Zapraszam do kontynuowania pomysłu,a konkretnie zamieszczania tu linków prasowych czy też zdjęć,filmików TV odnośnie wpadek naszych Idoli lub dziennikarzy czy też osób po prostu wypowiadających się na temat MT,TA,DB itp...
Dokładnie
Chcę Wam jeszcze pokazać Thomasa bez spodni
Nie zbyt to chyba przemyślane było,by w takim stroju wystąpić,wygląda wręcz jak by zapomniał spodni.Rozumiem,że było gorąco,to po co jeszcze ta marynarka -Thomas ?!
Koncert fantastyczny,ale nikomu prócz Was tego nie pokażę
A no tak oglądając to nagranie można się nieźle uśmiać jak się zobaczy tą wpadkę .
Pamiętam jak z moją koleżanką oglądaliśmy w internecie filmiki związane z Thomasem jak i Dieterem i przypadkiem natknęliśmy się też na nagranie z koncertu w Azji tylko, że śpiewał "Geronimo's Cadilllac" i jak powiedziała mi, że Thomas nie miał spodni to nie mogliśmy powstrzymać się od śmiechu .
atlantyda ;o) pisze:Dokładnie
Chcę Wam jeszcze pokazać Thomasa bez spodni
Nie zbyt to chyba przemyślane było,by w takim stroju wystąpić,wygląda wręcz jak by zapomniał spodni.Rozumiem,że było gorąco,to po co jeszcze ta marynarka -Thomas ?!
Koncert fantastyczny,ale nikomu prócz Was tego nie pokażę
Może dlatego Thomas wystąpił w "takim stroju",bo nie było czasu,żeby się przebrać po tym jak grał wcześniej w ping-ponga
Wrzucając nie dawno na mój kanał YT występy MT przypomniała mi się jeszcze taka oto wpadka Telewizji ZDF (zaraz na początku )...Jak to oglądałam na żywo,pomyślałam "Boże jaki obciach "