Koncert 11 kwietnia w Hoyerswerdzie (Anders | Fahrenkrog)

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Re: Koncert 11 kwietnia w Hoyerswerdzie (Anders | Fahrenkrog

Post autor: JoannaIzabella »

Żebyśmy jeszcze w jednym rzędzie siedzieli....... :) No i cały czas mam nadzieję, że Natalia (sucharyba) jednak da radę jechac :) Mam tylko lekką "nerwozję", bo bilety...jeszcze nie dotarły :/ Ale dziś będę do nich dzwonić :)
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

tatiana pisze:Bilet już mam i Dołączam się do ekipy!
Naddel
JoannaIzabella
Xewela
Piotr J. (nie znam nicka z forum)
sucharyba
Aldona Kaczor
tatiana
Ich od Aldony slyszalam ze IIcia B, ktora juz dlogo znam, tez ma jechac na ten koncert. Dziewczyna ma juz dosyc dlogo nika na forum.
Awatar użytkownika
Evaalex

Wszystkim wybierajacym sie na koncert zycze szyrokiej drogi i wypanialego koncertu.
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Nooooo, to już jutro!!! :D Aż nie mogę uwierzyć, że już jutro zobaczymy Thomasa!!! :) Cała ekipa będzie miała FanClubowe koszulki i mam nadzieję, że Thomas nas w tym drugim rzędzie wypatrzy! ;) Mamy mały banner z napisem Thomas Anders FanClub Polska ;p
Awatar użytkownika
Naddel
Członek TAFC Polska

Post autor: Naddel »

JoannaIzabella pisze:Nooooo, to już jutro!!! :D Aż nie mogę uwierzyć, że już jutro zobaczymy Thomasa!!! :) Cała ekipa będzie miała FanClubowe koszulki i mam nadzieję, że Thomas nas w tym drugim rzędzie wypatrzy! ;) Mamy mały banner z napisem Thomas Anders FanClub Polska ;p
Już my się postaramy, żeby nas wypatrzył ;-) Aaaaale bosko, już się nie mogę doczekać :-)
Nicht der ist ein Verlierer, der hinfällt, sondern der, der liegenbleibt.
Awatar użytkownika
DorkaWawa
Członek TAFC Polska

Post autor: DorkaWawa »

Dziewczyny kochane, bawcie się wyśmienicie :D Z resztą nie trzeba tego mówić, na pewno tak będzie :D
Oczywiście trzymam kciuki za telefon :D
Szczęśliwej podróży :D
Don’t Give Up!
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

Ja również życzę Wam świetnej zabawy :) Mam nadzieję,że też będę mogła jeszcze w tym roku posłuchać i zobaczyć Thomasa na żywo.
Ostatnio zmieniony czw kwie 11, 2013 0:23 przez Ann, łącznie zmieniany 1 raz.
MY DREAMS COME TRUE :D
Awatar użytkownika
Dominicka

Post autor: Dominicka »

Bawcie się dobrze!!!!!!!! Róbcie dużo zdjęć i filmików!!!!!!!
Niecierpliwie oczekuję sprawozdania :)
Powodzenia wierzę, iż to wasze numery zostaną wylosowane!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
aleksandra227
Członek TAFC Polska

Post autor: aleksandra227 »

Na pewno się fajnie dziewczyny bawicie to po powrocie będzie jakieś info fotki i filmiki z relacji koncertu :)
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
Awatar użytkownika
ewelajna

Post autor: ewelajna »

czekam na relacje:)
,,Traktuj innych tak, jak sam chcesz być przez nich traktowany..''
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Post autor: Monia82 »

Ja już dostałam krótką relację smsem i padłam :D
Ale niech dziewczyny opowiedzą, nie będę nic pisać.
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
Awatar użytkownika
siara1971
Członek TAFC Polska

Post autor: siara1971 »

A tu cisza nikt nic nie pisze o co chodzi czekamy na sprawozdanie pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Post autor: Monia82 »

Dopiero wracają, jak Asia do mnie pisała była na wysokości Poznania.
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
Awatar użytkownika
siara1971
Członek TAFC Polska

Post autor: siara1971 »

Monia82 pisze:Dopiero wracają, jak Asia do mnie pisała była na wysokości Poznania.
Nic nie pisała mogła wpaść na kawkę
Awatar użytkownika
Evaalex

Ja zdazylam sie juz dowiedziec kto wygral spotkanie z Thomasem i Uwe.Sczesliwcami sa fani ktorzy juz od wielu lat na koncerty jerzdza. Ja ich pamientam z koncertow Modern Talkingu. W zime spalnocowalii w samochodzie jerzdzac od koncertu do koncertu. Oprocz nich wszedl jeszcze Thomas Otto do Thomasa
Z wiadomosci ktore prawie uzyskalam od znajomeko ktory na koncercie byl wynika ze tylko 200-300 osob na koncercie bylo.
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Hej hej!!! Melduję powrót ekipy reprezentującej FanClub !
Na koncercie zameldowali się: ja, Alicja Kulengowska (Naddel), Aldona Kaczor (Aldona), Ewelina Musiał (Xewela), Tatiana Chrząstek (tatiana) i nasz rodzynek - Piotr Jamroś.

Hoyerswerda powitała nas wiosenną pogodą i...dziwnymi napisami np.przy nazwach ulic itp. Po niemiecku i...jakby po czesku, co zgodnie wzięliśmy za omen, że do Pragi pojedziemy...
Pod halą byliśmy o 16.00, wpuszczać mieli o 19.00. No cóż, dyplomatycznie powiem, że Hoyerswerda to nie jest duże miasto... Do bólu zwiedzaliśmy centrum handlowe obok hali... Ale wreszcie nadeszła godz.19.00. Pierwszy szok - u nas na 2-3 godziny przed otwarciem hali kłębi się pod nią dziki tłum. A tu - cisza, spokój i kilkanaście osób. Hmm. Doszliśmy do wniosku, że miejsca numerowane więc nie będzie dzikiego pędu, żeby być jak najbliżej i pewnie wszyscy przyjdą na styk. Tak ok.20.45 mogliśmy wejść zająć miejsca. Sala nie za duża, wygodne foteliki (pfff, w sumie i tak nie siedzieliśmy, tylko staliśmy!). Nasza dzika radość z miejsc - drugi rząd okazał się być bliziusieńko sceny, miejsca po środku. I nawet lepiej, niż w rzędzie pierwszym, bo tam trzeba było patrzeć nieco w górę, a my mieliśmy Tomka na naszej wysokości, o wyciągnięcie ramienia...O 20.00 była tak 1/3 sali, na oko ze 150 osób. A tu - drzwi się zamykają i okazuje się, że to już. Więcej nie będzie. My - konsternacja totalna: no jak to?! Po tych tysiącach za każdym razem u nas - tutaj taka garstka..? Ale suma sumarum okazało się, że to wcale nie było takie głupie! Koncert miał taki jakby kameralny charakter, Thomas tez jakoś inaczej go prowadził - właśnie przez tę kameralność - czuliśmy się, jak na prywatnej, zamkniętej imprezie. Super po prostu!!!
Ekipa była w FanClubowych koszulach oczywiście, mieliśmy biało-czerwony banner z napisem "Thomas Anders fan-Club Polska", ale On i bez tego nas rozpoznał.

Parę minut po 20.00 wszedł Uwe, zespół, Thomas (jasno-zielone spodnie, granatowa marynarka, biały T-sirt, miękkie buty w granatowym, ale takim żywszym lorze; niestety zarost, ale co tam! ) i...zaczęło się! Wystartowali z "Gigolo" - po prostu extra!!! Potem było "Why do you cry". Całą track-listę podamy, jak wróci reszta ekipy do domów, bo nie chcę pomylić kolejności. W każdym razie było też rewelacyjne wykonanie covera Shakespeare Sisters "Stay with me". Thomas cudnie bawił się tym utworem, pieścił nasze uszy cicho wyśpiewywanymi słowami "stay with me....." Po prostu majstersztyk...!

Przy Jet Airliner czuliśmy jakiś wewnętrzny niepokój, bo człowiek jednak się już przyzwyczaił do balonów ;) Nawet odwracaliśmy się - no gdzie te balony..?

Ale zadbaliśmy o akcent, który na mur się Thomasowi kojarzy z naszym FanClubem: kupiliśmy piękne, długie białe róże i na YMHYMS rzuciliśmy Mu pod stopy... Był bardzo zaskoczony, aż z takim niedowierzaniem patrzył na te róże i każdemu z nas się pięknie skłonił... NIEZAPOMNIANE CHWILE!!!
Thomas bisował dwa razy: raz to było "No more tearas on the dance floor" a drugi - oczywiście "Szeri Lejdi"! ;)

Koncert trwał bite 2 godziny. Potem Thomas poszedł na spotkanie ze szczęśliwcami, którzy wygrali konkurs smsowy (Eva pisała, kto) a my... jakoś tak zostaliśmy na opustoszałej sali. Po scenie kręciła się ekipa i Nick, więc...poszliśmy. Zobaczył nas, doszedł - uściski, oczywiście wspólne zdjęcia. Zobaczyłam Larsa i też go zawołałam do nas. Klapnął obok na scenie. Potem dołączył Jorg. No to było kapitalne - uściski, smiechy, żarty i oczywiście fotki z każdym z nich! Pogadaliśmy, powiedzieliśmy, że do Pragi tez pojedziemy ;)
Po jakichś 20 minutach wyszliśmy z hali. Samochód mieliśmy zaparkowany na jej tyłach. Patrzymy, a tam czeka limuzyna. Na Tomka oczywiście. Jednocześnie wyszli Lars, Nick, Jorg i Bernd. Ten ostatni dopadł do nas, zaczął się witać. No jasne, że znów fotki ;) Pożartowaliśmy, pogadaliśmy i powiedział, że Thomas za parę minut też wyjdzie, jakby co ;) No to zaczekaliśmy ;) czekało jeszcze ze 4 Niemców. Thomas wyszedł, tamci go dopadli, żeby zdjęcie zrobić. A my - spokój. Jak się tamci obfotografowali, my doszliśmy. W naszym imieniu podziękowałam Mu za wspaniały koncert. Powiedział, że ogromnie się ucieszył, jak nas zobaczył i że to za każdym razem dla niego ogromna przyjemność. Na co ja, że teraz będziemy się widzieć w Pradze. I widać było, że bardzo mile go ta wiadomość zaskoczyła i ucieszyła :D Sam dodał, że później oczywiście spotykamy się też w Koszalinie. Na koniec życzyłam Mu od nas miłego wieczoru i szczęśliwej drogi do domu.
I pojechał...... My też, w przeciwną stronę....

I powiem Wam, że naprawdę WARTO BYŁO!!!! Bo i koncert wspaniały, i te wszystkie cudne "bonusy"...! ;p

Ode mnie to tyle, tak na gorąco. Resztę dopiszą pozostali z ekipy ;) I oczywiście dołączymy fotki, tylko się nimi powymieniamy ;)

Ala, Aldona, Ewela, Tatiana, Piotr -
DZIĘKUJĘ WAM BARDZO ZA WSPANIAŁĄ ZABAWĘ I WSPÓLNE PRZEŻYWANIE TYCH WSZYSTKICH RADOŚCI!!!
ODPOWIEDZ