Ogólnopolski Zlot Fanów Thomasa Andersa

Tutaj umieszczamy wszystkie newsy dotyczące Thomasa i jego muzyki.
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Re: Ogólnopolski Zlot Fanów Thomasa Andersa

Post autor: JoannaIzabella »

ewelajna pisze:Myśle, że zlot ma racje bytu, jeżeli jest dobrze zorganizowany. Na poczatek wybrac środek Polski, by powiedzmy kazdy mial po równo. A jak wyjdzie pierwszy to się pomysli nad 2gim. Najlepiej wybrać ładne miejsce, gdzie są i domki, i można namiot postawić(ja tak lubię). Żeby w razie awarii pogodowej było się gdzie schować, a jak ciepło to grill czy coś. Mogę się za czymś rozejrzeć pomimo ze jestem ze ślaska (czyli nie złoty środek). Myśle, że jeżeli nastawienie bedzie dobre to czy to będzie sala czy łono natury impreza wyjdzie :) Jeżdze i jeździłam na różne zloty i wiem że wszytko zależy tylko i wyłącznie od nastawienia.
Masz rację :) Nastawienie to 80% sukcesu. Oczywiście zdaję sobie sprawę z kosztów, bo trzeba liczyć podróż i jakiś nocleg, no i jakieś jedzonko. Łono natury jest OK, ale wtedy nie bardzo zrealizowalibyśmy "program artystyczny" ;)

Jak zyskać lepsze nastawienie? Obudźmy w sobie większy entuzjazm, radość życia! Taki Zlot to będzie przecież fajna zabawa! Jako motywator niech posłuży świadomość, że wszystko będzie fotografowane, nagrywane, opracowane w tekście i ten materiał będzie upominkiem dla Thomasa!

Słuchajcie, jak nie spróbujemy, to nie będziemy wiedzieć. Rzucam więc hasło:

I Zlot Fanów Thomasa Andersa odbędzie się w sobotę, 29 czerwca 2013r. w Kutnie! Czas: powiedzmy od godz. 17.00 do której wytrzymamy! Miejsce spotkania: Chilli Club. Typ imprezy: zamknięta. Program Zlotu, szczegółowe informacje o przewidzianych konkursach itp. a także o bazie noclegowej podam w ciągu najbliższego tygodnia.

No i już :) Dla każdego kolejnego (oby!) Zlotu Gospodarzem będzie inne miasto, inna osoba.

Wiem, nieco ( :mrgreen: ) samozwańczo obwołąłam się Gospodarzem I Zlotu, ale... W ten sposób mamy już jakieś konkrety i zobaczymy, co z tego wyjdzie! :)
Awatar użytkownika
shoker191
Członek TAFC Polska

Post autor: shoker191 »

Czytam te wszystkie komentarze i powiem że jestem za pomysłem Joanny, jest po prostu najbardziej sensowny.Zlot Fanów (ogólnopolski ) mówi wyraźnie że to bedzie impreza dla wszystkich . Jeśli chodzi o problem frekwencji to wiem po sobie że niestety z tym jest różnie,niedawno też chciałem się wybrać na jedno after party które było organizowane po koncercie lecz niestety z powodów ode mnie nie zależnych nie mogłem. Niestety trzeba się liczyć z tym że tak będzie u wielu osób (nawet u takich którym na prawde bardzo zależy). Miejsce i czas? Tak jak ktoś wspomniał wcześniej, proponuje aby pierwszy zjazd odbył się w centrum kraju, Kutno jest bardzo dobrą propozycją , ponieważ będzie to wygodne. Pytanie tylko ile osób będzie na to stać.Edmund słusznie zauważył że wiele osób będzie miało problem z kosztem dojazdu. Bo np jeśli chodzi o mnie to jestem w stanie uciułać pieniądze aby spotkać się z całą Elitą Fan clubu oraz innymi fanami :), pytanie tylko czy inne osoby będą też w stanie . Druga kwestia , czas ? proponuje końcówkę czerwca tak jak zaproponowała Joanna bądź końcówkę sierpnia . Mogę się mylić ale większość osób będzie po prostu dysponowała czasem, gdyż będzie po zaliczeniach , egzaminach i przed lub po wyjazdach i wtedy wielu ludziom zaplanować czas. Tutaj też ważną kwestie odgrywa kwestia promocji tego zjazdu ponieważ im wcześniej ludzie będą o tym wiedzieć tym łatwiej będzie im zaplanować całą podróż i harmonogram wyjazdu , powrotu itd. Trzeba ludziom iść na rękę :)
Good Guys Only Win In Movies

Everyone has their Bohlen
Awatar użytkownika
siara1971
Członek TAFC Polska

Post autor: siara1971 »

I Zlot Fanów Thomasa Andersa odbędzie się w sobotę, 29 czerwca 2013r. w Kutnie! Czas: powiedzmy od godz. 17.00 do której wytrzymamy! Miejsce spotkania: Chilli Club. Typ imprezy: zamknięta. Program Zlotu, szczegółowe informacje o przewidzianych konkursach itp. a także o bazie noclegowej podam w ciągu najbliższego tygodnia.

No i już :) Dla każdego kolejnego (oby!) Zlotu Gospodarzem będzie inne miasto, inna osoba.

Wiem, nieco ( :mrgreen: ) samozwańczo obwołąłam się Gospodarzem I Zlotu, ale... W ten sposób mamy już jakieś konkrety i zobaczymy, co z tego wyjdzie! :)[/quote]

Witam Joanna 29 czerwca mi nie pasuje mam zaplanowany wyjazd na turniej piłkarski z synem do Włoch na tydzień a chętnie bym się z Wami spotkał jeżeli ta data okaze się ostateczną to niestety Mnie nie będzie pozdrawiam :D
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

shoker191 pisze: Druga kwestia , czas ? proponuje końcówkę czerwca tak jak zaproponowała Joanna bądź końcówkę sierpnia . Mogę się mylić ale większość osób będzie po prostu dysponowała czasem, gdyż będzie po zaliczeniach , egzaminach i przed lub po wyjazdach i wtedy wielu ludziom zaplanować czas. Tutaj też ważną kwestie odgrywa kwestia promocji tego zjazdu ponieważ im wcześniej ludzie będą o tym wiedzieć tym łatwiej będzie im zaplanować całą podróż i harmonogram wyjazdu , powrotu itd. Trzeba ludziom iść na rękę :)
Oczywiście, że 29 czerwca to wstępna data, spokojnie może to być ostatnia sobota sierpnia. Wypada 31go. I właśnie ze względu na działania promocyjne Zlotu chcę jak najszybciej ustalić ową datę :)
siara1974 - to również po Twojej myśli będzie! :D

Czyli co? 31 sierpnia?????
Awatar użytkownika
siara1971
Członek TAFC Polska

JoannaIzabella pisze:
shoker191 pisze: Druga kwestia , czas ? proponuje końcówkę czerwca tak jak zaproponowała Joanna bądź końcówkę sierpnia . Mogę się mylić ale większość osób będzie po prostu dysponowała czasem, gdyż będzie po zaliczeniach , egzaminach i przed lub po wyjazdach i wtedy wielu ludziom zaplanować czas. Tutaj też ważną kwestie odgrywa kwestia promocji tego zjazdu ponieważ im wcześniej ludzie będą o tym wiedzieć tym łatwiej będzie im zaplanować całą podróż i harmonogram wyjazdu , powrotu itd. Trzeba ludziom iść na rękę :)
Oczywiście, że 29 czerwca to wstępna data, spokojnie może to być ostatnia sobota sierpnia. Wypada 31go. I właśnie ze względu na działania promocyjne Zlotu chcę jak najszybciej ustalić ową datę :)

Też tak myślałem że ta data bedzie lepsza wszyscy już wrócą z wakacji mi odpowiada zobaczymy co reszta pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
shoker191
Członek TAFC Polska

Post autor: shoker191 »

JoannaIzabella pisze:

Jeśli chodzi o mnie to mi bardziej pasuje własnie 31 Sierpnia, wtedy będzie to już taka sztywna data i każdy będzie już po wyjazdach ,zaliczeniach i będzie dysponował większą ilością czasu. Mam takie dwa pomysły , pierwszy to taki żeby date ustalił zarząd fan clubu a drugi to taki aby zrobić głosowanie na forum . Co uważacie ?
Good Guys Only Win In Movies

Everyone has their Bohlen
Awatar użytkownika
DorkaWawa
Członek TAFC Polska

Post autor: DorkaWawa »

JoannaIzabella pisze:

Ujmę to tak: moje dziecko jest dorosłe (mąż też :lol: ), nie uczę się, więc nie mam zaliczeń, zatem termin zlotu pasuje mi każdy. Oby nie w zimę, bo tej mam już dość :evil:
Don’t Give Up!
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Post autor: Monia82 »

To i ja się wypowiem.

Nie chciałabym być złym prorokiem i pesymistą, ale kiedyś w kilka osób próbowaliśmy zorganizować zlot koniarzy z forum końskiego, gdzie jestem. Koniarze z całej Polski, próba ustalenia daty, ustaliliśmy że pojedziemy do koleżanki, która ma własną stajnię i miejsca noclegowe+miejsce na namioty, które udostępniała na czas zlotu za darmo, mieliśmy się jedynie zorganizować jedzeniowo. Data podana dużo wcześniej, zgłosiło się około 50 osób chętnych, im bliżej terminu, tym coraz więcej osób się wyłamywało, ostatecznie miało jechać w porywach 10 osób, a i tak zjazd odwołany został, bo właścicielka wylądowała w szpitalu. Obawiam się, że i tutaj może być podobnie, chociaż trzymam kciuki, żeby tak nie było i ja osobiście na pewno się wybiorę.

Koniec wakacji jest moim zdaniem dużo lepszy, niż początek, bo rok szkolny kończy się pewnie jakoś z tydzień wcześniej i pewnie wiele osób od razu niemal będzie wyjeżdżać. 31 sierpnia to także okres przed kampanią wrześniową na uczelniach, więc termin nie powinien kolidować z poprawkami. 31 sierpnia to także dla mnie wyjątkowa data-15 lat temu byłam na swoim pierwszym koncercie w życiu i był to koncert Modern Talking. Kutno jest jak najbardziej ok.

Kiepskim pomysłem jest ogłoszenie takiej informacji na koncercie, na telebimie. To ma być zlot dla prawdziwych fanów Thomasa i jego muzyki, a nie dla przypadkowych ludzi, których nie znamy z forum/nie rozmawiamy podczas koncertów, ponieważ myślę, że i oni średnio by się bawili z ludźmi, którzy się znają, rozmawiają na konkretne tematy. No i nie zamykajmy się na nie Fan Klubowiczów!

Trzymam kciuki, żeby się udało...
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
Awatar użytkownika
ewelajna

Post autor: ewelajna »

ja sie nastawiam na sierpien.Wyjezdzam do anglii do pracy na jakis czas ,wiec zdecydowne stawiam na koniec wakacji:)
,,Traktuj innych tak, jak sam chcesz być przez nich traktowany..''
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

No to głosowanie idzie! Przeważa 31 sierpnia! :)
Awatar użytkownika
Dominicka

Post autor: Dominicka »

Tak sierpień to niewątpliwie jeden z najrozsądniejszych terminów :)
Awatar użytkownika
siara1971
Członek TAFC Polska

Joanna zróbmy głosowanie i wszystko będzie jasne kto jest za tym żeby Ogólnopolski Zlot Fanów TA odbywał się cyklcznie co roku proszę wpisujcie się :)

31 Sierpnia

1. JoannIzabella
2. siara1971
3. shoker191
4. DorkaWawa
5. Monia82
6. ewelajna
7. Dominicka
Awatar użytkownika
hanoczka36
Członek TAFC Polska