14.09.2013 - Thomas Anders w Nysie
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
14.09.2013 - Thomas Anders w Nysie
W związku z wieloma zapytaniami od Was w sprawie tego koncertu informuję że jeszcze nie możemy oficialnie potwierdzić tej informacji. Mamy nadzieję że wkrótce to nastąpi jak tylko dostaniemy info od menagmentu z którym jesteśmy w stałym kontakcie.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
- pysia20
- Członek TAFC Polska
Re: Thomas Anders w Nysie.
coo????w Nysie??no wiadomość super jeżeli tylko bedzie potwierdzona,tylko aż mnie w brzuchu skreca jak pomyśle że może mnie tam zabraknąć..
You Are Not Alone..!!
- Evaalex
Pysiu masz racje. To jest wspaniala wiedomosc. Ja sie na ten koncert wybieram. Jak wszystko sie uda to przyjade tydzien wczesniej do Polski.
- pysia20
- Członek TAFC Polska
to super jak przyjedziesz;)ja nie wiem czy bedę bo zależy od daty koncertu,ale jeżeli zdąże wrocić do Polski to BĘDĘ!
You Are Not Alone..!!
- Evaalex
JaK ZDARZYSZ PRZYJECHAC TO SIE SPOTKAMY I TYMRAZEM POZADNIE POROZMAWIAMY SOBIE.
- michal.czeslaw
He,he,już wiem 14 wrzesień!33ccd pisze:W związku z wieloma zapytaniami od Was w sprawie tego koncertu informuję że jeszcze nie możemy oficialnie potwierdzić tej informacji. Mamy nadzieję że wkrótce to nastąpi jak tylko dostaniemy info od menagmentu z którym jesteśmy w stałym kontakcie
- Dieterowiczka
Ja prawdopodobnie też będę , ale nie do końca jeszcze wiem
. Ale myślę , że tak . Tylko muszę rozwiązać czy przyjadę bo na razie nie mam transportu 
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Dieterowiczka,masz 13 lat.Rodzice pozwolą Ci samej pojechać na koncert?
Zwykle przed koncertami forumowicze,umawiają się tu na forum kto z kim pojedzie kogo może jeszcze zabrać po drodze,ale nie wiem czy ktoś zdecyduje się zabrać 13 letnią dziewczynkę samą,chyba,że z jednym z Twoich rodziców.
W razie czego wiedz,że tu możesz znaleźć transport,tylko ,że obowiązuje składka na paliwo.
Zwykle przed koncertami forumowicze,umawiają się tu na forum kto z kim pojedzie kogo może jeszcze zabrać po drodze,ale nie wiem czy ktoś zdecyduje się zabrać 13 letnią dziewczynkę samą,chyba,że z jednym z Twoich rodziców.
W razie czego wiedz,że tu możesz znaleźć transport,tylko ,że obowiązuje składka na paliwo.
- Evaalex
Ja juz z Ditewrowiczka na tamat koncertu i transportu rozmawialam. Jak bedziemy wieksza grupa jechac i bedzie w jakims aucie miejsce wolne to ja zabierze sie. Jedna z nas nawet w jej okolicach mieszka.Jak by osoba mieszkajaca w jej okolicach jechala na koncert to mogla by ja zabrac.atlantyda ;o) pisze:Dieterowiczka,masz 13 lat.Rodzice pozwolą Ci samej pojechać na koncert?
Mi rodzice nie pozwolili pojsc na koncert Thomasa jak bylam w twoim wieku. Rodzice mojej matki mieszkali na ulicy na ktorej znajduje sie hale w ktorej koncert sie odbywal. Po koncercie doszla bym za 14 minut do domu.
- pysia20
- Członek TAFC Polska
znamy już termin i poki co i nic sie nie zmieni to w Nysie bedę,także Eva do zobaczonka w Nysie;)Evaalex pisze:JaK ZDARZYSZ PRZYJECHAC TO SIE SPOTKAMY I TYMRAZEM POZADNIE POROZMAWIAMY SOBIE.
You Are Not Alone..!!
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Witajcie.
Thomas Anders Fan Club Polska i ModernTalking.pl oficialnie za zgodą menagmentu potwierdzają koncert w Nysie organizowany dnia 14 wrzesnia 2013 przez Radio Nysa. Prawdopodobna godzina koncertu to 14:00.
Czekamy na info w sprawie biletów dla Fan Clubu, więc proszę o cierpliwość.
Thomas Anders Fan Club Polska i ModernTalking.pl oficialnie za zgodą menagmentu potwierdzają koncert w Nysie organizowany dnia 14 wrzesnia 2013 przez Radio Nysa. Prawdopodobna godzina koncertu to 14:00.
Czekamy na info w sprawie biletów dla Fan Clubu, więc proszę o cierpliwość.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
- Evaalex

Ja sie juz nie umiem doczekac na rospoczecie sprzedarzy biletow. Fajnie by bylo jakby po koncercie byla afterparty. Jak koncert ma byc w godzinach popolodniowych mozna by bylo afterparty wczesniej zaczac.Moze bym miala mozliwosc do powrotu w tym samym dniu do Zabrza i w nastepnym dniu powrotu busem do niemiec.
- aldona
- Członek TAFC Polska
Wspaniała wiadomość 
- ewelajna
To 3 dni po moich urodzinach, moze i na to uda mi sie uzbierać pieniazki : )
,,Traktuj innych tak, jak sam chcesz być przez nich traktowany..''
- Evaalex
Ja tez mam krotko przed koncertem obchodze urodziny.Chyba nawet jestesmy z pod jednego znaku.ewelajna pisze:To 3 dni po moich urodzinach, moze i na to uda mi sie uzbierać pieniazki : )
- ewelajna
Re: 14.09.2013 - Thomas Anders w Nysie
Panna:) moja droga juz zacznę kombinowac
w sumie jak dobrze pójdzie to w tym roku beda 3 koncerty i 1 spot:)
,,Traktuj innych tak, jak sam chcesz być przez nich traktowany..''