Pytania do Thomasa i Uwe!
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Pytania do Thomasa i Uwe!
Witajcie!
Dziś zwróciły się do Nas Kati i Astrid z thomasanders-online.com z prośbą, żeby polscy Fani Thomasa mogli również mieć możliwość zadać pytania Thomasowi podczas Fanday w Koblencji.
Bardzo prosimy o zamieszczanie w tym temacie Waszych pytań do Thomasa i Uwe (w tym roku Uwe Fahrenkrog bierze udział w spotkaniu w Koblencji) na zbliżające się spotkanie Fanów z Thomasem w Koblencji w dniu 17 marca 2012.
Wasze pytania po przetłumaczeniu prześlemy do Niemiec.
Uprzedzamy, że nie ma możliwości, żeby wszystkie pytania zostały zadane Thomasowi i Uwe (brak czasu), ale myślę, że kilka najciekawszych na pewno będzie miała szansę na odpowiedź.
Prosimy o dość szybkie umieszczanie pytań w tym dziale!
Dziś zwróciły się do Nas Kati i Astrid z thomasanders-online.com z prośbą, żeby polscy Fani Thomasa mogli również mieć możliwość zadać pytania Thomasowi podczas Fanday w Koblencji.
Bardzo prosimy o zamieszczanie w tym temacie Waszych pytań do Thomasa i Uwe (w tym roku Uwe Fahrenkrog bierze udział w spotkaniu w Koblencji) na zbliżające się spotkanie Fanów z Thomasem w Koblencji w dniu 17 marca 2012.
Wasze pytania po przetłumaczeniu prześlemy do Niemiec.
Uprzedzamy, że nie ma możliwości, żeby wszystkie pytania zostały zadane Thomasowi i Uwe (brak czasu), ale myślę, że kilka najciekawszych na pewno będzie miała szansę na odpowiedź.
Prosimy o dość szybkie umieszczanie pytań w tym dziale!
MODERN TALKING FOREVER!!!
- maaateusz
Re: Pytania do Thomasa i Uwe!
Myślę, że takie pytania mogłyby być zadane:
1. Czy będą (a jeśli tak to mw kiedy) wydane w Polsce płyty ANDERS|FAHRENKROG?
2. Czy prawdą jest, że nagrywają album w Szwecji (była gdzieś jakaś plotka chyba ... )?
3. czy zamierzają "wypłynąć" ze swoją muzyką nie tylko do krajów niemieckojęzycznych i Rosji, ale na całą(albo choć większą część) Europy?
1. Czy będą (a jeśli tak to mw kiedy) wydane w Polsce płyty ANDERS|FAHRENKROG?
2. Czy prawdą jest, że nagrywają album w Szwecji (była gdzieś jakaś plotka chyba ... )?
3. czy zamierzają "wypłynąć" ze swoją muzyką nie tylko do krajów niemieckojęzycznych i Rosji, ale na całą(albo choć większą część) Europy?

-
andrzej1988
Czy ANDERS/FAHRENKROG zamierzają wystąpić w Polsce??
- Prophet5
Czy Uwe słyszy coś szczególnego w brzmieniu Bohlen/Rodriguez i inspiruje się nim, czy jak prawdziwy artysta woli brzmieć zupełnie po swojemu? A może nawet używa syntezatorów z dawnych lat osiemdziesiątych?
Dziękuję.
Dziękuję.
- agnieszka12345
- Kontakt:
Może to głupie pytanie...Czy Thomas Anders wystąpi w Częstochowie ? 
-
ilciaB
Ja myślę, że te dwa, które już tutaj padły tzn. czy Thomas z Fahrenkrogiem wystąpią w Polsce i czy będzie opcja zakupienia ich płyt w Polsce są trafione.
Myślę, że pytanie o wypłynięcie w innych krajach nie jest dobrym pomysłem, bo napewno - jak każdy piosenkarz - chce tego. Trzeba go podbudować
Myślę, że pytanie o wypłynięcie w innych krajach nie jest dobrym pomysłem, bo napewno - jak każdy piosenkarz - chce tego. Trzeba go podbudować
-
bochen
Pytanie odemnie.
W jednym z wywiadów powiedział że aranżacje piosenek na koncertach zmieniają się co 2 lata. Koncerty andrzejkowe w Polsce są dokładnie 2 lata po koncercie w Kielcach i czy na te koncerty przewidywane są nowe aranżacje?
W jednym z wywiadów powiedział że aranżacje piosenek na koncertach zmieniają się co 2 lata. Koncerty andrzejkowe w Polsce są dokładnie 2 lata po koncercie w Kielcach i czy na te koncerty przewidywane są nowe aranżacje?
-
piotras1272
Czy jest szansa na wydanie albumu z aranżacjami piosenek MT
Czy jest szansa na występ duetu w Polsce
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Prawa do piosenek MT ma SONY a nie Anders. On może je spiewać na koncertach a nie wydawać płyty.piotras1272 pisze:Czy jest szansa na wydanie albumu z aranżacjami piosenek MT
Jesli chodzi o duet MT to wiadomo że nie a jeśli pytasz o A/F też bym na to nie liczył. Takie pytania padały i były na nie odpowiedzi. Przeglądnij starsze wywiady nagrane przez Nasz Fan Club, czy prasówki umieszczone na stronie Fan Clubu.
W TV DISCO w wywiadzie z przed tygodnia Thomas o tym mówi. Zapraszam do oglądnięcia wywiadu na stronie Fan Clubu.bochen pisze:Pytanie odemnie.
Narazie Bern / klawiszowiec / powiedział że myśli nad nowymi aranżami i przyszykowaniu innego starego repertuaru na kraje gdzie nie został wydany STRONG.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
- MiReK
- Członek TAFC Polska
Wielu fanom bardzo podoba się utwór "Everybody Wants To Rule The World",czy jest szansa że ukaże się na płycie lub jako nośnik mp3 do zakupienia?
- aleksandra227
- Członek TAFC Polska
Witam.
Bardzo mnie ciekawi ten dział.Ale szkoda,że nie można zadawać pytań przed koncertami w Pl? No chyba,że już padło takie pytanie to przepraszam.
Bardzo mnie ciekawi ten dział.Ale szkoda,że nie można zadawać pytań przed koncertami w Pl? No chyba,że już padło takie pytanie to przepraszam.
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
- ewelajna
ponawiam jak najbardziej za!!agnieszka12345 pisze:Może to głupie pytanie...Czy Thomas Anders wystąpi w Częstochowie ?
,,Traktuj innych tak, jak sam chcesz być przez nich traktowany..''