20.07.2013 - Thomas Anders w Koszalinie.
- aleksandra227
- Członek TAFC Polska
Re: 20.07.2013 - Thomas Anders w Koszalinie.
Ufff ulżyło mi,bo też miałam stresa nawet spać nie mogłam przez to,ale czekałam aż się wyjaśni super to jutro rezewuje nocleg czy ktoś już rezerwował sobie i kiedy będzie można kupić bilet na stronie fanclubu?Chociaż wiem,że jest dużo czasu,ale nie mogę się już doczekać 
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
- shoker191
- Członek TAFC Polska
DorkaWawa pisze:A może ktoś będzie jechał z Warszawy? Też szukam towarzysza podróży![]()
Monia, skusisz się?
Prawdopodobnie ja będę jechał z Warszawy na ten koncert ale to jeszcze nic pewnego
Good Guys Only Win In Movies
Everyone has their Bohlen
- DorkaWawa
- Członek TAFC Polska
shoker191, brzmi zachęcająco, będę czekała na rozwój wydarzeńshoker191 pisze:DorkaWawa pisze:A może ktoś będzie jechał z Warszawy? Też szukam towarzysza podróży![]()
Monia, skusisz się?
Prawdopodobnie ja będę jechał z Warszawy na ten koncert ale to jeszcze nic pewnegoNatomiast z ciekawości przyjrzałem się tej dyskusji o fanach i fanatykach to powiem tak, że ja nie jestem fanatykiem al nawet jeśli ktoś co z tego? Skoro takiej osobie sprawia to radość to nie powinno to go czynić osobą gorszej kategorii..
Don’t Give Up!
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
shoker191 pisze:DorkaWawa pisze:...Natomiast z ciekawości przyjrzałem się tej dyskusji o fanach i fanatykach to powiem tak, że ja nie jestem fanatykiem al nawet jeśli ktoś co z tego? Skoro takiej osobie sprawia to radość to nie powinno to go czynić osobą gorszej kategorii..
Na Twój post odnośnie fanatyków mogę Ci odpowiedzieć w taki sposób.
Fanatycy wszelkiej maści - przede wszystkim religijni, ale nie tylko tacy - nie tylko NIE są "osobami gorszej kategorii" - jak napisałeś. To właśnie fanatycy są tymi lepszymi. Są lepszymi, bo zostali naznaczenia na ślepo zapatrzonych w swego guru wyznawcami przez Boga/Allaha/los/przeznaczenie itp. To wszyscy "inni" są gorsi, bo nie wyznają jedynie słusznej religii, nie słuchają jedynie "dobrej" muzyki, nie podzielają poglądów jedynie słusznej partii itd.
Oczywiście to co napisałem to ironia, ale pozwala uzmysłowić, że każdego rodzaju fanatyzm jest z gruntu rzeczy zły i w sprzyjających warunkach może prowadzić nawet do przemocy, czego najlepszym przykładem są wszelkie zamachy terrorystyczne na tle religijnym, czy tzw. "honorowe zabójstwa"...
Zdaję sobie sprawę, że przykłady tutaj przeze mnie przytoczone są wyolbrzymione a fanatyzm "muzyczny", czyli bezkrytyczne zapatrzenie w swego idola nie powoduje (zazwyczaj) aż tak ekstremalnych skutków, ale mimo to uważam, że każdy fanatyzm jest godny napiętnowania...
Pozdrawiam.
Edmund
You Can Win, If You Want.
- DorkaWawa
- Członek TAFC Polska
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
Przepraszam mój błąd. Źle zastosowałem opcję "cytuj". To był oczywiście cytat użytkownika shoker191.DorkaWawa pisze:Hej, ale to nie ja pisałam o fanatykach
Pozdrawiam.
You Can Win, If You Want.
- DorkaWawa
- Członek TAFC Polska
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Witam.
Po niedzieli powinna ruszyć sprzedaż biletów na sektor FAN na naszej stronie.
Po niedzieli powinna ruszyć sprzedaż biletów na sektor FAN na naszej stronie.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
- pysia20
- Członek TAFC Polska
już się nie mogę doczekać tego koncertu w Koszalinie;)w sobotę wyjeżdżam,ale tego koncertu nie opuszczę;)zatem widzimy się 20 lipca w Koszalinie;);)Pozdrawiam
You Are Not Alone..!!
- aldona
- Członek TAFC Polska
Koncert w Koszalinie to strasznie daleko z południa , ale ja nie odpuszczam . Czy ktoś jeszcze jedzie ze Śląska?
- shoker191
- Członek TAFC Polska
DorkaWawa pisze:shoker191, brzmi zachęcająco, będę czekała na rozwój wydarzeńshoker191 pisze:DorkaWawa pisze:A może ktoś będzie jechał z Warszawy? Też szukam towarzysza podróży![]()
Monia, skusisz się?
Prawdopodobnie ja będę jechał z Warszawy na ten koncert ale to jeszcze nic pewnegoNatomiast z ciekawości przyjrzałem się tej dyskusji o fanach i fanatykach to powiem tak, że ja nie jestem fanatykiem al nawet jeśli ktoś co z tego? Skoro takiej osobie sprawia to radość to nie powinno to go czynić osobą gorszej kategorii..
Dorka jeśli chodzi o mój udział to chętnie bym pojechał w jakiejś większej grupie. Pytanie tylko czy jeszcze będzie ktoś z Warszawy wyjeżdżał. Zgodnie z przysłowiem w kupie zawsze raźniej
Good Guys Only Win In Movies
- DorkaWawa
- Członek TAFC Polska
Shoker191, sprawdzałam połączenia do Koszalina z Wawy i trochę kaszaniasto. Pociąg taki w pasujących godzinach jest, ale z przesiadką i jedzie ponad 10 godzin! Można jechać autobusem z Zachodniego, ale z kolei w nocy (w Koszalinie jest 8:20 ). Co robić tyle godzin do koncertu? Ewentualnie podjechać do Mielna i moczyć dupsko w morzu
Ale faktycznie, większą grupą byłoby raźniej
Monia82, Ann, skusicie się?
Ale faktycznie, większą grupą byłoby raźniej
Don’t Give Up!
- JoannaIzabella
Zaczekajcie...
Jest szansa na busa
Naprawdę nie drogo, dla 8 osób. Jakby uzbierała się ekipa, to byłoby fajnie. Facet jest z Tomaszowa, może podjechać do Łodzi czy gdzie tam byśmy się zebrali. Ode mnie na bank pojechałyby 2 osoby, bo połąćzenia z Kutna do Koszalina to też mała zgroza
Trzeba luknąć na mapę - skąd byliby chętni i w jakim dogodnym miejscu można by się spotkać - i wtedy zapytałabym o koszt. Być może ten człowiek pojedzie do Pragi... Za kurs Kutno-Praga-Kutno chce 1600zł, co w podziale na 8 osób daje po 200zł. Czyli jak na taką trasę chyba nie tragicznie
Za Koszalin na pewno o wiele mniej
Ale to osoby chętne musiałyby się już ujawnić i podać, skąd są i do jakiego miasta ewentualnie łatwo im dojechać.
-
Czolo
Kod: Zaznacz cały
https://www.e-podroznik.pl/public/searchingResultsVW.do?tseVw=regularP&startCity=Warszawa&fromV=c|54041&toV=c|25204&tabToken=d0789fdb0e6451c83f0c85402f25cb1e&endCity=Koszalin
Autobusy i pociągi w dniu 20 lipiec ( Warszawa - Koszalin)
- Monia82
- Członek TAFC Polska
Zawsze warto też zajrzeć na www.blablacar.pl, sporo tam ofert wyjazdu.
Ja zawsze chętna na pomoczenie tyłka w morzu!
Ja zawsze chętna na pomoczenie tyłka w morzu!
- Ann
- Członek TAFC Polska
Ja jeżeli będę mogła uczestniczyć w koncercie Thomasa w Koszalinie,to tylko wtedy,jakbyśmy pojechali całą rodziną na jakieś agrowczasy do Kołobrzegu,albo do Mrzeżyna (mamy to w planach,żeby tylko zdrowie nam dopisałoDorkaWawa pisze:Shoker191, sprawdzałam połączenia do Koszalina z Wawy i trochę kaszaniasto. Pociąg taki w pasujących godzinach jest, ale z przesiadką i jedzie ponad 10 godzin! Można jechać autobusem z Zachodniego, ale z kolei w nocy (w Koszalinie jest 8:20 ). Co robić tyle godzin do koncertu? Ewentualnie podjechać do Mielna i moczyć dupsko w morzu![]()
Ale faktycznie, większą grupą byłoby raźniej![]()
MY DREAMS COME TRUE