16.03.2013 Gdańsk Ergo Arena - Thomas Anders LIVE
- Monia82
- Członek TAFC Polska
Re: 16.03.2013 Gdańsk Ergo Arena - Thomas Anders LIVE
Ja jeszcze odtańczę taniec ładnej pogody w sobotę przy myciu okien i nie ma bata, musi być pogoda!
- JoannaIzabella
Tańczmy wszyscy, bo jakby miało się sprawdzić, co podają dziś...... http://www.twojapogoda.pl/polska/pomors ... k/16dniowa to byłaby totalna masakraMonia82 pisze:Ja jeszcze odtańczę taniec ładnej pogody w sobotę przy myciu okien i nie ma bata, musi być pogoda!
-
AngelOfDarkness
Oj, oj, oj... Czy aby nie przesadzacie z perfekcjonizmem ? Koncert jest w hali, dach nie przecieka, potem after w klubie, a że po drodze coś może z nieba kapnąć... No bójcie się Boga
Ja tam wolę specjalne tańce zatrzymać na okazję jakiegoś grilla, a nie wykorzystywać je wtedy kiedy naprawdę nie jest to jakoś super potrzebne.
A jak ktoś chce się kawałek przejść po plaży, no parasolki nie ważą 30 kg
wir leben nur einmal
- Naddel
- Członek TAFC Polska
Pff, łatwo mówić komuś, kto ma morze pod ręką :-p Oraz zaprawdę powiadam, oczekiwanie na otwarcie areny z towarzyszeniem wiatru, chłodu i wilgoci zdecydowanie nie jest tym, co tygryski lubią najbardziej! No ale. W razie czego, przeżyliśmy Warszawę, to przeżyjemy wszystkoAngelOfDarkness pisze:Oj, oj, oj... Czy aby nie przesadzacie z perfekcjonizmem ? Koncert jest w hali, dach nie przecieka, potem after w klubie, a że po drodze coś może z nieba kapnąć... No bójcie się BogaJa tam wolę specjalne tańce zatrzymać na okazję jakiegoś grilla, a nie wykorzystywać je wtedy kiedy naprawdę nie jest to jakoś super potrzebne.
Nicht der ist ein Verlierer, der hinfällt, sondern der, der liegenbleibt.
- Monia82
- Członek TAFC Polska
A co było w Warszawie?
Ja jedyne co pamiętam, to ten przeklęty mecz naprzeciwko 
- Naddel
- Członek TAFC Polska
Mecz...taaak, a do tego przeurocze wiatrzysko, co chciało głowy pourywać a gratis do tego jeszcze śnieżno-deszczowa mżawka. Niezapomniane doświadczenie, heheheMonia82 pisze:A co było w Warszawie?Ja jedyne co pamiętam, to ten przeklęty mecz naprzeciwko
Nicht der ist ein Verlierer, der hinfällt, sondern der, der liegenbleibt.
- JoannaIzabella
No niby tak, ale np.będę w sobotę od rana i w niedzielę do 17.00 - to jednak przydałoby się więcej suszyAngelOfDarkness pisze:Oj, oj, oj... Czy aby nie przesadzacie z perfekcjonizmem ? Koncert jest w hali, dach nie przecieka, potem after w klubie, a że po drodze coś może z nieba kapnąć... No bójcie się BogaJa tam wolę specjalne tańce zatrzymać na okazję jakiegoś grilla, a nie wykorzystywać je wtedy kiedy naprawdę nie jest to jakoś super potrzebne.
Naddel: Mecz...taaak, a do tego przeurocze wiatrzysko, co chciało głowy pourywać a gratis do tego jeszcze śnieżno-deszczowa mżawka. Niezapomniane doświadczenie, hehehe
Taaak... Miła bryza wyrywająca drzewa z korzeniami, w pakiecie nawilżanie twarzy z krioterapią... I godzinka w tej cudnej aurze pod halą...
- Monia82
- Członek TAFC Polska
No z koncertami może być ciężko na razie, nie wiem czy byłaś przy tym na Afterparty jak Patryk o tym mówił? Trochę szkoda, a z drugiej strony mój biedny portfel trochę oddechu złapie
Ale jacy będziemy wyposzczeni i spragnieni kolejnych zbliżających się w odpowiednim czasie koncertów!
Ja jednak zostaję w Trójmieście do wieczora w niedzielę (odwiedzę rodzinkę przy okazji), nie mam czym wrócić na 9 do Warszawy (po Afterparty pociąg jest dopiero o 5:02, na centralnej jestem grubo po 10), a nie chcę rezygnować z Afterparty, w dodatku okazało się, że nie mam kolosa, od koleżanki notatki sobie wezmę, pójdę na konsultacje i dam radę przed kolokwium dwa tygodnie później.
Ja jednak zostaję w Trójmieście do wieczora w niedzielę (odwiedzę rodzinkę przy okazji), nie mam czym wrócić na 9 do Warszawy (po Afterparty pociąg jest dopiero o 5:02, na centralnej jestem grubo po 10), a nie chcę rezygnować z Afterparty, w dodatku okazało się, że nie mam kolosa, od koleżanki notatki sobie wezmę, pójdę na konsultacje i dam radę przed kolokwium dwa tygodnie później.
- DorkaWawa
- Członek TAFC Polska
JoannaIzabella, będę w Gdańsku o 12:30, może potrzebujesz jakiejś pomocy i wsparcia? 
Don’t Give Up!
- Monia82
- Członek TAFC Polska
Gdyby była potrzeba to i ja się dołączę do pomocy, będę koło 6 w Trójmieście, planuję się na molo wybrać do Sopotu, podjechać do ciotki do Gdyni na pewno z gratami (tam też będę nocować z soboty na niedzielę), posiedzieć, a jakby trzeba było, to mogę podjechać o jakiejś godzinie.
- siara1971
- Członek TAFC Polska
JoannaIzabella ja też będe okoła 13:00 jak by co powiedz o której gdzie to będe pozdrawiam 
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
Witam.
Mam pytanie odnośnie Afterparty. Na jakiej ostatecznie lokalizacji stanęło, bo się trochę pogubiłem a chciałbym zarezerwować nocleg gdzieś możliwie blisko miejsca Afterparty. Jeśli już lokalizacja Afterparty jest ustalona, to czy możecie mi polecić w miarę niedrogi hotel blisko miejsca Afterparty, bym po całej imprezie nie musiał przemierzać całego miasta, by udać się do swojego hotelu. Nie jestem zmotoryzowany, więc zmuszony jestem korzystać ze środków komunikacji miejskiej - ewentualnie z uprzejmości jakichś zmotoryzowanych fanów
Pozdrawiam!
Edmund
Mam pytanie odnośnie Afterparty. Na jakiej ostatecznie lokalizacji stanęło, bo się trochę pogubiłem a chciałbym zarezerwować nocleg gdzieś możliwie blisko miejsca Afterparty. Jeśli już lokalizacja Afterparty jest ustalona, to czy możecie mi polecić w miarę niedrogi hotel blisko miejsca Afterparty, bym po całej imprezie nie musiał przemierzać całego miasta, by udać się do swojego hotelu. Nie jestem zmotoryzowany, więc zmuszony jestem korzystać ze środków komunikacji miejskiej - ewentualnie z uprzejmości jakichś zmotoryzowanych fanów
Jeśli dobrze zrozumiałem ten koncert w Gdańsku będzie, jak na razie, ostatnim koncertem Thomasa w tym roku w naszym kraju? Hmm to tym bardziej warto się wybrać do Gdańska na koncert naszego idola.Monia82 pisze:No z koncertami może być ciężko na razie, nie wiem czy byłaś przy tym na Afterparty jak Patryk o tym mówił? .
Pozdrawiam!
Edmund
You Can Win, If You Want.
- siara1971
- Członek TAFC Polska
http://www.kosmosklub.pl/o-klubie-gdanskedmund1974 pisze:Witam.
Jeśli dobrze zrozumiałem ten koncert w Gdańsku będzie, jak na razie, ostatnim koncertem Thomasa w tym roku w naszym kraju? Hmm to tym bardziej warto się wybrać do Gdańska na koncert naszego idola.Monia82 pisze:No z koncertami może być ciężko na razie, nie wiem czy byłaś przy tym na Afterparty jak Patryk o tym mówił? .
Pozdrawiam!
Edmund
http://www.kosmosklub.pl/bar-gdansk
adres klubu kosmos tam mamy after party
- shoker191
- Członek TAFC Polska
Kurcze jak ja żałuje że nie moge być na tym koncercie i na after party. Chciałem was poznać wszystkich osobiście no ale mam nadzieje że bedzie jeszcze kolejna szansa w tym roku bo kurcze aż sie wkurzyłem że nie mogę pojechać na Ergo Arena. Życzę wam dobrej zabawy:)
Good Guys Only Win In Movies
Everyone has their Bohlen
Everyone has their Bohlen
- Ann
- Członek TAFC Polska
Ja również żałuję,że nie będę mogła być na tym koncercie,ale niestety nie można mieć wszystkiego :'( Nie wiem czy jeszcze zobaczę na żywo,na scenie Thomasa i posłucham Jego niesamowitego głosu,a tak bardzo bym chciała :'( Oglądam nagrania z koncertów,w których nie mogłam uczestniczyć,ale to jest zaledwie kilka % tego co naprawdę przeżywa się na koncercie Thomasa.Naprawdę,gdyby się dało,to jeździłabym na wszystkie koncerty Thomasa w Polsce i za granicą i też na Fan Party,ale niestety tak się nie da (mało kasy,daleka podróż...) 
Ale pociesza mnie fakt,że byłam już na 7 koncertach Thomasa w Polsce,o czym kilka lat temu nawet nie marzyłam.
Ale pociesza mnie fakt,że byłam już na 7 koncertach Thomasa w Polsce,o czym kilka lat temu nawet nie marzyłam.
MY DREAMS COME TRUE 
- JoannaIzabella
DorkaWawa, Monia82, siara1971 - super, dzięki za info! Ja "ląduję" w Gdańsku o 11.00. W tę sobotę chcę skoczyć do Gdańska sprawdzić parę plakatów, czy wiszą no i wejść do Klubu Kosmos, oblukać tą lożę
Jeśli się okaże, że jest tam możliwość nadania jej "naszego" klimatu (jakieś zdjęcia Thomasa itp., wzorem After z Łodzi) to pewnie w sobotę 16go trzeba tam będzie skoczyć przed koncertem. Może wymieńmy się na priwie numerami telefonów, co?