Przedstawcie się :)

Tutaj każdy nowy użytkownik forum może przedstawić się i zapoznać z innymi fanami.
ODPOWIEDZ
Meg
Członek TAFC Polska

Re: Przedstawcie się :)

Post autor: Meg »

Dziękuję za przywitanie i zaproszenie :) Równiez mam nadzieję, że będziemy razem chodzić na koncerty :)
Awatar użytkownika
Tuszka

Post autor: Tuszka »

Witam! Miło mi do Was dołączyć :)

Jestem Ania, mam 26 lat i mieszkam w Poznaniu.
Tutaj też, 01.12.2012, po raz pierwszy byłam na koncercie Thomasa Andersa. Zupełnie przypadkowo, dostałam bilet na urodziny ;)
Znałam i lubiłam utwory Modern Talking, ale po usłyszeniu tych kawałków na żywo, zupełnie oszalałam ;)
Chciałabym się wkręcić w Waszą społeczność, mam nadzieję, że ciepło mnie przyjmiecie i miło będzie nam się wymieniać informacjami ;)
Oczywiście wybieram się na 2 najbliższe koncerty (Praga, Koszalin), ale to już w innym poście ;)

Pozdrawiam,
Ania

P.S. Jestem fanką szczególnie Larsa ;)))
Awatar użytkownika
MTalkingusia28

Post autor: MTalkingusia28 »

Witaj Aniu na Forum. :wink: Im nas więcej tym lepiej. Super, że wpadłaś. Obyś znalazła tematy w których będziesz chętnie się udzielać. :) Bardzo serdecznie zapraszamy do dyskusji.
Witam także wszystkich ostatnio zarejestrowanych. Bawcie się tu dobrze i często się wypowiadajcie. My stali bywalcy bardzo chętnie poznamy zdanie na różne tematy wszystkich ostatnio zarejestrowanych Fanów Thomasa i Dietera tu na tym Forum. No to miłego spędzenia tu czasu życzę. :wink: :wink: :wink: Pozdrawiam
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *

ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR

POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
Awatar użytkownika
Dieterowiczka

Post autor: Dieterowiczka »

Hej , mam na imię Wiktoria mam 13 lat , jestem fanką Dietera jak i Modern Talking , pochodzę z Radzionkowa ;)
Awatar użytkownika
Dieterowiczka

Re:

Dominik pisze:ÐômĂŽnĂŽk' vel Papszmir - rocznik '84 :) jestem z Radzionkowa - małego miasta koło Bytomia na Śląsku, jestem fanem muzyki Bohlena, Andersa i brzmienia podobnego do tych klimatów tudzież lat 80-ych, 90-ych etc. :)
Też jestem z Radzionkowa
Awatar użytkownika
Dieterowiczka

Re:

Louie, Louie, Louie pisze:Ja mimo, że mam już dłuższy staż na tym forum, to i tak się przedstawię:
Mam na imię Sylwia, jestem z Radziejowa koło Włocławka, lubię muzykę DB, MT, BS, CCC ogólnie lata 80. Ale jeśli idzie o największego idola to jest nim Dieter. :roll:
No to witaj w klubie Sylwio ;)
sabina

przedstawienie

Post autor: sabina »

Witam serdecznie na forum. Jestem nowym użytkownikiem forum i mam na imię Sabina :D
Awatar użytkownika
Evaalex

Re: przedstawienie

Post autor: Evaalex »

Witam na forum
Awatar użytkownika
sylvik

Post autor: sylvik »

helou

mieszkam w szczecinie i serdecznie wszystkich pozdrawiam.
napisze o sobie ... i ... zastanawiam się, czy mnie ktoś przeczyta :D

pochodzę z dziwnego gatunku fanów. tych, którzy cicho w domku siedzą :lol:

mam 38 lat i rzadko chodzę na koncerty. jednak powiedziałam dośc. wybrałam się do koszalina (T.A. był w szczecinie - a ja nie mogłam...). NIESAMOWITE PRZEŻYCIE !!! zapatrzona i zasłuchana :roll:

słucham T.A. od 30 lat. miałam kilka lat ... i zakochałam się w pięknym głosie, eh.. (lata 80-te)

T.A. był przed moim pierwszym chłopakiem, był moją pierwszą miłością, dziecięcą .... i tak mi do dziś zostało !!!!!!!!! . ten zawsze był o niego zazdrosny !!! ale razem Go słuchaliśmy (ICH - M.T.)

w latch 90-tych pojawił się w moim życiu mój obecny mąż :twisted: i znów podobna historia - ZAZDROSNY PONAD GRANICE, he he

tak jakoś mi do dziś zostało, że męczę rodzinę milionowymi dawkami pięknego głosu T.A.
tyle lat minęło, a ja pierwszy raz bylam na koncercie (koszalin 20.07.2013). wzięłam ze sobą córkę, która żeby mi przyjemnośc zrobic (i sobie pewnie też) pobiegła do sklepiku zakupic koszulki i co najważniejsze PŁYTĘ (z autografem). wałkuję ją teraz w aucie w nowo zakupionym radyjku :)

ojejciuuuu. jaki mój chłop zazdrosny był jak jechałam na spotkanie z T.A. !!! niestety nie było mi dane wejśc na priv foto ... byłam zawiedziona, ale nie wiedziałam, że nie wszystkie wymogi spełniłam - ALE TO NIC !!!! najważniejsze, że mogłam sobie na NIEGO popatrzec :D poskakac, wybawic się, poczuc MAGIĘ :roll:

po tylu latach (30) stwierdziłam, że cichutkie (głęboko prywatne słuchanie) to za mało !!! WIĘC SIĘ U WAS POJAWIŁAM :twisted:

teraz czuję się jak w rodzinie, bo dookoła niewielu takich zapaleńców jak ja :mrgreen:

SERDECZNIE - jeszcze raz - WSZYSTKICH POZDRAWIAM I MAM NADZIEJĘ, ŻE SIĘ SPOTKAMY - gdzieś ... podskakując, śpiewając - chłonąc CUDOWNĄ muzykę T.A. :P
BUZIOLE DLA WSZYSTKICH
sylvik
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

sylvik - witaj!!! Od razu widać, żeś "swój człowiek"! :D Mam nadzieję, że będziemy się wspólnie bawić na wielu, wielu koncertach Thomasa! :D Pozdrowienia równiez dla Córci! :D
Awatar użytkownika
siara1971
Członek TAFC Polska

Post autor: siara1971 »

sylvik pisze:helou

mieszkam w szczecinie i serdecznie wszystkich pozdrawiam.
napisze o sobie ... i ... zastanawiam się, czy mnie ktoś przeczyta :D

pochodzę z dziwnego gatunku fanów. tych, którzy cicho w domku siedzą :lol:

mam 38 lat i rzadko chodzę na koncerty. jednak powiedziałam dośc. wybrałam się do koszalina (T.A. był w szczecinie - a ja nie mogłam...). NIESAMOWITE PRZEŻYCIE !!! zapatrzona i zasłuchana :roll:

słucham T.A. od 30 lat. miałam kilka lat ... i zakochałam się w pięknym głosie, eh.. (lata 80-te)

T.A. był przed moim pierwszym chłopakiem, był moją pierwszą miłością, dziecięcą .... i tak mi do dziś zostało !!!!!!!!! . ten zawsze był o niego zazdrosny !!! ale razem Go słuchaliśmy (ICH - M.T.)

w latch 90-tych pojawił się w moim życiu mój obecny mąż :twisted: i znów podobna historia - ZAZDROSNY PONAD GRANICE, he he

tak jakoś mi do dziś zostało, że męczę rodzinę milionowymi dawkami pięknego głosu T.A.
tyle lat minęło, a ja pierwszy raz bylam na koncercie (koszalin 20.07.2013). wzięłam ze sobą córkę, która żeby mi przyjemnośc zrobic (i sobie pewnie też) pobiegła do sklepiku zakupic koszulki i co najważniejsze PŁYTĘ (z autografem). wałkuję ją teraz w aucie w nowo zakupionym radyjku :)

ojejciuuuu. jaki mój chłop zazdrosny był jak jechałam na spotkanie z T.A. !!! niestety nie było mi dane wejśc na priv foto ... byłam zawiedziona, ale nie wiedziałam, że nie wszystkie wymogi spełniłam - ALE TO NIC !!!! najważniejsze, że mogłam sobie na NIEGO popatrzec :D poskakac, wybawic się, poczuc MAGIĘ :roll:

po tylu latach (30) stwierdziłam, że cichutkie (głęboko prywatne słuchanie) to za mało !!! WIĘC SIĘ U WAS POJAWIŁAM :twisted:

teraz czuję się jak w rodzinie, bo dookoła niewielu takich zapaleńców jak ja :mrgreen:

SERDECZNIE - jeszcze raz - WSZYSTKICH POZDRAWIAM I MAM NADZIEJĘ, ŻE SIĘ SPOTKAMY - gdzieś ... podskakując, śpiewając - chłonąc CUDOWNĄ muzykę T.A. :P
BUZIOLE DLA WSZYSTKICH
Witam Cię Sylvik w naszej rodzince i zapraszamy na koncert do Nysy a potem do Częstochowy pozdrawiam
Awatar użytkownika
sylvik

Post autor: sylvik »

helou helou. życzę udanego lata :)
sylvik
Awatar użytkownika
graaace

Post autor: graaace »

Witam,
jestem Patrycja i pochodze z okolic Bydgoszczy.
Tak więc, dokładnie nie pamiętam kiedy pierwszy raz usłyszałam MT ale było to gdzieś pomiędzy 2003-2004r. Byłam wtedy jeszcze mała. Miałam około 8-miu latek. Chociaż troche wcześniej babcia dała mi pierwszą płyte C.C.Catch, pamiętam tylko , że strasznie spodobał mi się ten kotek na okładce :) No i tak się zaczęła historia z muzyką pana Bohlena. Płytę C.C.Catch wałkowałam non stop na starym gramofonie. Do muzyki Caro powróciłam jakiś dobry miesiąc temu, potem coraz częściej tata zaczął puszczać utwory MT te po come backu w `98 no aż wkońcu przesłuchałam wszystkie utwory z płyt z lat 80-tych. Potem dowiedziałam się , że Blue System to ten sam gość co w MT. No i tak jakoś szukając różnych informacji na ich temat trafiłam na to forum. Mam nadzieje że przyjmiecie mnie ciepło w swoim gronie.
Pozdrawiam graaace :D
Don't take away my heart
Don't break it and depart
I'll be right here next to you ... <3
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Hej witaj na forum :)
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Post autor: Monia82 »

Witamy na forum! :D
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
Awatar użytkownika
aleksandra227
Członek TAFC Polska

Post autor: aleksandra227 »

Graace witamy Cię bardzo milutko :)
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
ODPOWIEDZ