Ogólnopolski Zlot Fanów Thomasa Andersa
- rafknaf
- Członek TAFC Polska
Re: Ogólnopolski Zlot Fanów Thomasa Andersa
1. JoannIzabella
2. siara1971
3. shoker191
4. DorkaWawa
5. Monia82
6. ewelajna
7. Dominicka
8. hanoczka36
9.torciktola
10. KarinaMaria
11. Moi.Anne
12. domi88
13. rafknaf
2. siara1971
3. shoker191
4. DorkaWawa
5. Monia82
6. ewelajna
7. Dominicka
8. hanoczka36
9.torciktola
10. KarinaMaria
11. Moi.Anne
12. domi88
13. rafknaf
"Wszystko więc, co byście chcieli, żeby wam ludzie czynili, i wy im czyńcie..." Mt 7,12
- lancja
31 sierpień
1. JoannIzabella
2. siara1971
3. shoker191
4. DorkaWawa
5. Monia82
6. ewelajna
7. Dominicka
8. hanoczka36
9.torciktola
10. KarinaMaria
11. Moi.Anne
12. domi88
13. rafknaf
14. Lancja
1. JoannIzabella
2. siara1971
3. shoker191
4. DorkaWawa
5. Monia82
6. ewelajna
7. Dominicka
8. hanoczka36
9.torciktola
10. KarinaMaria
11. Moi.Anne
12. domi88
13. rafknaf
14. Lancja
- aragorn
- Członek TAFC Polska
Witajciee! corocznie data sierpniowa jest Oki,,ponieważ to będzie tak wisienka na torcie po powrotach wakacyjnych i przed szarą rzeczywistośćą,,,,aragorn wpisuje się 31.08
That's the only thing i really know.......
- JoannaIzabella
31 sierpień
1. JoannIzabella
2. siara1971
3. shoker191
4. DorkaWawa
5. Monia82
6. ewelajna
7. Dominicka
8. hanoczka36
9.torciktola
10. KarinaMaria
11. Moi.Anne
12. domi88
13. rafknaf
14. Lancja
15. aragorn
1. JoannIzabella
2. siara1971
3. shoker191
4. DorkaWawa
5. Monia82
6. ewelajna
7. Dominicka
8. hanoczka36
9.torciktola
10. KarinaMaria
11. Moi.Anne
12. domi88
13. rafknaf
14. Lancja
15. aragorn
- ewelajna
U mnie dochodzi osoba w postaci mojego^^ Towarzysza życia:) bez niego ani rusz:)
,,Traktuj innych tak, jak sam chcesz być przez nich traktowany..''
- JoannaIzabella
Ależ jak najbardziej!!! Zabierajcie ze sobą swoje "połówki" - no przecież jak Wy Fani, to i Oni Fani!ewelajna pisze:U mnie dochodzi osoba w postaci mojego^^ Towarzysza życia:) bez niego ani rusz:)
-
fan nr 1
cześć . jestem fanem thomasa andersa i modern talking od zawsze lata 80-te.myślę że mogę się na ten temat wypowiedzieć.zlot fanów to piękna sprawa. powinna powstać już dawno ale moim zdaniem błędem jest rzucenie jakiejś daty która pasuje bo pasuje.zlot fanów nabiera smaczku jeżeli jest organizowany w ważną datę dla zespołu czy artysty.zlot powinien być albo w datę powstania modern talking albo w datę rozpadu modern talking lub co roku w urodziny thomasa andersa.teraz akurat obfitowało w koncerty TA ale będzie moment ze ich będzie mało.zlot powinien być tylko jeden w roku i tylko w tych miastach co koncertował modern talking lub TA solo.data ma swoją magię i nie mówcie że żle mówię.pozdrawiam fan od serca
- Monia82
- Członek TAFC Polska
Jeśli pasuje większości , to nie rozumiem w czym problem? Wolisz zlot, gdy przyjedzie 5 osób, bo reszcie nie pasuje środek tygodnia, bo za zimno, bo to, bo tamto? Czy lepiej żeby było 30 osób, bo koniec wakacji, szkoła/uczelnia się nie zaczęła?fan nr 1 pisze: ale moim zdaniem błędem jest rzucenie jakiejś daty która pasuje bo pasuje
Moim zdaniem miałoby to większy sens, gdyby na tym zlocie ów artysta/artyści się pojawili. Jest to zlot przede wszystkim dla fanów Thomasa, co nie znaczy, że fani MT nie będą mieli na niego wstępu. Dla mnie osobiście ważniejsze jest iż zespół powstał, a nie jest ważna konkretna data. Zresztą chyba nie ma podanej konkretnej daty (poza rokiem) powstania czy powrotu w 98 roku.fan nr 1 pisze:.zlot fanów nabiera smaczku jeżeli jest organizowany w ważną datę dla zespołu czy artysty.zlot powinien być albo w datę powstania modern talking albo w datę rozpadu modern talking lub co roku w urodziny thomasa andersa.
-data rozpadnięcia się MT- faktycznie jest co świętować
-urodziny Thomasa-jeśli co roku marzec miałby wyglądać jak w tym roku, to ja zdecydowanie podziękuję.
A to niby z jakiej racji? Może jeszcze w Atlas Arenie/na Torwarze/Hali Łuczniczka/Ergo Arenie zróbmy ten zlot? Dlaczego niby fani np z Torunia czy Olsztyna mają być poszkodowani? Lepsza jest jedna, konkretna data zlotu, pasująca większości i co roku inne duże/większe miasto.fan nr 1 pisze:i tylko w tych miastach co koncertował modern talking lub TA solo.
Pewnie, że jakąś magię ma, a 31 sierpnia wbrew pozorom ma związek z MT-w dniach 29.08-01.09 w 98 roku Modern Talking miało swoje tourne po Polsce i także dla mnie ma swoją magię-31 sierpnia podczas tego tourne byłam na koncercie MT w Warszawie.fan nr 1 pisze:data ma swoją magię i nie mówcie że żle mówię.pozdrawiam fan od serca
- JoannaIzabella
Monia82 - chapeau bas!!! Podpisuję się pod Twoimi opiniami w 100%! 
Słuchajcie, siedziałam i myślałam o tym, jak taki Zlot mógłby wyglądać... Żeby nie było to tylko spotkanie przy czymś do picia i jedzenia, ale żeby były jakies atrakcje
Mam nadzieję, że ludzie dadzą się rozruszać i będą chcieli czynnie włączyć się do zabawy... Mam taki szkic programu Zlotu. Oczywiście to tylko projekt, pomysły, więc nie krzyczcie, jak coś nie tak, tylko dodawajcie swoje opinie i propozycje 
Po zaakceptowaniu taki Program będzie włączony do materiałów promujących Zlot.

Słuchajcie, siedziałam i myślałam o tym, jak taki Zlot mógłby wyglądać... Żeby nie było to tylko spotkanie przy czymś do picia i jedzenia, ale żeby były jakies atrakcje
Po zaakceptowaniu taki Program będzie włączony do materiałów promujących Zlot.

- ewelajna
bardzo dobra robota^^
,,Traktuj innych tak, jak sam chcesz być przez nich traktowany..''
- pysia20
- Członek TAFC Polska
Witam Serdecznie;)jeżeli chodzi o mnie jestem jak najbardziej na tak za zlotem fanów!!!
i póki co to 31 sierpnia odpowiada mi to zaraz 4 dni po moich urodzinach
wiec jest z kim świętować;)urodzinki
moje i pierwszy Ogólnopolski Zlot Fanów;)miejsce też pasuje mam jakieś 300 km do Kutna wiec nie jest tak daleko
.Program Zlotu świetna robota,będzie bardzo ciekawa i super zabawa,oby jak najwięcej nas przybyło;)
You Are Not Alone..!!
- DorkaWawa
- Członek TAFC Polska
JoannaIzabella wykonałaś kawał dobrej roboty
Zarys spotkania jasny i przejrzysty
Myślę, że do 31 sierpnia przy współpracy Naszej Rodziny program będzie wzbogacony o nowe pomysły 
Don’t Give Up!
- JoannaIzabella
ewelajna, Pysia20, DorkaWawa - dzięki za słowa wsparcia!
Naprawdę mam nadzieję, że uda nam się stworzyć coś nowego, co jeszcze bardziej nas zbliży! Mój pomysł to Was wszystkich wina!
;p Jesteście super, tak miło wśród Was, naszej FanClubowej Rodzinki, że chce się więcej i więcej! 
- Evaalex
Moze mi sie uda na ten dzie do klutna przyjechac. Bende miala w ten dzie pieniadze z moich prezetow urodzinowych.JoannaIzabella pisze:No to głosowanie idzie! Przeważa 31 sierpnia!
- Dominicka
JoannaIzabella świetnie zaplanowane!!!!!!!!!! Jestem jak najbardziej za takim planem organizacyjnym

- aleksandra227
- Członek TAFC Polska
Bardzo ładny jest zrobiony program do Zlotu fanów T.A. Super pomysł i gratuluję pomysłu JoannoIzabelo pozdrawiam 
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.