Ogólnopolski Zlot Fanów Thomasa Andersa

Tutaj umieszczamy wszystkie newsy dotyczące Thomasa i jego muzyki.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
tomi_ldz

Thomas Anders Fan-Club Łódź

Post autor: tomi_ldz »

Witam,zapoczątkuję ten post ponieważ chciałbym utworzyć grupę fan clubowiczów z miasta Łodzi.
Wiem,że jest tu sporo ludzi z Ldz.Można byłoby się spotkać i pogadać na temat MT i T.Andersa ;-)
CO WY NA TO?
Awatar użytkownika
maaateusz

Re: Thomas Anders Fan-Club Łódź

Post autor: maaateusz »

Jestem ZA ;). Zbierzmy grupkę osób, zmówmy się w jakimś dogodnym dla wszystkich miejscu i gotowe :)
Obrazek
Awatar użytkownika
cris1974

Post autor: cris1974 »

Ja też jestem ZA
Awatar użytkownika
sucharyba

Post autor: sucharyba »

Można by zlocik zorganizować :) Logistyka u nas jest na najwyższym poziomie co pokazało afterpaty :D JESTEM ZA :)
All You need Thomas... You are My Alterego ;)
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Post autor: Monia82 »

A Warszawa jest mile widziana? :twisted: Daleko nie mam, to do Łodzi bym chętnie na zlot wpadła 8)
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
Awatar użytkownika
cris1974

Post autor: cris1974 »

Ja myślę że na tyle blisko że mile widziana wa-wa. W sumie to godzinka autobahnem
malenstwo 066

Post autor: malenstwo 066 »

ja też jestem za
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

Kapitalny pomysł! :D Jak najbardziej TAK!!! :D
Awatar użytkownika
tomi_ldz

Post autor: tomi_ldz »

Super,że WAM się podoba mój pomysł :-)
Jesteśmy w różnych wiekach,ale łączy nas jedno-muzyka T.Andersa ;-)
To czekamy na inne osoby z łódzkiego i okolic ;-)
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Warszawo - zapraszamy! ;) Ogólnie fajnie by było zapoczątkować tradycję zlotów fanclubowiczów :) Możemy je organizować cyklicznie, w różnych miastach - albo wybrać jakieś miasto na stałe, do którego wszystkim mniej więcej droga jednaka. No wiadomo, poza mieszkańcami danego miasta ;p Wydaje mi się, że takie spotkania były bardzo na plus - pozwoliłyby na lepszą integrację, poznanie się, istniejące więzi jeszcze bardziej by się zacieśniły... Naprawdę, uważam, że warto :)
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Ze znalezieniem jednego miasta dla wszystkich łatwo będzie, ale ustalenie jednej daty pasującej wszystkim spoza tego miasta, z tego co czytałam na forum jest praktycznie nie do ustalenia.
Obrazek
Awatar użytkownika
siara1971
Członek TAFC Polska

Post autor: siara1971 »

Mi sie wydaje ze dobry pomysł :) odległość zawsze bedzie jakimś problemem ale myśle ze jak nie spróbujemy to nie bedziemy wiedzieć czy takie zloty mają sens nie głupie jest organizowanie za każdym razem w inny miejscu uważam ze warto poznać się blizej pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Monia82 pisze:Ze znalezieniem jednego miasta dla wszystkich łatwo będzie, ale ustalenie jednej daty pasującej wszystkim spoza tego miasta, z tego co czytałam na forum jest praktycznie nie do ustalenia.
Hmmm...no data zawsze jest problemem, ale i temu można zaradzić :) wydaje mi się, że odpowiednio dużo wcześniejsze ustalenie terminu da ludziom szansę manewru. Najlepiej, aby to zawsze była sobota.
Słuchajcie, zbliża się długi weekend majowy... Może spotkanie inauguracyjne jakoś w tym czasie...? Chociaż nie, przecież część z nas na pewno gdzieś wyjedzie.... Pozostaje kwestia do dogadania, z jaką częstotliwością byłyby robione takie spotkania. Bo jak raz w roku, to od razu można ustalić jeden stały termin, np. ostatnia sobota czerwca czy coś. Wtedy jeszcze przed wyjazdami wakacyjnymi/urlopami na ogół a pogoda już fajna ;)
Awatar użytkownika
dieErdbeere91

Post autor: dieErdbeere91 »

Z tego, co zauważyłam od czasu rejestracji na tym forum, to całkiem sporo tu młodzieży, gdyby ktoś chciał pojechać na takie spotkanie, to koniec czerwca zazwyczaj zaczyna się sesja na uczelniach, albo zaliczenia itp. myślę, że warto też wziąć i to pod uwagę przy ustalaniu konkretnego terminu. ;)
[ tylko nie wiem czy młodzież pojawia się zazwyczaj na afterparty, czy raczej nie? - bo jak zainteresowanie spotkaniami po koncertach jest małe, to i na zlotach frekwencja może być mała (chodzi mi tu wyłącznie o ludzi mniej więcej w moim przedziale wiekowym) ;) ]
I wanna reach the sky and try to touch the sun!
I wanna leave the fear behind, run away and don't stop to fight!:) STRONG I'll be strong

Monia82
Członek TAFC Polska

Oby to wszystko nie kończyło się tak, jak w przypadku forum końskiego, gdzie jestem- termin ustalony, ludzie marudzą, ten nie może, tamten nie może (nawet przy terminie dawno ustalonym, kiedy mieli czas poustawiać sobie na pół roku przed), a jak przychodzi spotkanie to 3/4 osób które miały być i tak nie ma.
Obrazek
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

dieErdbeere91 pisze:Z tego, co zauważyłam od czasu rejestracji na tym forum, to całkiem sporo tu młodzieży, gdyby ktoś chciał pojechać na takie spotkanie, to koniec czerwca zazwyczaj zaczyna się sesja na uczelniach, albo zaliczenia itp. myślę, że warto też wziąć i to pod uwagę przy ustalaniu konkretnego terminu. ;)
[ tylko nie wiem czy młodzież pojawia się zazwyczaj na afterparty, czy raczej nie? - bo jak zainteresowanie spotkaniami po koncertach jest małe, to i na zlotach frekwencja może być mała (chodzi mi tu wyłącznie o ludzi mniej więcej w moim przedziale wiekowym) ;) ]
Cenne spostrzeżenie, faktycznie trzeba to wziąć pod uwagę przy ustalaniu terminu. No to jak pomysł zyska jeszcze większą akceptację - będziemy rzucać pomysły jakiegoś terminu :)

Monia, no może jakoś jednak ludzie wykażą zapał i nie będzie to słomiany ogień. Wydaje mi się, że fajnie by mogło być :)
ODPOWIEDZ