Czuję, iż zostanę przyjęta do tej wielkiej cudownej fanowej rodziny
Przedstawcie się :)
- Dominicka
Re: Przedstawcie się :)
Dziękuję za tak miłe przywitanie w tak doborowym gronie
- torciktola
- Członek TAFC Polska
Witaj Dominicka 
- Ann
- Członek TAFC Polska
- JoannaIzabella
Witam wszystkich Nowych!
Mam nadzieję, że nie opuści Was nigdy zapał i uwielbienie dla naszej muzyki, muzyki Thomasa...! Jak również mam nadzieję, że będziecie aktywnie uczestniczyć w życiu FanClubu
To naprawdę wspaniałe miejsce, pełne wspaniałych Ludzi!
Zachęcam Was do odwiedzenia wątku Ogólnopolski Zlot Fanów TA - do zapoznania się z ideą i do wypowiadania się!
Mam nadzieję, że nie opuści Was nigdy zapał i uwielbienie dla naszej muzyki, muzyki Thomasa...! Jak również mam nadzieję, że będziecie aktywnie uczestniczyć w życiu FanClubu
Zachęcam Was do odwiedzenia wątku Ogólnopolski Zlot Fanów TA - do zapoznania się z ideą i do wypowiadania się!
- bknaf
Witam wszystkich.
Mam na imię Beata i tak jak mój mąż (rafknaf
) jestem z Poznania.
Jestem fanką Modern Talking od ponad 20 lat. Jak pisał na forum mój mąż Rafał nie udało nam się pojawić w Gdańsku, ale wieżę w to, że w Koszalinie już jako Członek TAFC Polska poznamy się osobiście
Pozdrawiam
Mam na imię Beata i tak jak mój mąż (rafknaf
Jestem fanką Modern Talking od ponad 20 lat. Jak pisał na forum mój mąż Rafał nie udało nam się pojawić w Gdańsku, ale wieżę w to, że w Koszalinie już jako Członek TAFC Polska poznamy się osobiście
Pozdrawiam
- siara1971
- Członek TAFC Polska
Nareszcie krajanie Witam Cię bknaf cieszę się ,że dołączyłaś do naszej rodzinki pozdrowienia dla męża i do zobaczenia w Koszalinie 
Ostatnio zmieniony pt mar 22, 2013 21:14 przez siara1971, łącznie zmieniany 1 raz.
- Monia82
- Członek TAFC Polska
Serdecznie witamy bknaf i miejmy nadzieję, że szybko się poznamy na jakimś koncercie! 
- DorkaWawa
- Członek TAFC Polska
Witam serdecznie Żonę Rafknafa w naszym gronie,
Pozdrawiam i do zobaczenia (mam nadzieję) w Koszalinie
Pozdrawiam i do zobaczenia (mam nadzieję) w Koszalinie
Don’t Give Up!
- Evaalex
Witam na forum Beato. Moze sie kiedys na koncercie spotkamy.Ja ale jerzdze tylko na koncerty odbywajace sie nagornym albo dolnym slasku.bknaf pisze:Witam wszystkich.
Mam na imię Beata i tak jak mój mąż (rafknaf) jestem z Poznania.
Pozdrawiam
pozdeawiam Eva z pod granicy niemiecko holenderskiej
- bknaf
Dziękuję za miłe powitanie i pozdrowienia. Od razu się człowiek czuje jak wśród swoich 
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- aleksandra227
- Członek TAFC Polska
Witam wszystkich nowych i cieszę,że też mogłam dołączyć do Thomasowej rodzinki
Bo jestem fanką Modern Talking i Thomasa Andersa,uwielbiam go słuchać i patrzeć na jego wideo i foty(na pulpicie i w komórce mam).Śmieję się,że to mój mąż hi hi,ale dzięki niemu jestem szczęśliwa od czasów trudnych dla mnie,leżąc w szpitalu(2000 roku) do dziś,gdy mi się w miarę układa,bo pracuję w szkole jako technik biurowy.Mieszkam z mamą i babcią,nie mam ojca,bo się mnie wyrzekł... I tak w życiu bywa wiem o tym... Ale powiedziałam sobie,że mam i też przyjaciół,którzy mnie rozumieją i szanują moją WIELKĄ pasję do THOMASA.Jestem po przeszczepie nerki (ponad 11 lat) i jestem na rencie też i w życiu różnie bywało nie fajnych sytuacji... Nie mam szczęścia do facetów,ale i też nie ubolewam i mam takie ciche marzenie,że chciała bym bardzo mieć takiego faceta jak THOMAS eh...
Udało mi się po latach spełnić moje marzenie i byłam na koncercie Thomasa,ale i chcę być w Koszalinie chociaż mam kawałek drogi,ale nie aż taki... I zrobić sobie fotkę z nim i autograf,wziąć książkę i płytę.Mam nadzieję,że moje plany nikt i nic nie po krzyżyje ani zdrówko czy brak kasy? Cieszę się,że mogę oglądać na plakat Thomasa,który mam w pokoju(z koncertu w Szczecinie) i fotki oraz jego niesamowity i piękny głos,jest naprawdę wartościowym i przystojnym mężczyzną po prostu go kocham :*
Pozdrawiam wszystkich fanów!
Pozdrawiam wszystkich fanów!
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
- JoannaIzabella
Beata, Ola - witajcie!
Wspaniale, że coraz nas więcej! Mam nadzieję, że będziemy się jak najczęściej widywać na koncertach i...na Zlotach! 
Ola - ach, jak my wszystkie tu babeczki dobrze rozumiemy Twoje marzenia...... ;p
Ola - ach, jak my wszystkie tu babeczki dobrze rozumiemy Twoje marzenia...... ;p
-
TheKOktajl
Hej witam wszystkich
TheKOktajl to mój nick artystyczny na imię mam Agata. Trochę wiem pózno dołączyłam,ale ostatnio jakoś bliżej zaczełam interesować się Modern Talking. Hmm dzięki temu forum dowiedziałam się wiele o Andersie i Dieterze. Sama wolę tego "czarnulka". Ostatnio zainspirowali mnie do zrobienia o nich filmiku nawet
bo tym się zajmuje,idealny mix dla fanów ;p Mam nadzieje że macie jakieś pomysły to chętnie mogę coś stworzyć na waszą prośbę.
-
juma85
Dzień Dobry:)
A właściwie to witam ponownie- mam na imię Justyna (dawniej pod nickiem justysia854). Ostatni raz na forum 3 lata temu.
A właściwie to witam ponownie- mam na imię Justyna (dawniej pod nickiem justysia854). Ostatni raz na forum 3 lata temu.
-
Meg
- Członek TAFC Polska
Cześć Wszystkim 
Jestem Magda, pochodzę z Gdańska i to właśnie w tym mieście na koncercie w Ergo Arenie 16.03.2013 narodziła się moja miłość do Thomasa
Oczywiście znałam wcześniej muzykę MT bo uwielbiam muzykę ze starych, dobrych czasów, ale dopiero po koncercie na żywo poczułam magię :)Jestem tak zauroczona, że jestem pewna - nie poprzestanę na jednym koncercie. Wprawdzie nie mam całej kolekcji muzycznej na półce, ale wszystko można nadrobić
Thomas ma fantastyczny głos, jestem totalnie oczarowana
Mam nadzieję, że dołączę do FAN CLUBU i razem będziemy jeździć na koncerty Thomasa.
Pozdrawiam gorąco Wszystkich Fanów, Miłośników Muzyki Thomasa i Forumowiczów
Jestem Magda, pochodzę z Gdańska i to właśnie w tym mieście na koncercie w Ergo Arenie 16.03.2013 narodziła się moja miłość do Thomasa
Pozdrawiam gorąco Wszystkich Fanów, Miłośników Muzyki Thomasa i Forumowiczów
- JoannaIzabella
Witajcie wśród nas! Mam andzieję, że będziecie aktywnymi na forum i że będziemy się nie raz spotykać na koncertach naszego Idola!
Oczywiście zapraszamy Was na Zlot 31 sierpnia w Kutnie!