PodkradamJasmine pisze:Ja też 'Cheri cheri lady', od szklanych kul i głosu Thomasa się wszystko zaczęło
Wasz ulubiony singiel Modern Talking
-
Violl
Re: Wasz ulubiony singiel Modern Talking
-
JarekMT
Atlantis is Calling zdecydowanie, uwielbiam te brzęki motory w wersji Extended
- shoker191
- Członek TAFC Polska
Chery Chery Lady to klasyka ale ja oddam głos na Juliet 
Good Guys Only Win In Movies
Everyone has their Bohlen
Everyone has their Bohlen
- DorkaWawa
- Członek TAFC Polska
A dla mnie najukochańszy to "You Can Win If You Want". Jest ze mną od początku lat 80-tych.
Gdy jest mi smutno, to właśnie po ten kawałek sięgam, a wtedy życie nabiera kolorów.
Dzięki, MT!
Gdy jest mi smutno, to właśnie po ten kawałek sięgam, a wtedy życie nabiera kolorów.
Dzięki, MT!
Don’t Give Up!
- agnieszka12345
- Kontakt:
Moim ulubionym singlem jest : YMHYMS ! Można powiedzieć ,że od tego utworu wszystko się zaczęło...
- Monia82
- Członek TAFC Polska
Mojego ukochanego na liście nie ma ("Lady Lei"), po dwóch ostatnich koncertach na drugie miejsce w moim sercu wskoczyło "Give me peace on Earth" i to właśnie zaznaczyłam 
-
ajax1973
Witam to jest mój pierwszy post. a ja po staremu głosuje na YMHYMS poprostu the best
-
bohlenmusic
Nie będę chyba oryginalny i napisze Cheri Cheri Lady bo jak wielu już to napisało od tego wszystko sie zaczęło. W Polsce to chyba najczęściej puszczany klip w latach '80 nie pamiętam, w którym programie ale wielkiego wyboru wówczas nie miałem
No i potem również niezapomniane lato '86 i Lato z Radiem a w nim chyba cały 3 album MT się przewijał. Nie można też zapomnieć o II pr. Polskiego Radia i wieczorach płytowych jak również 2 rozgłośnie regionalne PR bardzo lubiły MT to Radio Katowice oraz Radio Łódź.
Szkoda, ze można zagłosować tylko na jeden utwór bo chętnie bym dodał do niego jeszcze Atlantis is Calling szczególnie wersja maxi.
Szkoda, ze można zagłosować tylko na jeden utwór bo chętnie bym dodał do niego jeszcze Atlantis is Calling szczególnie wersja maxi.
-
Martajm12
DorkaWawa pisze:A dla mnie najukochańszy to "You Can Win If You Want". Jest ze mną od początku lat 80-tych.
Dzięki, MT!
Ja również uwielbiam You Can Win if You Want, jest to mój ulubiony kawałek, który zawsze działa na mnie kojąco.
- Dieterowiczka
Wybrałam Geronimo's Cadillac , a szkoda że nie ma Angie's Heart lub Let's talk about love bo napewno jakąś z nich bym wybrała...
- aleksandra227
- Członek TAFC Polska
No jasne,że "Cheri cheri lady" i wiele innych przebojów z Modern Talking 
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
- Evaalex
Podzilam twoje zdanie Martojm12. Chery Chery lady dziala namnie ale tak samo. You can win if you want znaczy Wygrasz jak jak bedziesz walczyl. Zdanie jest parawdziwe. Nie dzila ale jak osoba ma cele ktore przerastasja jej mozliwosci. Ja walczylam o swoje do upadlego i osiagnelam prawie wszystko co osiagnac chcialam.Martajm12 pisze:DorkaWawa pisze:A dla mnie najukochańszy to "You Can Win If You Want". Jest ze mną od początku lat 80-tych.
Dzięki, MT!
Ja również uwielbiam You Can Win if You Want, jest to mój ulubiony kawałek, który zawsze działa na mnie kojąco.
- agnieszka12345
- Kontakt:
Dla mnie najlepszym singlem jest YMHYMS !
Od tego praktycznie utworu zaczęła się kariera Modern Talking 
- MODERN JEANNE
Kocham Jet Airliner.Ten utwór ma taką niesamowitą głębie w sobie,świetnie zaaranżowany, do tego te wstawki z wokalem Dietera
.Po prostu cudo
I LOVE DB AND TA!
- Anita Anders
- Członek TAFC Polska
Cheri, Cheri Lady, bo od niej poznałam Modern Talking, ale na równi są : Geronimo's Cadillac i Jet Airliner. Kocham ich wersje zarówno z wokalem jak instrumentalne