Koncert 11 kwietnia w Hoyerswerdzie (Anders | Fahrenkrog)

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Re: Koncert 11 kwietnia w Hoyerswerdzie (Anders | Fahrenkrog

Post autor: Monia82 »

Racz przestać w końcu wymieniać ludzi z imienia i nazwiska! Po to mamy nicki, żeby obcy ludzie nie znali naszych imion i nazwisk, a niektórzy sobie tego nie życzą!
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
Awatar użytkownika
MTalkingusia28

Post autor: MTalkingusia28 »

Ale świetne te wykonania są. Thomas jest naprawdę fantastyczny. :D Wspaniale, że ktoś nagrywał to można sobie oglądać w kompie. W ogóle super, że ludzie nagrywają i wrzucają na YT. Można całą kolekcję tych koncertów sobie zrobić. Wspaniałe. Genialne wykonania. Thomas ma zarąbiście fajny głos. :wink: Widać, że on rzeczywiście nadaje się na występy na scenie jak nikt inny. No i czuje się jak ryba w wodzie, bo to widać, to da się wyczuć oglądając go w necie. :D
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *

ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR

POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Duet w przebojach Neny:

Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

Monia82 pisze:Racz przestać w końcu wymieniać ludzi z imienia i nazwiska! Po to mamy nicki, żeby obcy ludzie nie znali naszych imion i nazwisk, a niektórzy sobie tego nie życzą!
Monia, powiem Tobie jedno jak by< Ania miala cos przeciwko temu ze jej imie wymienilam to by mi napisala.Znamy sie juz wiele lat.
Awatar użytkownika
Evaalex

Awatar użytkownika
Evaalex

Oto nastepna czesc koncertu w Hoyeswerda Posylajac pozdrrowienia z pod granicy niemiecko holenderskiej zycze mile spedzonego dnia swiatecznego i przyjemnosci przy ogladaniu filmiku
1. Jet Airliner
2. Atlantis Is Calling
3. Sexy Sexy Lover
Awatar użytkownika
shoker191
Członek TAFC Polska

Post autor: shoker191 »

Ann pisze:No i mamy "Stay" :D Świetne! :D Thomas jest po porostu THE BEST! :wink:

Wrócę jeszcze do tego nagrania. Kiedyś nie byłem przekonany do tej piosenki ponieważ kompletnie nie pasowała mi do głosu i stylu Thomasa utworów . Natomiast kiedy ostatnio sobie posłuchałem tego wykonania uważam że właśnie ta piosenka pokazuje jak doskonale Thomas potrafi pracować głosem, powiem wiecej wydaje mi się że to była najtrudniejsza piosenka jaką zaśpiewał kiedykolwiek ponieważ nigdy wcześniej nie słyszałem żeby Thomas musiał robić taką karuzelę swoim strunom głosowym . W pierwszej chwili zdawać sie może że to łatwa piosenka ale jeśli się ją porówna do innych to już taka łatwo nie jest.
Good Guys Only Win In Movies

Everyone has their Bohlen
Awatar użytkownika
Jor

Post autor: Jor »

Wykonanie 'Stay' rzeczywiscie bylo bardzo dobre, lepsze nawet niz na plycie wg mnie. Co do postu wczesniejszego, tzn medleya 3 kawalkow MT musze tez przyznac, ze swietnie sie tego slucha w tak energicznej bardziej rockowej aranzacji. To fajna odmiana po wersjach klasycznych znanych od lat.
Wogole zespol Thomasa jest niesamowicie zgrany. Te wszystkie regularne koncerty ktore daja sprawily, ze sekcja rytmiczna i ogolnie calosc zespolu gra swietnie i ma bardzo dobre muzyczne porozumienie. Brawo!
Awatar użytkownika
Evaalex

shoker191 pisze:

Wrócę jeszcze do tego nagrania. Kiedyś nie byłem przekonany do tej piosenki ponieważ kompletnie nie pasowała mi do głosu i stylu Thomasa utworów . Natomiast kiedy ostatnio sobie posłuchałem tego wykonania uważam że właśnie ta piosenka pokazuje jak doskonale Thomas potrafi pracować głosem, powiem wiecej wydaje mi się że to była najtrudniejsza piosenka jaką zaśpiewał kiedykolwiek ponieważ nigdy wcześniej nie słyszałem żeby Thomas musiał robić taką karuzelę swoim strunom głosowym . W pierwszej chwili zdawać sie może że to łatwa piosenka ale jeśli się ją porówna do innych to już taka łatwo nie jest.

Shoker powien Ci cos. Kiedys dal Thomas koncert w ktorym przez 90 minut wykonywal utwory z filmow i muzykali. Te utwory napewno byly trudniejsze. Koncert byl piekny.Zadne nagranie z tego koncertu nie istnieja. Sama bylam na nim i pamietam ostre kontrole przy wejsciu. Zabierali lustzanki nie muwiac o kamerach.Koncert odbyl sie w latach 90 tych w Koblenz.
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

Brother Louie:

MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Post autor: Monia82 »

A YMHYMS znalazł ktoś?
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
Awatar użytkownika
Evaalex

Aha Woiedzialam ze jeszcze to nie bylo wszystko. Brakuje finalowej piosenki.Moze mi sie uda ja znalesc.
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

You're My Heart, You're My Soul

No More Tears On The Dancefloor & Cheri Cheri Lady

MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

Evaalex pisze:Shoker powien Ci cos. Kiedys dal Thomas koncert w ktorym przez 90 minut wykonywal utwory z filmow i muzykali. Te utwory napewno byly trudniejsze. Koncert byl piekny.Zadne nagranie z tego koncertu nie istnieja. Sama bylam na nim i pamietam ostre kontrole przy wejsciu. Zabierali lustzanki nie muwiac o kamerach.Koncert odbyl sie w latach 90 tych w Koblenz.
Wielka szkoda,że nie ma chociaż nagrania audio z tego koncertu :(
MY DREAMS COME TRUE :D
Awatar użytkownika
Evaalex

Wrszelie rodzaje nagran byly surowowzbronione. Oile ja pamientam grzily ogromne kary. Wyzucenie z Fanklubu i problemy z prawnikami firmy plytowej.Robiono przetrzepywanke toreb.Ja w tym czasie mialam walkmana ktorym mouna bylo robic nagerania na koncertach. To uzadzenie kosztowalo mnie 3 miesieczne kieszonkowe nie chcialam go stracic i do tego miec jeszcze wielkie problemy.
ODPOWIEDZ