Podesłał mi ostatnio kumpel, wielki fan M.T. ciekawy link. Dzielę się nim z wami. Warto posłuchać. Jestem ciekaw waszych wrażeń i opinii
In 100 Years- skąd inspiracja
- Robert73
In 100 Years- skąd inspiracja
Ostatnio zmieniony pt cze 21, 2013 21:31 przez Robert73, łącznie zmieniany 1 raz.
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Re: In 100 Years- skąd inspiracja
Audycja radiowa w której zaprezentowano "Wojnę Światów" zrobiła w latach 70-tych ogromne poruszenie a raczej panikę w USA i może dlatego ten motyw został przez Dietera wykorzystany zarówno w "In 100 Years" jak i "Good Guys Only Win In Movies"... zresztą nie tylko Dieter korzystał z tego źródła do piosenek.
MODERN TALKING FOREVER!!!
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
Witam.Pkmodern pisze:Audycja radiowa w której zaprezentowano "Wojnę Światów" zrobiła w latach 70-tych ogromne poruszenie a raczej panikę w USA...
Rzeczywiście te słuchowisko, zaprezentowane w sposób sprawiający wrażenie autentycznego wydarzenia, wywołało panikę w USA, ale trochę wcześniej, bo pod koniec lat trzydziestych ubiegłego wieku:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Wojna_%C5% ... howisko%29
Pozdrawiam.
You Can Win, If You Want.
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Racja, miałem na myśli film który w tych latach na podstawie tej audycji powstał.edmund1974 pisze:Witam.Pkmodern pisze:Audycja radiowa w której zaprezentowano "Wojnę Światów" zrobiła w latach 70-tych ogromne poruszenie a raczej panikę w USA...
Rzeczywiście te słuchowisko, zaprezentowane w sposób sprawiający wrażenie autentycznego wydarzenia, wywołało panikę w USA, ale trochę wcześniej, bo pod koniec lat trzydziestych ubiegłego wieku:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Wojna_%C5% ... howisko%29
Pozdrawiam.
MODERN TALKING FOREVER!!!
- punky linsky
00:38 chyba także inspiracja YMHYMS 
think for yourself - question authority