Spojrzenie Thomasa
- siara1971
- Członek TAFC Polska
Re: Spojrzenie Thomasa
Masz racje bo nie wiadomo na kogo spoglądał

- JoannaIzabella
Ale to miluuuutkie było..... ;p Wprawdzie groził mi - nam - OIOM ;p ale co tam! Hehehe, nawet Patryk się śmiał ;psiara1971 pisze:Widziałem i się zastanawiam czy Thomasa nie będzie szyja bolała bo tak cały czas na lewo spoglądałJoannaIzabella pisze:Ohhhhh, w Gdańsku utonęłam w tych ciągłych spojrzeniach.......... <3 <3 <3![]()
![]()
pozdrawiam
Ala, no przecież to już wiadomoNaddel pisze:Zastanawiam się, czy my tam stajemy, bo ON się tam patrzy, czy ON się tam patrzy, bo my tam stajemyJoannaIzabella pisze:Ohhhhh, w Gdańsku utonęłam w tych ciągłych spojrzeniach.......... <3 <3 <3
-
Meg
- Członek TAFC Polska
Zazdroszczę Wam, tym którzy mieli okazję na żywo i z bliskiej odległości spojrzeć w oczy Thomasa. Ewidentnie jest w nich magia! Ale ja wiem, że to jeszcze przede mną
Pewnie będę miała problem z oderwaniem się
Nogi z waty murowane 
- agnieszka12345
- Kontakt:
Thomas ma bezcenne spojrzenie ,niestety nie miałam okazji zobaczyć go na koncercie i strasznie to ubolewam
Tego nie da się napisać...
- aleksandra227
- Członek TAFC Polska
Spojrzenie Thomasa są bezcenne,uwielbiam się patrzeć na jego fotki i wideo.To jest taki mój nawyk,że jak następnego dnia wstaję to muszę spojrzeć na Thomasa.Bo jak tego nie zrobię to jestem"chora",to taki mój niewinny narkotyk

Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
- DorkaWawa
- Członek TAFC Polska
Dziewczyny, koniecznie musicie wybrać się na koncert i najlepiej stanąć jak najbliżej sceny
Jak pójdziecie raz, to zapewniam, że będziecie chciały chodzić non stop
Magia spojrzenia działa
Jak pójdziecie raz, to zapewniam, że będziecie chciały chodzić non stop
Magia spojrzenia działa
Don’t Give Up!
- JoannaIzabella
Zgadzam się w 100% !!! Gorąco zachęcam Was do zmobilizowania się raz i..... przepadniecieDorkaWawa pisze:Dziewczyny, koniecznie musicie wybrać się na koncert i najlepiej stanąć jak najbliżej sceny![]()
Jak pójdziecie raz, to zapewniam, że będziecie chciały chodzić non stop![]()
Magia spojrzenia działa
- Monia82
- Członek TAFC Polska
Dokładnie, ja na koncert w Warszawie poszłam z powodów sentymentalnych (w 98 byłam na koncercie MT) i chciałam tylko powspominać. I przepadłam!
- ewelajna
Ja mam jego foto w rame z praca moja licencjacka z grafiki-chonorowe miejsce...i ciagle na nie patrze:)
,,Traktuj innych tak, jak sam chcesz być przez nich traktowany..''
- sexythomas'slover
Aaaaa, nikt nie ma TAKIEGO spojrzenia jak THOMAS !!!!! Szczególnie kocham je w teledysky YMHYMS, CIARY!!! Pozdro! 
You're my heart, you're my soul ...
MODERN TALKING FUN CLUB KIELCE

MODERN TALKING FUN CLUB KIELCE
- i_love_poptitan
sexythomas'slover pisze:Aaaaa, nikt nie ma TAKIEGO spojrzenia jak THOMAS !!!!! Szczególnie kocham je w teledysky YMHYMS, CIARY!!! Pozdro!
O tak! Jest taki jeden moment w YMHYMS (podczas wysokich partii refrenu), Thomas gwałtownie odwraca głowę w kierunku kamery - prawdziwa magia <3 Pozdrawiam!
-
modernmaniac
Tak potwierdzam, to magia aż mnie mrozii_love_poptitan pisze:sexythomas'slover pisze:Aaaaa, nikt nie ma TAKIEGO spojrzenia jak THOMAS !!!!! Szczególnie kocham je w teledysky YMHYMS, CIARY!!! Pozdro!
O tak! Jest taki jeden moment w YMHYMS (podczas wysokich partii refrenu), Thomas gwałtownie odwraca głowę w kierunku kamery - prawdziwa magia <3 Pozdrawiam!
- agnieszka12345
- Kontakt:
Thomas ma magiczne spojrzenie ,to prawda
Uwielbiam jego oczy i uśmiech
Miałam okazję z Thomasem zrobić sobie wspólne zdjęcie ,chwile niezapomniane... 
- Reni12*
- Członek TAFC Polska
Zgadzam się z Tobą w 100%. Miałam okazję doświadczyć osobiście tego hipnotyzującego wręcz spojrzenia, będąc na koncercie we Wrocławiu w 2015r.Stałam pod samą sceną w sektorze Golen Circle zaraz za Fan Clubem. W momencie kiedy Thomas wykonywał utwór Chery Chery Lady zatrzymał się, wyciągnął rękę i spojrzał bezpośrednio w moim kierunku. Tak się akurat złożyło ,że stałam dokładnie naprzeciwko -coś pięknego. Ten obraz pełen ciepła , miłości i szacunku pozostanie na zawsze w mej pamięci.agnieszka12345 pisze:Thomas ma magiczne spojrzenie ,to prawdaUwielbiam jego oczy i uśmiech
Miałam okazję z Thomasem zrobić sobie wspólne zdjęcie ,chwile niezapomniane...
Mogę Ci jedynie pozazdrościć, że miałaś okazję zrobić sobie wspólne zdjęcie z Thomasem. Ja niestety ciągle o tym marzę. Kto wie może kiedyś moje marzenie się spełni. Pozdrawiam i zachęcam do udziału w koncertach ,bo nigdy nie wiadomo co komu może się fajnego przytrafić.
- Anita Anders
- Członek TAFC Polska
To wszystko prawda, co piszecie o spojrzeniu Thomasa, jest po prostu niesamowite! Do tej pory kilka razy zaszczycił mnie swoim spojrzeniem (nie licząc tych z telewizora xD) tylko ze sceny, na dwóch koncertach, na których byłam i faktycznie było to coś niesamowitego! Nie znam nikogo innego ze sławnych osób o takim spojrzeniu, ale prywatnie poznałam kogoś takiego 
-
Jacek Z.
Przepraszam, Drogie Panie, mam nadzieję że żadnej z Was to nie urazi - jako samiec beta przeczytałem ten wątek od początku do końca i tak mi wpadł w ucho fragment (całkiem solidnego zresztą!) tekstu do "Gigolo" spółki Thomas Anders / Uwe Fahrenkrog:
I got class, I got style
You're in love, you want me to stay for a while
[...]I'll let you think that you're in control
It's a game you just can't win, you can't win
Czyli: Mam klasę, mam styl
Jesteś zakochana, chcesz żebym został na chwilę [ze swoim spojrzeniem?
]
Pozwalam Ci myśleć, że panujesz nad tym
To gra, której wygrać nie możesz...
P.S. Teraz tylko czekam, aż dostanę od którejś z miłych Pań współ-fanek po głowie
I got class, I got style
You're in love, you want me to stay for a while
[...]I'll let you think that you're in control
It's a game you just can't win, you can't win
Czyli: Mam klasę, mam styl
Jesteś zakochana, chcesz żebym został na chwilę [ze swoim spojrzeniem?
Pozwalam Ci myśleć, że panujesz nad tym
To gra, której wygrać nie możesz...
P.S. Teraz tylko czekam, aż dostanę od którejś z miłych Pań współ-fanek po głowie