Koncert 11 kwietnia w Hoyerswerdzie (Anders | Fahrenkrog)
- Monia82
- Członek TAFC Polska
Re: Koncert 11 kwietnia w Hoyerswerdzie (Anders | Fahrenkrog
Racz przestać w końcu wymieniać ludzi z imienia i nazwiska! Po to mamy nicki, żeby obcy ludzie nie znali naszych imion i nazwisk, a niektórzy sobie tego nie życzą!
- MTalkingusia28
Ale świetne te wykonania są. Thomas jest naprawdę fantastyczny.
Wspaniale, że ktoś nagrywał to można sobie oglądać w kompie. W ogóle super, że ludzie nagrywają i wrzucają na YT. Można całą kolekcję tych koncertów sobie zrobić. Wspaniałe. Genialne wykonania. Thomas ma zarąbiście fajny głos.
Widać, że on rzeczywiście nadaje się na występy na scenie jak nikt inny. No i czuje się jak ryba w wodzie, bo to widać, to da się wyczuć oglądając go w necie. 
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
- Agata
Duet w przebojach Neny:
- Evaalex
Monia, powiem Tobie jedno jak by< Ania miala cos przeciwko temu ze jej imie wymienilam to by mi napisala.Znamy sie juz wiele lat.Monia82 pisze:Racz przestać w końcu wymieniać ludzi z imienia i nazwiska! Po to mamy nicki, żeby obcy ludzie nie znali naszych imion i nazwisk, a niektórzy sobie tego nie życzą!
- Evaalex
- Evaalex
Oto nastepna czesc koncertu w Hoyeswerda Posylajac pozdrrowienia z pod granicy niemiecko holenderskiej zycze mile spedzonego dnia swiatecznego i przyjemnosci przy ogladaniu filmiku
1. Jet Airliner
2. Atlantis Is Calling
3. Sexy Sexy Lover
1. Jet Airliner
2. Atlantis Is Calling
3. Sexy Sexy Lover
- shoker191
- Członek TAFC Polska
Ann pisze:No i mamy "Stay"Świetne!
Thomas jest po porostu THE BEST!
![]()
Wrócę jeszcze do tego nagrania. Kiedyś nie byłem przekonany do tej piosenki ponieważ kompletnie nie pasowała mi do głosu i stylu Thomasa utworów . Natomiast kiedy ostatnio sobie posłuchałem tego wykonania uważam że właśnie ta piosenka pokazuje jak doskonale Thomas potrafi pracować głosem, powiem wiecej wydaje mi się że to była najtrudniejsza piosenka jaką zaśpiewał kiedykolwiek ponieważ nigdy wcześniej nie słyszałem żeby Thomas musiał robić taką karuzelę swoim strunom głosowym . W pierwszej chwili zdawać sie może że to łatwa piosenka ale jeśli się ją porówna do innych to już taka łatwo nie jest.
Good Guys Only Win In Movies
Everyone has their Bohlen
Everyone has their Bohlen
- Jor
Wykonanie 'Stay' rzeczywiscie bylo bardzo dobre, lepsze nawet niz na plycie wg mnie. Co do postu wczesniejszego, tzn medleya 3 kawalkow MT musze tez przyznac, ze swietnie sie tego slucha w tak energicznej bardziej rockowej aranzacji. To fajna odmiana po wersjach klasycznych znanych od lat.
Wogole zespol Thomasa jest niesamowicie zgrany. Te wszystkie regularne koncerty ktore daja sprawily, ze sekcja rytmiczna i ogolnie calosc zespolu gra swietnie i ma bardzo dobre muzyczne porozumienie. Brawo!
Wogole zespol Thomasa jest niesamowicie zgrany. Te wszystkie regularne koncerty ktore daja sprawily, ze sekcja rytmiczna i ogolnie calosc zespolu gra swietnie i ma bardzo dobre muzyczne porozumienie. Brawo!
- Evaalex
shoker191 pisze:
Wrócę jeszcze do tego nagrania. Kiedyś nie byłem przekonany do tej piosenki ponieważ kompletnie nie pasowała mi do głosu i stylu Thomasa utworów . Natomiast kiedy ostatnio sobie posłuchałem tego wykonania uważam że właśnie ta piosenka pokazuje jak doskonale Thomas potrafi pracować głosem, powiem wiecej wydaje mi się że to była najtrudniejsza piosenka jaką zaśpiewał kiedykolwiek ponieważ nigdy wcześniej nie słyszałem żeby Thomas musiał robić taką karuzelę swoim strunom głosowym . W pierwszej chwili zdawać sie może że to łatwa piosenka ale jeśli się ją porówna do innych to już taka łatwo nie jest.
Shoker powien Ci cos. Kiedys dal Thomas koncert w ktorym przez 90 minut wykonywal utwory z filmow i muzykali. Te utwory napewno byly trudniejsze. Koncert byl piekny.Zadne nagranie z tego koncertu nie istnieja. Sama bylam na nim i pamietam ostre kontrole przy wejsciu. Zabierali lustzanki nie muwiac o kamerach.Koncert odbyl sie w latach 90 tych w Koblenz.
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Brother Louie:
MODERN TALKING FOREVER!!!
- Monia82
- Członek TAFC Polska
A YMHYMS znalazł ktoś?
- Evaalex
Aha Woiedzialam ze jeszcze to nie bylo wszystko. Brakuje finalowej piosenki.Moze mi sie uda ja znalesc.
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
You're My Heart, You're My Soul
No More Tears On The Dancefloor & Cheri Cheri Lady
No More Tears On The Dancefloor & Cheri Cheri Lady
MODERN TALKING FOREVER!!!
- Ann
- Członek TAFC Polska
Wielka szkoda,że nie ma chociaż nagrania audio z tego koncertuEvaalex pisze:Shoker powien Ci cos. Kiedys dal Thomas koncert w ktorym przez 90 minut wykonywal utwory z filmow i muzykali. Te utwory napewno byly trudniejsze. Koncert byl piekny.Zadne nagranie z tego koncertu nie istnieja. Sama bylam na nim i pamietam ostre kontrole przy wejsciu. Zabierali lustzanki nie muwiac o kamerach.Koncert odbyl sie w latach 90 tych w Koblenz.
MY DREAMS COME TRUE 
- Evaalex
Wrszelie rodzaje nagran byly surowowzbronione. Oile ja pamientam grzily ogromne kary. Wyzucenie z Fanklubu i problemy z prawnikami firmy plytowej.Robiono przetrzepywanke toreb.Ja w tym czasie mialam walkmana ktorym mouna bylo robic nagerania na koncertach. To uzadzenie kosztowalo mnie 3 miesieczne kieszonkowe nie chcialam go stracic i do tego miec jeszcze wielkie problemy.