Przedstawcie się :)

Tutaj każdy nowy użytkownik forum może przedstawić się i zapoznać z innymi fanami.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dominicka

Re: Przedstawcie się :)

Post autor: Dominicka »

Dziękuję za tak miłe przywitanie w tak doborowym gronie :)
Czuję, iż zostanę przyjęta do tej wielkiej cudownej fanowej rodziny :)
Awatar użytkownika
torciktola
Członek TAFC Polska

Post autor: torciktola »

Witaj Dominicka :D
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

Ja również Cię witam Dominiko :D
MY DREAMS COME TRUE :D
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

Witam wszystkich Nowych! :)

Mam nadzieję, że nie opuści Was nigdy zapał i uwielbienie dla naszej muzyki, muzyki Thomasa...! Jak również mam nadzieję, że będziecie aktywnie uczestniczyć w życiu FanClubu :) To naprawdę wspaniałe miejsce, pełne wspaniałych Ludzi!
Zachęcam Was do odwiedzenia wątku Ogólnopolski Zlot Fanów TA - do zapoznania się z ideą i do wypowiadania się! :)
Awatar użytkownika
bknaf

Post autor: bknaf »

Witam wszystkich.
Mam na imię Beata i tak jak mój mąż (rafknaf :) ) jestem z Poznania.
Jestem fanką Modern Talking od ponad 20 lat. Jak pisał na forum mój mąż Rafał nie udało nam się pojawić w Gdańsku, ale wieżę w to, że w Koszalinie już jako Członek TAFC Polska poznamy się osobiście :)
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
siara1971
Członek TAFC Polska

Post autor: siara1971 »

Nareszcie krajanie Witam Cię bknaf cieszę się ,że dołączyłaś do naszej rodzinki pozdrowienia dla męża i do zobaczenia w Koszalinie :)
Ostatnio zmieniony pt mar 22, 2013 21:14 przez siara1971, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Post autor: Monia82 »

Serdecznie witamy bknaf i miejmy nadzieję, że szybko się poznamy na jakimś koncercie! :D
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
Awatar użytkownika
DorkaWawa
Członek TAFC Polska

Post autor: DorkaWawa »

Witam serdecznie Żonę Rafknafa w naszym gronie,
Pozdrawiam i do zobaczenia (mam nadzieję) w Koszalinie :D
Don’t Give Up!
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

bknaf pisze:Witam wszystkich.
Mam na imię Beata i tak jak mój mąż (rafknaf :) ) jestem z Poznania.
Jestem fanką Modern Talking od ponad 20 lat. Jak pisał na forum mój mąż Rafał nie udało nam się pojawić w Gdańsku, ale wieżę w to, że w Koszalinie już jako Członek TAFC Polska poznamy się osobiście :)
Pozdrawiam
Witam na forum Beato. Moze sie kiedys na koncercie spotkamy.Ja ale jerzdze tylko na koncerty odbywajace sie nagornym albo dolnym slasku.
pozdeawiam Eva z pod granicy niemiecko holenderskiej
Awatar użytkownika
bknaf

Post autor: bknaf »

Dziękuję za miłe powitanie i pozdrowienia. Od razu się człowiek czuje jak wśród swoich :)
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
aleksandra227
Członek TAFC Polska

Post autor: aleksandra227 »

Witam wszystkich nowych i cieszę,że też mogłam dołączyć do Thomasowej rodzinki ;) Bo jestem fanką Modern Talking i Thomasa Andersa,uwielbiam go słuchać i patrzeć na jego wideo i foty(na pulpicie i w komórce mam).Śmieję się,że to mój mąż hi hi,ale dzięki niemu jestem szczęśliwa od czasów trudnych dla mnie,leżąc w szpitalu(2000 roku) do dziś,gdy mi się w miarę układa,bo pracuję w szkole jako technik biurowy.Mieszkam z mamą i babcią,nie mam ojca,bo się mnie wyrzekł... I tak w życiu bywa wiem o tym... Ale powiedziałam sobie,że mam i też przyjaciół,którzy mnie rozumieją i szanują moją WIELKĄ pasję do THOMASA.Jestem po przeszczepie nerki (ponad 11 lat) i jestem na rencie też i w życiu różnie bywało nie fajnych sytuacji... Nie mam szczęścia do facetów,ale i też nie ubolewam i mam takie ciche marzenie,że chciała bym bardzo mieć takiego faceta jak THOMAS eh... ;) Udało mi się po latach spełnić moje marzenie i byłam na koncercie Thomasa,ale i chcę być w Koszalinie chociaż mam kawałek drogi,ale nie aż taki... I zrobić sobie fotkę z nim i autograf,wziąć książkę i płytę.Mam nadzieję,że moje plany nikt i nic nie po krzyżyje ani zdrówko czy brak kasy? Cieszę się,że mogę oglądać na plakat Thomasa,który mam w pokoju(z koncertu w Szczecinie) i fotki oraz jego niesamowity i piękny głos,jest naprawdę wartościowym i przystojnym mężczyzną po prostu go kocham :*

Pozdrawiam wszystkich fanów!
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Beata, Ola - witajcie! :) Wspaniale, że coraz nas więcej! Mam nadzieję, że będziemy się jak najczęściej widywać na koncertach i...na Zlotach! ;)

Ola - ach, jak my wszystkie tu babeczki dobrze rozumiemy Twoje marzenia...... ;p
TheKOktajl

Post autor: TheKOktajl »

Hej witam wszystkich :) TheKOktajl to mój nick artystyczny na imię mam Agata. Trochę wiem pózno dołączyłam,ale ostatnio jakoś bliżej zaczełam interesować się Modern Talking. Hmm dzięki temu forum dowiedziałam się wiele o Andersie i Dieterze. Sama wolę tego "czarnulka". Ostatnio zainspirowali mnie do zrobienia o nich filmiku nawet :) bo tym się zajmuje,idealny mix dla fanów ;p Mam nadzieje że macie jakieś pomysły to chętnie mogę coś stworzyć na waszą prośbę.
juma85

Post autor: juma85 »

Dzień Dobry:)
A właściwie to witam ponownie- mam na imię Justyna (dawniej pod nickiem justysia854). Ostatni raz na forum 3 lata temu.
Meg
Członek TAFC Polska

Post autor: Meg »

Cześć Wszystkim :)

Jestem Magda, pochodzę z Gdańska i to właśnie w tym mieście na koncercie w Ergo Arenie 16.03.2013 narodziła się moja miłość do Thomasa :) Oczywiście znałam wcześniej muzykę MT bo uwielbiam muzykę ze starych, dobrych czasów, ale dopiero po koncercie na żywo poczułam magię :)Jestem tak zauroczona, że jestem pewna - nie poprzestanę na jednym koncercie. Wprawdzie nie mam całej kolekcji muzycznej na półce, ale wszystko można nadrobić :) Thomas ma fantastyczny głos, jestem totalnie oczarowana :) Mam nadzieję, że dołączę do FAN CLUBU i razem będziemy jeździć na koncerty Thomasa.

Pozdrawiam gorąco Wszystkich Fanów, Miłośników Muzyki Thomasa i Forumowiczów :)
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Witajcie wśród nas! Mam andzieję, że będziecie aktywnymi na forum i że będziemy się nie raz spotykać na koncertach naszego Idola! :) Oczywiście zapraszamy Was na Zlot 31 sierpnia w Kutnie! :)
ODPOWIEDZ