17.02.2013 Thomas Anders w Bydgoszczy!!!

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Naddel
Członek TAFC Polska

Re: 17.02.2013 Thomas Anders w Bydgoszczy!!!

Post autor: Naddel »

mirabelka73 pisze:
Naddel pisze:Mirabelka, to nie o fanatyzm chodzi. One są zapewne po prostu bardzo wygodne ;-)
[/

Rzeczywiście bardzo wygodne hihi...całą noc w koszulce z wizerunkiem idola a pózniej w niej na koncert hehe..quote]
No coś Ty! Co sprytniejsi, to mają po dwie. Zresztą takie "home edition", czyli robione wg wzoru, ale na własnym modelu koszulki podobają mi się nawet bardziej. Są takie kobiece :-)
Nicht der ist ein Verlierer, der hinfällt, sondern der, der liegenbleibt.
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

Agata pisze:Tu filmik, widać m.in. Ciebie, Joanno.
Na szczęście Thomas widział nas wielu :-) (4. min.):
http://m.bydgoszcz.naszemiasto.pl/artyk ... ,id,t.html
Super materiał! ;) Ech, ludzie..... Ale my mamy fajnie, no nie?! :D Te koncerty, spotkania z Wami - to wszystko ładuje człowiekowi akumulatory i daje siłę do zmagań z szarą rzeczywistością. :)
Awatar użytkownika
KarinaMaria
Kontakt:

Post autor: KarinaMaria »

No no, filmik faktycznie fajny! :) 03:25 i od razu widać kto się świetnie bawił! :D I o to chodzi :)
...because You are the KING OF LOVE..!
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Słuchajcie, czy ktoś ma nagranie z Bydgoszczy, jak Thomas śpiewa "Stop"...? Zrobił to niesamowicie (no doooobra, ZAWSZE robi to niesamowicie ;p ) a moim durnym telefonikiem to nie było sensu nagrywać :/ Jakby ktoś coś miał - zapodajcie linka ;)
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Post autor: Monia82 »

Jeszcze odnośnie koncertu, dwie rzeczy mi się nie podobały, a przecież było mówione czego nie robić!

Balony-szczególnie w Bydgoszczy (duże) lądowały co rusz na scenie, było mówione, że nie wybijamy w stronę sceny i Thomasa!
Róże-w Bydgoszczy przynajmniej dwie trafiły Thomasa, a gdyby tak obcięta końcówka trafiła go w oko!? Ja wiem, że nie miały kolców, ale jeszcze są ostre końcówki obciętych pędów! Też było powtarzane- rzucamy na scenę, nie w Thomasa!
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Monia82 pisze:Jeszcze odnośnie koncertu, dwie rzeczy mi się nie podobały, a przecież było mówione czego nie robić!

Balony-szczególnie w Bydgoszczy (duże) lądowały co rusz na scenie, było mówione, że nie wybijamy w stronę sceny i Thomasa!
Róże-w Bydgoszczy przynajmniej dwie trafiły Thomasa, a gdyby tak obcięta końcówka trafiła go w oko!? Ja wiem, że nie miały kolców, ale jeszcze są ostre końcówki obciętych pędów! Też było powtarzane- rzucamy na scenę, nie w Thomasa!
Ech, ludziom można mówić i mówić - i nic... :/ Zastanawiam się, czy naprawdę nie byłoby wyjściem, aby zamiast rozdawać karteczki z "instrukcją obsługi" - których i tak ludzie nie czytają - ktoś wszedł na scenę w momencie, jak chociaż 4-5 rzędów w sektorze fan jest już zapełnionych i opowiedział ludziom o istocie i założeniach akcji fan. Chyba bardziej by to do nich dotarło....
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Post autor: Monia82 »

Wiesz, najgorsze jest to, że nie myśleli ludzie z pierwszych rzędów, jeśli chodzi o róże, bo balon jak dobrze się zamachniesz poleci daleko, moja róża w Bydgoszczy, mimo, że stałam w 2 rzędzie, do sceny nawet nie doleciała, więc raczej rzucił to ktoś z pierwszych rzędów. To się tylko tak wydaje, że co tam jak trafi, nic się nie stało-następnym razem poleci niefortunnie, Thomas się nachyli, będzie chciał podnieść którąś i nieszczęście gotowe.
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
Awatar użytkownika
DorkaWawa
Członek TAFC Polska

Post autor: DorkaWawa »

A ja żałuję, że mnie nie było w Bydgoszczy :(
Monia82 bardzo się cieszę, że miałyśmy okazję się poznać w Łodzi, szkoda tylko, że nie poznałam więcej osób, ale może następnym razem :D
Gratuluję dostania się w szeregi Fanclubu - ja cały czas czekam na odpowiedź - chyba o mnie zapomnieli, albo mnie nie chcą :( :( :(
Do zobaczenia
Don’t Give Up!
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

JoannaIzabella pisze:Słuchajcie, czy ktoś ma nagranie z Bydgoszczy, jak Thomas śpiewa "Stop"...? Zrobił to niesamowicie (no doooobra, ZAWSZE robi to niesamowicie ;p ) a moim durnym telefonikiem to nie było sensu nagrywać :/ Jakby ktoś coś miał - zapodajcie linka ;)
Thomas wykonał w Bydgoszczy "Stop"??? Bardzo lubię ten utwór.Dlaczego nie zaśpiewał tego w Łodzi? :cry: :cry: :cry: Żałuję,że nie mogłam być na tym koncercie :cry: :cry: :cry:
MY DREAMS COME TRUE :D
Awatar użytkownika
Naddel
Członek TAFC Polska

Cierpliwości, dziewczęta, filmik zawierający "Stop" już wybiegł z mojego aparatu i spakowawszy walizeczkę, przesiada się właśnie na You Tube :mrgreen:
Awatar użytkownika
Fanka MT

Post autor: Fanka MT »

Ann pisze:Thomas wykonał w Bydgoszczy "Stop"??? Bardzo lubię ten utwór.Dlaczego nie zaśpiewał tego w Łodzi? :cry: :cry: :cry: Żałuję,że nie mogłam być na tym koncercie :cry: :cry: :cry:
Owszem, wykonał ;)
Naddel pisze:Cierpliwości, dziewczęta, filmik zawierający "Stop" już wybiegł z mojego aparatu i spakowawszy walizeczkę, przesiada się właśnie na You Tube :mrgreen:
He he, bardzo mnie to cieszy - świetny kawałek, jeden z moich ulubionych, choć i tak ta wiązanka starych przebojów zniszczyła mnie totalnie! :)
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

LASKI!!!! Nie kłucić się!!!!!

Nie chcę by wyszło że zmuszam do zakupu koszulek, ale jeśli ktoś taką zakupił jakiś czas temu to wydaje mi się że raczej nie po to by w niej spać, a raz - dwa razy w roku pojawić się z niej na koncercie.
Kolejna sprawa to taka że dzięki nim nas poprostu widać, reklamujemy też Nasz Fan Club, zwracają na nas uwagę media. Wielu z Was udzielało wywiadów i wiecie że to o wiele lepiej wygląda w oczach reportera!!!
Fakt zawsze proszę o ty by w nich być, szkoda że z marnym skutkiem :(

Mamy T-sherty i koszulki damskie z DEKOLTEM, polary i kilka kurtek ortalionowych. Zawsze coś można wybrać jeśli ktoś MA OCHOTĘ.
W europie jest to modne by na koncerty chodzić w takich ciuchach, sam Thomas sprzedaje koszulki I LOVE TA tyle że po 80 zł a nasze po 40.

Wszystkim dziekuję za pomoc i to w Łodzi i w Bydgoszczy. Coraz cześciej słyszę że " w Polsce jest wyjątkowa atmosfera na koncertach TA. Nigdzie takiej nie ma "
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
Naddel
Członek TAFC Polska

33ccd pisze:LASKI!!!! Nie kłucić się!!!!!
No przecież tyle babsk na kupie zawsze, prędzej czy później, skoczy sobie do oczu :lol: Musim...bo siem udusim... heheh :-) Ale przynajmniej jest ruch na forum :lol:

Dobra, nevermind.
Oto obiecany filmik: http://www.youtube.com/watch?v=Z2SfMbzM ... e=youtu.be

Przyjemności :-D
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

Naddel pisze:Oto obiecany filmik: http://www.youtube.com/watch?v=Z2SfMbzM ... e=youtu.be

Dzięki za filmik Naddel :D
MY DREAMS COME TRUE :D
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Naddel pisze:
33ccd pisze:LASKI!!!! Nie kłucić się!!!!!
No przecież tyle babsk na kupie zawsze, prędzej czy później, skoczy sobie do oczu :lol: Musim...bo siem udusim... heheh :-) Ale przynajmniej jest ruch na forum :lol:

Dobra, nevermind.
Oto obiecany filmik: http://www.youtube.com/watch?v=Z2SfMbzM ... e=youtu.be

Hehehe, masz rację! :D Ale pomimo - czasem - bardziej burzliwej wymiany zdań uważam, że jesteśmy super Rodzinką FanClubową, razem dokonujemy naprawdę wielu wspaniałych rzeczy i naprawdę możemy się poszczycić tym, że jesteśmy JEDYNYM FanClubem, który nie jest nastawiony tylko na branie, ale i na dawanie! :D

A za filmik - kooooooooooooocham Cię!!!! :D

Co do braku "Stop" w Łodzi.... No cóż, podziękujmy Sandrze :/ Ociupinkę opóźniła koncert i NASZ z automatu musiał być skrócony czyli coś z tracklisty musiało odpaść No ale Bdg dała full-time-joy! ;)

Daria: "choć i tak ta wiązanka starych przebojów zniszczyła mnie totalnie!" na mnie Medley działa tak samo! Wymiękam..... I tak bym baaaardzo chciała, aby to wszystko zaśpiewał w całości.... Ach, marzenia.... :)
Awatar użytkownika
Fanka MT

Post autor: Fanka MT »

JoannaIzabella pisze: Daria: "choć i tak ta wiązanka starych przebojów zniszczyła mnie totalnie!" na mnie Medley działa tak samo! Wymiękam..... I tak bym baaaardzo chciała, aby to wszystko zaśpiewał w całości.... Ach, marzenia.... :)
He he, no dokładnie! Nogi to mi wymiękły jak usłyszałam, "Diamonds never made a lady", "Do you wanna", "Mona Lisa" i "Heaven will know" - normalnie przekroczyło to szczyt moich marzeń! :)
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
ODPOWIEDZ