Dzieci

Rozmowy na wszystkie tematy związane z Thomasem i Dieterem - także pozamuzyczne.
Awatar użytkownika
Dieterowiczka

Re: DSDS 2013

Post autor: Dieterowiczka »

nado pisze:Mareczek :D Przystojniak. :lol: Bohlen w jego wieku wyglądał gorzej. :lol: Chyba ma coś z matki - Eriki. Mareczka na foto widziałem ostatni raz w 89 roku. Nie mogę wejść na artykuł. Coś ciekawego w temacie ?
Bohlen w jego wieku wyglądał gorzej ? On całe życie jest przystojny , przystojny się urodził i przystojny umrze. A poza tym to inne czasy :).
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Re: Dzieci

Post autor: atlantyda ;o) »

Znalazłam najświeższe zdjęcia Dietera z jego drugim synem Marvinem.Dziś już 24-ro latkiem.Kiedyś chciał zostać piosenkarzem...ciekawe jakie ma plany dziś :)

ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

atlantyda ;o) pisze:Znalazłam najświeższe zdjęcia Dietera z jego drugim synem Marvinem.Dziś już 24-ro latkiem.Kiedyś chciał zostać piosenkarzem...ciekawe jakie ma plany dziś :)
Niezbyt uważnie przeglądasz Atlantyda to Forum... te fotki już były: viewtopic.php?f=3&t=5065
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

No na to wychodzi...
Przegapiłam w temacie z DSDS,bo ten temat mnie nie interesuje.Widzę,że mamy z tej samej stronki zdjęcia a tutaj pasują chyba bardziej ;)...bynajmniej mnie się tak wydaje :P
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Post autor: Monia82 »

Może się czepnę, ale bynajmniej, to nie to samo co przynajmniej, a wielu ludzi to myli :wink:
Przepraszam, ale mam małą fobię pod tym kątem z innego forum :lol:
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
Awatar użytkownika
Pkmodern

Bild podał że Carina już niedługo urodzi Dieterowi kolejnego syna!

Źródło: http://www.bild.de/unterhaltung/leute/d ... .bild.html
Awatar użytkownika
Dieterowiczka

Pkmodern pisze:Bild podał że Carina już niedługo urodzi Dieterowi kolejnego syna!

Źródło: http://www.bild.de/unterhaltung/leute/d ... .bild.html
Wiem , że to głupio zabrzmi , ale czy 59 - latek może spłodzić jeszcze jakieś dziecko ? ; o .
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Post autor: Monia82 »

Facet w przeciwieństwie do kobiety, może być całe życie płodny.
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
Awatar użytkownika
MODERN JEANNE

Post autor: MODERN JEANNE »

I LOVE DB AND TA!
Awatar użytkownika
Pkmodern

MODERN JEANNE pisze:Tu Dieter z Cariną i dzieckiem
http://www.bild.de/unterhaltung/leute/d ... bild.htmll
Wrzuciłem to cztery posty wyżej...
Awatar użytkownika
MODERN JEANNE

Oj sorry właśnie zauważyłam.Zastanawiam się tylko teraz kiedy Dieter rzuci Carinę jak poprzedniczki po urodzeniu.Dzieci mu chyba przeszkadzają w pracy.Zawsze ciepło się wyraża o swoim potomstwie ale wychowywanie to już nie jego działka,urodzenie dziecka zamiast u niego zespolić rodzinę po prostu ją rozwiązuje.Dieter za bardzo jest poświęcony pracy,może na starość mu się zmieni
I LOVE DB AND TA!
Awatar użytkownika
edmund1974
Członek TAFC Polska

Post autor: edmund1974 »

MODERN JEANNE pisze:...Zastanawiam się tylko teraz kiedy Dieter rzuci Carinę jak poprzedniczki po urodzeniu.Dzieci mu chyba przeszkadzają w pracy.Zawsze ciepło się wyraża o swoim potomstwie ale wychowywanie to już nie jego działka,urodzenie dziecka zamiast u niego zespolić rodzinę po prostu ją rozwiązuje.Dieter za bardzo jest poświęcony pracy,może na starość mu się zmieni
Witam.

Przecież Dietera związki nie rozpadają się z powodu jego pracy tylko dlatego, że Dieter jest kobieciarzem i z jedną kobietą prędzej, czy później się nudzi. A jak się nudzi to szuka kolejnej...
You Can Win, If You Want.
Awatar użytkownika
MODERN JEANNE

Ale zauważyłam że jakimś dziwnym zbiegiem okoliczności rozpadają się gdy dzieci są małe,najbardziej uderzający przykład to chyba Estefania gdzie ich związek wyglądał na udany dopóki nie urodziło się dziecko,a DB w jednym z wywiadów powiedział że trzeba wybrać albo pracę i sukces albo rodzinę.
I LOVE DB AND TA!
MadameX

Post autor: MadameX »

A jak dla mnie to Dieter już się ustabilizował i nie będzie już nie porzuci Cariny.Ma prawie 60 lat,siedzi spokojnie w DSDS I Das Supertalent,nie ma takich wielkich projektów jak Modern Talking czy Blue System.Ostatnio sam zachwalał życie z Cariną i twierdził,że chciałbym mieć z nią więcej dzieci.Jak wiadomo Carina jest w ciąży z drugim dzieckiem :) Są już razem 7 lat,drugie dziecko w drodze.Carina to raczej cicha i spokojna osoba nie to co Nadja,Estefania czy Verona.Nie pcha się do mediów.Erika była taką samą osobą jak Carina,tylko,że Dieter za czasów Eriki jeszcze się nie wyszalał i nie dojrzał do stworzenia rodziny.Teraz ma prawie 60 lat,wyszumiał się i szuka spokoju.Zresztą Carina ma bardzo dobre relacje z jego dziećmi z poprzednich związków.Uważam,że Carina jak najbardziej do niego pasuję i wydaje mi się,że będę już z sobą do końca czego im ogromnie życzę :) Jeszcze by mogli ślub wziąć :)
Awatar użytkownika
MODERN JEANNE

Z tego co wiem to oni już po ślubie są.No mam szczerą nadzieję że się wyszumiał bo żal mi tych wszystkich zostawionych przez niego dzieci,choć na pewno zle nie mają wychowując się w luksusach i widując się z nim od czasu do czasu.On zawsze ciepło o nich mówi,napisał dla nich kilka piosenek i również spotkałam się z jego wypowiedziami że chciałby mieć więcej dzieci.Więc przykro patrzeć jak je zostawia zaraz po urodzeniu.Z jego zon to chyba najbardziej lubiłam Erice i Estefanie do Cariny nie mogę się do końca przekonać bo wydaje mi się że jest za młoda i może lecieć tylko na kasę choć tego oczywiście nie wiem.Z czasem trochę się do niej przekonałam że jest jak piszesz osobą cichą i skromną nie niewtrącającą się w jego interesy tak jak np Nadel która z nim występowała.
A które żon czy dziewczyn Dietera były według was najlepsze :?:
I LOVE DB AND TA!
Awatar użytkownika
Dieterowiczka

MODERN JEANNE pisze:Z tego co wiem to oni już po ślubie są.No mam szczerą nadzieję że się wyszumiał bo żal mi tych wszystkich zostawionych przez niego dzieci,choć na pewno zle nie mają wychowując się w luksusach i widując się z nim od czasu do czasu.On zawsze ciepło o nich mówi,napisał dla nich kilka piosenek i również spotkałam się z jego wypowiedziami że chciałby mieć więcej dzieci.Więc przykro patrzeć jak je zostawia zaraz po urodzeniu.Z jego zon to chyba najbardziej lubiłam Erice i Estefanie do Cariny nie mogę się do końca przekonać bo wydaje mi się że jest za młoda i może lecieć tylko na kasę choć tego oczywiście nie wiem.Z czasem trochę się do niej przekonałam że jest jak piszesz osobą cichą i skromną nie niewtrącającą się w jego interesy tak jak np Nadel która z nim występowała.
A które żon czy dziewczyn Dietera były według was najlepsze :?:
Moim zdaniem Erika. Nie wiem czemu , ale tylko ona przypadła mi do gustu :)
ODPOWIEDZ