Koncert MT w Rostocku
- mdp08
Koncert MT w Rostocku
posiada ktoś może video z koncertu MT w Rostocku? na którym Bohlen ogłosił koniec MT...
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Re: Koncert MT w Rostocku
Dieter chyba w Berlinie ogłosił koniec Modern Talking . W czerwcu 2003,ale który dokładnie to nie pamiętam. Mam ten koncert ale nagrany prywatną kamerą.
- Gasolina91
A mi się wydaje, że chyba jednak w Rostocku Dieter zapowiedział koniec MT.
Point Of No Return
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Sprawdziłam na stronce mt.pl Pożegnalny koncert był 21 czerwca 2003 w Berlinie.Przejżę ten koncert i napiszę czy podczas niego Bohlen poinformował o zakończeniu działalności duetu.Ponoć Thomas tą informacją był tak samo zaskoczony jak fani.
- Maro_D
O rozpadzie Modern Talking Dieter poinformował w Rostocku. To było chyba (ale nie jestem pewien co do konkretnej daty) 7 czerwca 2003 roku. Był to początek trasy koncertowej, promującej album "Universe". Panowie mieli wystąpić w kilku niemieckich miastach, ale po ogłoszeniu decyzji przez Bohlena, odwołano pozostałe, za wyjątkiem berlińskiego.
Co do nagrania - pamiętam, że swego czasu po sieci krążył plik video, w którym słychać jak Dieter mówi o zakończeniu działalności MT, a na obrazie jest ukazany podczas kręcenia klipu do "TV Makes The Superstar".
Co do nagrania - pamiętam, że swego czasu po sieci krążył plik video, w którym słychać jak Dieter mówi o zakończeniu działalności MT, a na obrazie jest ukazany podczas kręcenia klipu do "TV Makes The Superstar".
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
- Ann
- Członek TAFC Polska
Tak Maro,ten koncert odbył się 7 czerwca 2003 rokuMaro_D pisze:O rozpadzie Modern Talking Dieter poinformował w Rostocku. To było chyba (ale nie jestem pewien co do konkretnej daty) 7 czerwca 2003 roku. Był to początek trasy koncertowej, promującej album "Universe". Panowie mieli wystąpić w kilku niemieckich miastach, ale po ogłoszeniu decyzji przez Bohlena, odwołano pozostałe, za wyjątkiem berlińskiego.
MY DREAMS COME TRUE 
- Adrian77
- Kontakt:
Również jestem zainteresowany obejrzeniem koncertu, na którym ogłoszono koniec MT.
http://facebook.com/Heaven.Of.System
Adrian77
Adrian77
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Jeżeli chodzi o sam moment kiedy Dieter to ogłasza to jest na dvd Modern Talking w dodatkach.
- mdp08
w dodatkach tego nie ma ;(
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Jest ale z koncertu w Berlinie. W dodatkach 8 minuta 48 sekunda. Jeżeli załączysz odtwarzanie w j.niemieckim :Menu -> Ruchblich i czekaj do 8:48.mdp08 pisze:w dodatkach tego nie ma ;(
- mdp08
atlantyda ;o) ten koncert jest cały? mogłabyś mi jakoś przesłać?