20.07.2013 - Thomas Anders w Koszalinie.
- Dominicka
Re: 20.07.2013 - Thomas Anders w Koszalinie.
No w zeszłym roku w maju koncert Thomasa w Szczecinie był w Teatrze Letnim i z tego co mi wiadomo (nie było mi dane bezpośrednio w nim uczestniczyć) ludzie bardzo sobie chwalili ten fakt, że było to na świeżym powietrzu. No trudno wiadome - Najważniejszy jest fakt, że koncert się odbędzie 
- Monia82
- Członek TAFC Polska
Nie no, to się rozumie samo przez sie, że najważniejsze, że mamy kolejny koncert! 
- aleksandra227
- Członek TAFC Polska
No mnie też to trochę zdziwił fakt,że latem w hali hmm... Może to żart prima aprilisowy
?? W Szczecinie rok temu w amfiteatrze było fajnie na koncercie.No,ale skoro ma się odbyć w hali sportowej...To może nie będzie tak źle i będzie dobra klimatyzacja,oby 
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
- Monia82
- Członek TAFC Polska
O hali był pisane dzień, albo dwa temu, więc raczej nie 
- aleksandra227
- Członek TAFC Polska
No mam nadzieję
W sumie to nieważne gdzie Thomas będzie śpiewał ważne,że będzie znowu u nas w Polsce i będzie udany koncert,bo ja już się nie mogę doczekać
:):)
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
- cris1974
Pewnie stanęło na hali bo wejdzie więcej ludzi niż do amfiteatru a i z pogodą nigdy nic nie wiadomo
-
AngelOfDarkness
Mała poprawka jeśli mogęcris1974 pisze:Pewnie stanęło na hali bo wejdzie więcej ludzi niż do amfiteatru a i z pogodą nigdy nic nie wiadomo
Tak czy siak życzę wszystkim fanatykom Thomasa dobrej zabawy, ja w tym czasie będę daleko od polskiego wybrzeża więc koncert odprawię sobie we własnym zakresie jakoś. Ahoj
wir leben nur einmal
- cris1974
No to faktycznie cholera wie o co kaman. To może zrobić koncert na plaży ?
- aleksandra227
- Członek TAFC Polska
Bezpieczniej będzie na hali,bo jak pogoda by nie dopisała to była by... Katastrofa lotnicza 
- Evaalex
Ja juz kiedys bylam na open air koncertcie Modern Talkingu pod czas ktorego lunal deszcz. Musze powiedziec ze przed koncertem bylo nie mozewnie duszno.
Ja nie mialam problemu z tym , Thomas i Dieter tez nie. Konzert trwal jakies 110 minut. Obydwoje zciagali wode ze sceny.
Ja nie mialam problemu z tym , Thomas i Dieter tez nie. Konzert trwal jakies 110 minut. Obydwoje zciagali wode ze sceny.
- Monia82
- Członek TAFC Polska
Nie jesteśmy fanatykami!AngelOfDarkness pisze: Tak czy siak życzę wszystkim fanatykom Thomasa dobrej zabawy, ja w tym czasie będę daleko od polskiego wybrzeża więc koncert odprawię sobie we własnym zakresie jakoś. Ahoj
- JoannaIzabella
FANOM! AngelOfDarkness - życzysz dobrej zabawy FANOM. Rozumiem, że to było przejęzyczenieMonia82 pisze:Nie jesteśmy fanatykami!AngelOfDarkness pisze: Tak czy siak życzę wszystkim fanatykom Thomasa dobrej zabawy, ja w tym czasie będę daleko od polskiego wybrzeża więc koncert odprawię sobie we własnym zakresie jakoś. Ahoj
- DorkaWawa
- Członek TAFC Polska
Jakby miała być pogoda taka, jak do tej pory, to może lepiej, że na hali
Chociaż może do lipca śnieg zdąży się rozpuścić, co?
Chociaż może do lipca śnieg zdąży się rozpuścić, co?
Don’t Give Up!
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
Witam.Monia82 pisze:Nie jesteśmy fanatykami!AngelOfDarkness pisze: Tak czy siak życzę wszystkim fanatykom Thomasa dobrej zabawy, ja w tym czasie będę daleko od polskiego wybrzeża więc koncert odprawię sobie we własnym zakresie jakoś. Ahoj
Patrząc na wpisy niektórych forumowiczów można rzeczywiście odnieść wrażenie, że piszą tu od czasu do czasu fanatycy a nie fani. Przez grzeczność nie wymienię, którego forumowicza/forumowiczów mam na myśli
Pozdrawiam.
You Can Win, If You Want.
- Monia82
- Członek TAFC Polska
Przecież nie mówię, że wszyscy na forum są fanami, a nie fanatykami 
- Naddel
- Członek TAFC Polska
Oj tam, oj tam. Granica między jednym i drugim jest bardzo...hm...subiektywna ;-pedmund1974 pisze:Witam.Monia82 pisze:Nie jesteśmy fanatykami!AngelOfDarkness pisze: Tak czy siak życzę wszystkim fanatykom Thomasa dobrej zabawy, ja w tym czasie będę daleko od polskiego wybrzeża więc koncert odprawię sobie we własnym zakresie jakoś. Ahoj
Patrząc na wpisy niektórych forumowiczów można rzeczywiście odnieść wrażenie, że piszą tu od czasu do czasu fanatycy a nie fani. Przez grzeczność nie wymienię, którego forumowicza/forumowiczów mam na myśli
Pozdrawiam.
Jak zwał, tak zwał. Dla przeciętnego "zjadacza chleba" wszyscy tu jesteśmy pomyleni, bo jeździmy co kilka miesięcy na te same koncerty tego samego artysty
Nicht der ist ein Verlierer, der hinfällt, sondern der, der liegenbleibt.