Thomas Anders-FanClub Polska
- agnieszka12345
- Kontakt:
Re: Thomas Anders-FanClub Polska
Jestem bardzo ciekawa jaka to niespodzianka !
Ja mogę zapomnieć o wygranej ,przyzwyczajona już jestem ,że nigdy nic nie wygrywałam ,liczy się chociaż chęć 
- agata_00000
Kiedy mniej więcej można spodziewać się wyniku konkursu? 
` Witchqueen of Eldorado...
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
W odpowiednim momencie to nastąpi!agata_00000 pisze:Kiedy mniej więcej można spodziewać się wyniku konkursu?
MODERN TALKING FOREVER!!!
- aleksandra227
- Członek TAFC Polska
Szkoda,że już konkurs został zamknięty.Chociaż wiem,że było trudne do odgadnięcia i rzeczywiście fantazja ponosiła co niektórych 
Nie wiem czy mogę napisać jako typ,Owszem już pisałam na stronie Thomas Anders Fan Club Polska i to już nie będzie miało znaczenia,nie będzie się zaliczało do tego.Bo każdy już szukał w necie również ja.I mogę sobie myśleć,że może to,ale jednak może i nie to.A mianowicie chodzi o to,że kto zada Thomasowi pytanie i autor ciekawej wypowiedzi zostanie zwycięzcą?SMS,którzy fani wyślą i tylko najistotniejsza będzie odpowiedź?I będzie spotkanie z Thomasem za kulis?Znalazłam na stronie dolnośląskiego koncertu z Walentynek.Przepraszam jeśli ta moja odpowiedź jest w nieodpowiednim momencie,którą napisałam powyżej...
Nie wiem czy mogę napisać jako typ,Owszem już pisałam na stronie Thomas Anders Fan Club Polska i to już nie będzie miało znaczenia,nie będzie się zaliczało do tego.Bo każdy już szukał w necie również ja.I mogę sobie myśleć,że może to,ale jednak może i nie to.A mianowicie chodzi o to,że kto zada Thomasowi pytanie i autor ciekawej wypowiedzi zostanie zwycięzcą?SMS,którzy fani wyślą i tylko najistotniejsza będzie odpowiedź?I będzie spotkanie z Thomasem za kulis?Znalazłam na stronie dolnośląskiego koncertu z Walentynek.Przepraszam jeśli ta moja odpowiedź jest w nieodpowiednim momencie,którą napisałam powyżej...
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Pozwolę sobie zacytować ze strony thomas-anders.pl
"Piotr napisał(a):
czerwiec 29th, 2013 at 09:21
Ze względu na to, że od ponad doby nie wpłynęła żadna nowa propozycja zamykam możliwość dodawania kolejnych.
Odpowiedź jaka to jest niespodzianka oraz kto podał w miarę prawidłową propozycję oraz jaka nagroda czeka zostanie podana wkrótce.
Czytając podane propozycje widzę, że praktycznie nikt nie wziął pod uwagę podpiwiedzi jaką w Newsie zamieściłem:
“częściowa odpowiedź na konkurs jest już w Internecie”
Można z niej łatwo wywnioskować, że niespodzianka o której mowa jest już gotowa a tylko czeka na moment swojego ujawnienia. Inaczej nie można by było umieścić w Internecie czegoś czego jeszcze nie ma…
Niestety część propozycji Zarząd zasmuciła ponieważ przejawia się przez nie fanatyzm – a nie podejście Fana do tematu. Dobrze, że Thomas nie umie czytać po polsku bo zapewne by się przeraził niektórymi wpisami. Dodawanie wpisów na tą stronę jest moderowane – przed upublicznieniem są zatwierdzane. Kilka z nich nie dopuściłem do publikacji ze względu na formę (wręcz wulgarność wpisu) albo wcale nie związany z tematem.
Mimo wszystko mamy nadzieję, że Niespodzianka o której wkrótce się dowiecie spodoba się wszystkim zwarzywszy że zostanie zaprezentowana po raz pierwszy w takiej formie w historii działalności muzycznej Thomasa Andersa!"
Gdybyśmy wiedzieli jakie słowo kluczowe wpisać na pewno nie było by trudności z wyszukaniem informacji.Trudno przeczytać wszystko co wyskoczy z hasłem "Thomas Anders"-litości.Ciekawa jestem tej informacji i kto był bliski prawidłowej odpowiedzi.Tylko dlaczego od razu nie możecie tego podać?
"Piotr napisał(a):
czerwiec 29th, 2013 at 09:21
Ze względu na to, że od ponad doby nie wpłynęła żadna nowa propozycja zamykam możliwość dodawania kolejnych.
Odpowiedź jaka to jest niespodzianka oraz kto podał w miarę prawidłową propozycję oraz jaka nagroda czeka zostanie podana wkrótce.
Czytając podane propozycje widzę, że praktycznie nikt nie wziął pod uwagę podpiwiedzi jaką w Newsie zamieściłem:
“częściowa odpowiedź na konkurs jest już w Internecie”
Można z niej łatwo wywnioskować, że niespodzianka o której mowa jest już gotowa a tylko czeka na moment swojego ujawnienia. Inaczej nie można by było umieścić w Internecie czegoś czego jeszcze nie ma…
Niestety część propozycji Zarząd zasmuciła ponieważ przejawia się przez nie fanatyzm – a nie podejście Fana do tematu. Dobrze, że Thomas nie umie czytać po polsku bo zapewne by się przeraził niektórymi wpisami. Dodawanie wpisów na tą stronę jest moderowane – przed upublicznieniem są zatwierdzane. Kilka z nich nie dopuściłem do publikacji ze względu na formę (wręcz wulgarność wpisu) albo wcale nie związany z tematem.
Mimo wszystko mamy nadzieję, że Niespodzianka o której wkrótce się dowiecie spodoba się wszystkim zwarzywszy że zostanie zaprezentowana po raz pierwszy w takiej formie w historii działalności muzycznej Thomasa Andersa!"
Gdybyśmy wiedzieli jakie słowo kluczowe wpisać na pewno nie było by trudności z wyszukaniem informacji.Trudno przeczytać wszystko co wyskoczy z hasłem "Thomas Anders"-litości.Ciekawa jestem tej informacji i kto był bliski prawidłowej odpowiedzi.Tylko dlaczego od razu nie możecie tego podać?
- MiReK
- Członek TAFC Polska
Pewnie dlatego że niespodzianka wiąże się z nowym utworem Thomasa i on sam przedstawi ją,w taki sposób w jaki jeszcze nigdy nie była przez niego prezentowanaatlantyda ;o) pisze:Ciekawa jestem tej informacji i kto był bliski prawidłowej odpowiedzi.Tylko dlaczego od razu nie możecie tego podać?
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Rozwiązanie zagdki i Niespodzianka jest już na stronie Fanklubu!
MODERN TALKING FOREVER!!!
- Fanka MT
Kapitalnie to zrobiliście! Jestem pod ogromnym wrażeniem, pełen profesjonalizm! 
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
Dziękuję...
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Występ fajnie zmontowany.Dźwięk też niczego sobie
. No a przede wszystkim Gratulacje dla Edmunda 
- Evaalex
Ja dolanczam sie do gratulacji. Do zobaczenia w Nysie jak moja sytlacja finansowa na to pozwoli.
- weidung
- Członek TAFC Polska
Cudeńko!!!
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
atlantyda ;o) pisze:...No a przede wszystkim Gratulacje dla Edmunda
Dziękuję Agnieszko i Ewo!Evaalex pisze:Ja dolanczam sie do gratulacji.
Naprawdę bardzo się cieszę z tej nagrody. Od 2-3 lat marzyłem, by móc wejść na scenę i w imieniu naszego fanclubu wręczyć Thomasowi bukiet kwiatów. W końcu te moje drobne marzenie się wkrótce spełni
Pozdrawiam serdecznie!
You Can Win, If You Want.
- Fanka MT
Również dołączam się do gratulacji!atlantyda ;o) pisze:Występ fajnie zmontowany.Dźwięk też niczego sobie. No a przede wszystkim Gratulacje dla Edmunda
I słusznie! Z autopsji mogę powiedzieć, że to niesamowite uczucie! Naprawdę, aż trudno to opisać!weidung pisze:Naprawdę bardzo się cieszę z tej nagrody. Od 2-3 lat marzyłem, by móc wejść na scenę i w imieniu naszego fanclubu wręczyć Thomasowi bukiet kwiatów. W końcu te moje drobne marzenie się wkrótce spełni![]()
Dziękuję...
Dziękuję...
- aleksandra227
- Członek TAFC Polska
Gratuluję drogi Edmundzie brawo,że na to wpadłeś super pozdrawiam

Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
-
Meg
- Członek TAFC Polska
Edmund ja również gratuluję 
-
thomas1100
- Członek TAFC Polska
super, super i jeszcze raz super, po prostu znakomite