O zdjęciach gorszych i lepszych
- michal.czeslaw
Re: O zdjęciach gorszych i lepszych
Imponujący zbiór!Tylko autografów na fotkach brakuje,ale wszystko przed Tobą.Marzenia się spełniają

- Dieterowiczka
Dziękuję
Jeszcze do kolekcji przyjdzie kubek , poszewka na poduszkę i koszulka : )
- MODERN JEANNE
Ale cudowna kolekcja,skąd tyle tego masz?Teraz nie łatwo o plakaty,zbierasz od dawna czy gdzieś dostałaś?Ja w latach 90 miałam cały pokój w plakatach MT,BS ale nie tylko.Teraz myślę że już mi trochę nie wypada,ale plakaty nadal mam więc kto wie czy nie wylądują jeszcze na ścianie 
I LOVE DB AND TA!
- Dieterowiczka
MODERN JEANNE pisze:Ale cudowna kolekcja,skąd tyle tego masz?Teraz nie łatwo o plakaty,zbierasz od dawna czy gdzieś dostałaś?Ja w latach 90 miałam cały pokój w plakatach MT,BS ale nie tylko.Teraz myślę że już mi trochę nie wypada,ale plakaty nadal mam więc kto wie czy nie wylądują jeszcze na ścianie
Szkoda tylko , że to nie plakaty
- MTalkingusia28
Rzeczywiście piękny zbiór.
Też mam dużo zdjęć w kompie i chciałabym je mieć na papierze. Tylko nie wiedziałam, że to możliwe. Też bym sobie sporo wywołała te, które mam w kompie i zrobiłabym sobie kolekcję na ścianie. Mam na meblach kilka obramowanych złotymi i srebrnymi tasiemkami ale to zdjęcia Thomasa z jego solowych płyt i kilka z płyt Modern Talking. Plakatów niestety też nie mam ale nie wiedziałam, że można sobie takie fotki z internetu wywołać i mieć je jak prawdziwe zdjęcia. Dieterowiczko, naprawdę masz świetną kolekcję naszych idoli. 
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
- Dieterowiczka
Dziękuję:) Jeszcze może natknę się na jakieś super zdjęcia to pójdę sobie wywołać : ) . Potem tylko kubek , poszewka i koszulka : )MTalkingusia28 pisze:Rzeczywiście piękny zbiór.Też mam dużo zdjęć w kompie i chciałabym je mieć na papierze. Tylko nie wiedziałam, że to możliwe. Też bym sobie sporo wywołała te, które mam w kompie i zrobiłabym sobie kolekcję na ścianie. Mam na meblach kilka obramowanych złotymi i srebrnymi tasiemkami ale to zdjęcia Thomasa z jego solowych płyt i kilka z płyt Modern Talking. Plakatów niestety też nie mam ale nie wiedziałam, że można sobie takie fotki z internetu wywołać i mieć je jak prawdziwe zdjęcia. Dieterowiczko, naprawdę masz świetną kolekcję naszych idoli.
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Rzeczywiście,zdjęcia bardzo ładnie wyglądają.To czarno białe na którym Bohlen przytula rzekomo Thomasa to fotomontaż. Zdjęcie pochodzi z maxi singla Blue System It's All Over i zamiast twarzy Dionne Warwick ktoś szalony wmontował dziobek Thomasa 
- aleksandra227
- Członek TAFC Polska
Fajnie Dieterowiczko,że masz taką kolekcję i tak trzymać
I życzę jeszcze więcej,bo takie okazy to skarb super 
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
- Dieterowiczka
No popatrz , nie zwróciłam na to uwagi. Ale i tak zdjęcie mi się podoba : )atlantyda ;o) pisze:Rzeczywiście,zdjęcia bardzo ładnie wyglądają.To czarno białe na którym Bohlen przytula rzekomo Thomasa to fotomontaż. Zdjęcie pochodzi z maxi singla Blue System It's All Over i zamiast twarzy Dionne Warwick ktoś szalony wmontował dziobek Thomasa
Macie moją tapetę z komputera ♥

Strasznie podoba mi się to zdjęcie
- Dieterowiczka
No jednak nie wszyscy ^^ . Ja mam 13 lat i wolę , DB , TA , MT , BS , niż jakieś tak gwiazdeczki Disneya .Jasmine pisze:Ja bym dużo dała żeby pójść na koncert MT T.T
Znam dużo piosenek z lat 80.
A co do Fever feat. Tippa Irie to muszę sprawdzić jak to brzmi bo w większości jest tak że słyszę piosenkę a nie znam autorów i tytułu ^^"
Fakt, teraz wszyscy słuchają jakiś Jonas Brothers, Demi Lovato, Miley Cyrus i innych gwiazdek Disneya, aż się, za przeproszeniem, rzygać chce
- HubMT
- Kontakt:
O, więc jednak nie jestem najmłodszym fanem, heh. Ale cały zbiór zdjęć piękny, aż łezka w oku się kręciDieterowiczka pisze:No jednak nie wszyscy ^^ . Ja mam 13 lat i wolę , DB , TA , MT , BS , niż jakieś tak gwiazdeczki Disneya .Jasmine pisze:Ja bym dużo dała żeby pójść na koncert MT T.T
Znam dużo piosenek z lat 80.
A co do Fever feat. Tippa Irie to muszę sprawdzić jak to brzmi bo w większości jest tak że słyszę piosenkę a nie znam autorów i tytułu ^^"
Fakt, teraz wszyscy słuchają jakiś Jonas Brothers, Demi Lovato, Miley Cyrus i innych gwiazdek Disneya, aż się, za przeproszeniem, rzygać chce
*Diamonds never made a lady..." 
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
No jeśli dla kolegi Adele jest błaznem to pogratulować "wysublimowanego" gustu muzycznego...HubMT pisze:Dieterowiczka pisze:Jasmine pisze:No fakt, dziś jakiś Justin Bieber, One Direction, Eminem, Adele i inne błazny słucha dziś świat. To jest dla mnie nie do pomyślenia.
You Can Win, If You Want.
- Evaalex
Ja uwazam Adele za bardzo utalentowana vokalistke, Takich jak ona jest nie wiele.
- MODERN JEANNE
Takie wydrukowane ze zdjęć z netu plakaty są moim zdaniem lepsze niż te z gazet wyszytych wieki temu.Plakaty które wiszą na ścianie od tak długiego czasu po prostu niszczą się i żółkną a tak to można zaopatrzyć się w kolekcję zdjęć na ścianę które naprawdę się podobają.Świetny pomysł Dieterowiczko!
I LOVE DB AND TA!
- Monia82
- Członek TAFC Polska
Ale z jakim sentymentem patrzy się na te pożółkłe starocie!
A żeby dalej nie niszczały, można oddać do laminacji.
- MODERN JEANNE
No fakt sentyment zostaje ,ale ja musiałam niestety ten sentyment zamknąć w teczce bo wiele z tych plakatów które posiadam już się niestety nie nadaje na ścianę.Na pewno ich za to nie wyrzucę bo wiem z jakim trudem się je kiedyś zdobywało i ile radości sprawiały.
Ale takie z netu, świeżo wydrukowane i w dodatku wybrane z ulubionych zdjęć to świetne rozwiązanie przy obecnym braku towaru
Ale takie z netu, świeżo wydrukowane i w dodatku wybrane z ulubionych zdjęć to świetne rozwiązanie przy obecnym braku towaru
I LOVE DB AND TA!