Wiem,że jest tu sporo ludzi z Ldz.Można byłoby się spotkać i pogadać na temat MT i T.Andersa
CO WY NA TO?

Hmmm...no data zawsze jest problemem, ale i temu można zaradzićMonia82 pisze:Ze znalezieniem jednego miasta dla wszystkich łatwo będzie, ale ustalenie jednej daty pasującej wszystkim spoza tego miasta, z tego co czytałam na forum jest praktycznie nie do ustalenia.
Cenne spostrzeżenie, faktycznie trzeba to wziąć pod uwagę przy ustalaniu terminu. No to jak pomysł zyska jeszcze większą akceptację - będziemy rzucać pomysły jakiegoś terminudieErdbeere91 pisze:Z tego, co zauważyłam od czasu rejestracji na tym forum, to całkiem sporo tu młodzieży, gdyby ktoś chciał pojechać na takie spotkanie, to koniec czerwca zazwyczaj zaczyna się sesja na uczelniach, albo zaliczenia itp. myślę, że warto też wziąć i to pod uwagę przy ustalaniu konkretnego terminu.![]()
[ tylko nie wiem czy młodzież pojawia się zazwyczaj na afterparty, czy raczej nie? - bo jak zainteresowanie spotkaniami po koncertach jest małe, to i na zlotach frekwencja może być mała (chodzi mi tu wyłącznie o ludzi mniej więcej w moim przedziale wiekowym)]