizować ale przy połowie jest kiepsko.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Składka nie jest za wysoka,tylko Ci co rezygnują są zawiedzeni,bo nie byli na zdjęciu z Thomasem i taka prawda.
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Post autor: Monia82 »

Ale zasady przecież są jasno podane przed zapisaniem się do TAFC odnośnie ewentualnego spotkania z Thomasem. Nikt nikogo nie zmusza do wstępowania do TAFC i czekania rok, lub więcej na spotkanie. Ja od razu, jak tylko zdecydowałam się na dołączenie do TAFC, miałam nastawienie, że przynajmniej rok poczekam, bo choć na taką chwilę czekałam 15 lat, od koncertu w 98 roku to nie stawiałam sobie tego za główny cel. Dzięki TAFC, forum i koncertom poznałam masę cudownych ludzi i wciąż poznaję.
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
Awatar użytkownika
shoker191
Członek TAFC Polska

Post autor: shoker191 »

33ccd pisze:Dla wielu skladka na dzisiejszym poziomie jest za wysoka i rezygnują, lub nowi nie chcą wstępować. Przy 100 biletach jesteśmy wstanie wszystko zorganizować ale przy połowie jest kiepsko.

Nie oszukujmy się ,jeśli komuś na prawdę zależy to będzie się postara i będzie brał udział w życiu fan clubu. Wiadomo że nie każdy ma finansowe możliwości i nie jest w stanie być na każdym koncercie i nie zawsze może dać składkę na FC ale to jest mniejszość. Ja sam w najbliższym czasie będę się starał wstąpić do fan clubu i go wesprzeć i nie sądze aby składka była jakaś wygórowana.
Natomiast jeśli chodzi o liczebność to powiem tak..,nawet jeśli byłoby w fan clubie tylko 10 osób, które byłyby pewne i robiły by wiele aby ten fan club funkcjonował to sądzę że warto dalej sie starać. Nawet dla tych 10 osób, to co powiem będzie banalne ale nie liczy się ilość ale jakość :)
Good Guys Only Win In Movies

Everyone has their Bohlen
Awatar użytkownika
aknel03

Post autor: aknel03 »

A może Fan Clubowi przydałaby się jakaś dobra reklama…. Ulotki rozdawane przed koncertem, jakiś plakat fanclubu czy baner w widocznym miejscu przed wejściem na halę koncertową (a nie, zawieszony na barierce pod sceną, gdzie nikt go nie widzi tak na prawdę).
Koszulki fanclubowe są, można by powiększyć na nich ten napis, żeby były bardziej widoczne…
Ja sama z agata_00000 zastanawiamy się nad wstąpieniem do fanclubu. ;)
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

33ccd pisze:Widzę że coraz mniej interesują Was koncerty TA. Sektor coraz bardziej pusty.
Tak,widać to niestety gołym okiem.Wiele osób,które wcześniej bywały na koncertach nie pojawia się obecnie.Wiadomo,że udział w każdym koncercie dla wielu osób jest nie możliwy ze względów finansowych i nie chodzi o cenę biletów,tylko o koszty około koncertowe.Nie mam na teraz pomysłu na zmianę owej sytuacji.Może po prostu już się też niektórym osobom znudziło bywanie na koncertach.Zwłaszcza,że wyrażnie widać,że fan-club podzielił się na dwie grupy,co było widoczne na ostatnich koncertach.Nie jest to niestety zdrowa sytuacja.Ja w Nysie nie będę,czego ogromnie żałuję,ale od dawna miałam zaplanowany wrzesień i planów zmienić nie mogę.Jednak całym sercem jestem z Wami i nie wyobrażam sobie rozpadu fan-clubu.Patryk, fan-club,to jak Twoje dziecko,potrzebuje Ciebie!!!
ODPOWIEDZ