Beatrice Egli - Glücksgefühle (+ single)
-
pancio11
Re: DSDS 2013
Posłuchałem album Andrei - jest super, bardzo mi się podoba. Czy coś możecie polecić z muzyką itp Bohlena? Nie jestem tak obeznany we wszystkich wydawnictwach Bohlena, nie mogę nigdzie znależć też albumu Beatrice Egli "Glücksgefühle" - gdzie mogę go kupić?
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
Witam.pancio11 pisze:Posłuchałem album Andrei - jest super, bardzo mi się podoba. Czy coś możecie polecić z muzyką itp Bohlena? Nie jestem tak obeznany we wszystkich wydawnictwach Bohlena, nie mogę nigdzie znależć też albumu Beatrice Egli "Glücksgefühle" - gdzie mogę go kupić?
Np. pod tym linkiem:
http://allegro.pl/beatrice-egli-glucksg ... 40492.html
Pozdrawiam.
You Can Win, If You Want.
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- MODERN JEANNE
Zabawna ta kreskówka.Jeśli chodzi o oglądanie DSDS to porządnie mi się już znudziło bo ciągle to samo tylko twarze się zmieniają.Program który kiedyś oglądałam z ciekawością wydaje mi się obecnie trochę monotonny i zbyt przydługaśny,po prostu za dużo edycji już tego było
I LOVE DB AND TA!
- Pkmodern
MODERN TALKING FOREVER!!!
- Pkmodern
Beatrice Egli - Jetzt und hier für immer (Official video)
z tego co widzę to teledysk nie najwyższych lotów...
Do obejrzenia: http://www50.zippyshare.com/v/43629030/file.html
z tego co widzę to teledysk nie najwyższych lotów...
Do obejrzenia: http://www50.zippyshare.com/v/43629030/file.html
MODERN TALKING FOREVER!!!
- graaace
Nie wiem gdzie to pisac wiec pisze tutaj : wczoraj w ZDF Fersehgarten wystapiła Beatrice Egli i zaspiewała dwie piosenki (tytułow nie znam) na poczatku i koncu programu xdd
Don't take away my heart
Don't break it and depart
I'll be right here next to you ... <3
Don't break it and depart
I'll be right here next to you ... <3
- Peter
Re: Beatrice Egli - Glücksgefühle (+ single)
Mi się strasznie podoba ta płyta, podobnie jak jej następczyni. Te piosenki wreszcie miały jakąś duszę, jakieś atrakcyjne dla ucha melodie a także superowy wokal. Można było rzecz: to jest właśnie to! Andrea Berg to przy tym strasznie słaba muzyka. Mam jakieś takie wrażenie, że Andrea Berg coraz bardziej przewidywalna i nudna się robi, a Beatka jak wtedy wydała te piosenki, to wywarła na mnie ogromne wrażenie. Po raz pierwszy poznałem je na facebooku, na jej stronie. Generalnie miewam takie coś, że raz mi się coś podoba, a innym razem nie, a tutaj tego czegoś nie mam. Moje ulubione piosenki to "Jezt Und Hier Für Immer"," Diese Nacht hat 1000 Stunden", "Verlieben, Verloren", "Gelacht und Gewein", "Tausend Mal ", jak dla mnie te piosenki to powrót starego dobrego Bohlena, takiego jak lubię.
- Malediwy
Re: Beatrice Egli - Glücksgefühle (+ single)
A ja nie mogę przetrawić tego niemieckiego języka... 
Spokojem można kamień ugotować...