czesc witam wszystkich .czy jest ktos w stanie pomoc mi .bardzo lubie sluchac instrumentalnych wersji piosenek mt i bs.czy moglby mnie ktos poratowac.bylbym bardzo w dzieczny
misiura pisze:czesc witam wszystkich .czy jest ktos w stanie pomoc mi .bardzo lubie sluchac instrumentalnych wersji piosenek mt i bs.czy moglby mnie ktos poratowac.bylbym bardzo w dzieczny
Łatwiej zrobić instalke kazaa lub osiołek i ściągnąć wszystko z sieci .Instalacja i szukanie jest banalnie proste .Na 100% misiura znajdziesz wszystko czego szukasz.
Uwierz mi są wszystkie ,wystarczy dobrze poszukać .Jeśli nie znajdziesz pojedynczych tytułów to udostępnię,zapewniam jednak że większość znajdziesz w sieci .
Czesc Mozna tez skorzystac z Audiofind
Jest tam toszke roznych wersji piosenek wiec i instrumentalne tez bedą.
Jedyne ograniczenie to 3 piosenki na dobę do sciagniecia ale i to da sie obejsc sprytnie
Hey, macie możecie mi udostępinić pare instrumentali?? W sieci nic nie moge znaleźć. Był bym bardzo wdzięczny. Szczególnie mnie intersują ballady Modernsów takie jak: I Will Follow You, Lady Lai, Don't Make Me Blue albo Maria. Z góry dziękuje za pomoc.
Ja se ściągłam Cheri, cheri Lady. Ale nie jestem zachwycona . Wszystko na jedną nutę zupełne jak jakiś mix. A do oryginalnego Cheri Lady, to nawet nie można tego porównać. Ale wysłać ci linka na PW? Jak chcesz.
Czy ktoś z was mógłby mi udostępnić instrumentalną wersję utworu C.C.Catch "I Can Lose My Heart Tonight",bo wersja karaoke na albumie "The 80's Album" nie spełnia moich oczekiwań.
"...We die for Brando,and we love James Dean.The King was Elvis,and Monroe was the Queen..."