17.02.2013 Thomas Anders w Bydgoszczy!!!

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Fanka MT

Re: 17.02.2013 Thomas Anders w Bydgoszczy!!!

Post autor: Fanka MT »

michal.czeslaw pisze:
Naddel pisze:Daria...w Warszawie to tez była niedziela, także no
Nie można porównywać Warszawy z Bydgoszczą :!: No ludzie :!: Frekwencja była jaka była,koncert się odbył i po sprawie.Nie macie chyba pojęcia ile czasu i pracy wkładają ludzie w promocję koncertów i nie do końca przekłada się to na ilość sprzedanych biletów.Mi się bardzo koncert podobał,jak zawsze.
JoannaIzabella pisze:Członkowie FanClubu powinni nosić koszulki na koncertach bez względu na to, czy wyjdą na scenę, czy nie.
Aśka nie przesadzasz?Ty też nie zawsze paradujesz w koszulce fan-clubu.A może chodzi Ci o to,że Darunie spotkał zasłużony zaszczyt,a nie Ciebie?Bo przecież nie o koszulkę tutaj chodzi prawda?
Daruniu,Saro,Aniu dziękuję z całego serca za opiekę i pomoc.Bardo jestem wdzięczna,miło było spędzić z Wami tę niezapomnianą niedzielę :D :D :D
Dziękuję Pani Małgosiu, za zrozumienie :)

I naturalnie nie ma za co! To była sama przyjemność spędzić z Panią tyle czasu! :)
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
Awatar użytkownika
Naddel
Członek TAFC Polska

Post autor: Naddel »

Oj. Czyli wynika, że Joanna swoimi działaniami nie zasłużyła na "zasłużony zaszczyt". Daria zasłużyła. Ok.
Joanna...za słabo się starasz :-D Nie wiem, weź może następnym razem zaproś na afterpary Thomasa, to może zrobisz szał ;-)
A tak na serio - jeździmy po całej PL, zawsze będziemy porównywać. Warszawa była trudniejsza do wypromowania przy takiej konkurencji. Zawsze będą koncerty lepiej i gorzej zorganizowane, bez względu na to jak bardzo będziemy się poklepywać po ramionkach i powtarzać, żeśmy dobrą robotę zrobili. Nikt tu nie twierdzi, że się kobitki nie narobiły przy promo. Przecież rozmawiamy tylko o tego wszystkiego efektach...

Ps. Joanna & Karina nawet do spania chadzają w Thomasowych koszulkach. Serio. Widziałam.
:-D
Nicht der ist ein Verlierer, der hinfällt, sondern der, der liegenbleibt.
Awatar użytkownika
Fanka MT

Jejciu, nie kłóćmy się o coś takiego. Pani Małgosia nie miała nic złego na myśli, pewnie troszkę ją zirytował fakt, że Pani Asia tak wszystko krytykuje jeżeli chodzi o Bydgoszcz - to wszystko. Nie chcę żebyśmy się wszyscy porównywali do kogokolwiek. Każdy z nas, kto promuje dany koncert wie z czym to się je. Mnóstwo roboty i tyle! Nie ukrywam, że zrobiło mi się troszkę przykro, że włożyłam w to, całe serce, a słucham, że to nawaliła frekwencja, to nawaliłam ja przez koszulkę.. ludzie, nie możecie cieszyć się z innymi? Przecież JoannaIzabela, gdy szła do zdjecia z Thomasem w Kielcach miała na sobie nic innego niż zwykłą bluzkę. Dlatego proszę, przestańmy się wszyscy siebie czepiać, bo to do niczego nie prowadzi. Koncert moim zdaniem był świetny i tyle.

Dziękuję...

mirabelka73

Post autor: mirabelka73 »

Co do spania w Thomasowych koszulkach to nie mylmy fanów z fanatykami ...
mirabelka73

Fanka MT pisze:
Post przez Fanka MT » Pn lut 18, 2013 13:23
Jejciu, nie kłóćmy się o coś takiego. Pani Małgosia nie miała nic złego na myśli, pewnie troszkę ją zirytował fakt, że Pani Asia tak wszystko krytykuje jeżeli chodzi o Bydgoszcz - to wszystko. Nie chcę żebyśmy się wszyscy porównywali do kogokolwiek. Każdy z nas, kto promuje dany koncert wie z czym to się je. Mnóstwo roboty i tyle! Nie ukrywam, że zrobiło mi się troszkę przykro, że włożyłam w to, całe serce, a słucham, że to nawaliła frekwencja, to nawaliłam ja przez koszulkę.. ludzie, nie możecie cieszyć się z innymi? Przecież JoannaIzabela, gdy szła do zdjecia z Thomasem w Kielcach miała na sobie nic innego niż zwykłą bluzkę. Dlatego proszę, przestańmy się wszyscy siebie czepiać, bo to do niczego nie prowadzi. Koncert moim zdaniem był świetny i tyle.

Nie przejmuj się pierdołami jesteś wspaniałą fanką a nie fanatyczką jak niektórzy... wspaniale że ktoś docenił Twoje zaangażowanie i spełnił Twoje marzenie ...dziekuję tez za pomoc i opiekę Tobie i całej waszej paczce miło było poznać tak wspaniałych młodych ludzi pozdrawiam i do następnego koncertu pa..
Awatar użytkownika
Naddel
Członek TAFC Polska

Post autor: Naddel »

Fanka MT pisze:Jejciu, nie kłóćmy się o coś takiego. Pani Małgosia nie miała nic złego na myśli, pewnie troszkę ją zirytował fakt, że Pani Asia tak wszystko krytykuje jeżeli chodzi o Bydgoszcz - to wszystko. Nie chcę żebyśmy się wszyscy porównywali do kogokolwiek. Każdy z nas, kto promuje dany koncert wie z czym to się je. Mnóstwo roboty i tyle! Nie ukrywam, że zrobiło mi się troszkę przykro, że włożyłam w to, całe serce, a słucham, że to nawaliła frekwencja, to nawaliłam ja przez koszulkę.. ludzie, nie możecie cieszyć się z innymi? Przecież JoannaIzabela, gdy szła do zdjecia z Thomasem w Kielcach miała na sobie nic innego niż zwykłą bluzkę. Dlatego proszę, przestańmy się wszyscy siebie czepiać, bo to do niczego nie prowadzi. Koncert moim zdaniem był świetny i tyle.
Daria, nie bierz więc wszystkiego tak bardzo do siebie. Czasem dziobiesz na egzamin jak szalona i wkładasz w to mnóstwo pracy, a potem dostajesz 3, bo braknie właśnie tej kropki nad i. To też jest przykre. Ale tak bywa.

Mirabelka, to nie o fanatyzm chodzi. One są zapewne po prostu bardzo wygodne ;-)
Nicht der ist ein Verlierer, der hinfällt, sondern der, der liegenbleibt.
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

Daria… Najpierw piszesz: „(…) ja nie wiedziałam, że wejdę na scenę do Thomasa, to było dla mnie zaskoczenie. Inaczej bym się do tego przygotowała w odpowiedni sposób.”

Za chwilę: „(…)Ale wiedziałam, że pójdę do zdjęcia z Thomasem i chciałam wyglądać najzwyczajniej w świecie troszkę ładniej.”

Wydaje mi się, że Fan najładniej prezentuje się waśnie w stroju fanclubowym… Zapytałam o koszulkę, bo pamiętam, jak bardzo było to podkreślane w Łodzi, że koszulki są obowiązkowe no i sama tak uważam. Faktycznie, na jednym z koncertów na trasie nie miałam koszulki, bo po prostu przepłukana po użyciu nie wyschła w czasie jazdy i potem w słabo ogrzewanym pokoju.
W Łodzi zaś pożyczyłam koszulkę (z powodu bieganiny przy ogarnięciu organizacji AfterParty zostawiłam ją w torbie od laptopa w klubie na Piotrkowskiej i nie było szansy, żeby po nią wrócić), aby godnie reprezentować FanClub. Nie przejmowałam się nawet tym, że koszulka była męska.

Agata: „A akcja przed fotką i liczenie "raz, dwa, trzrzrzy", niezapomniana.” Taaaak. Najbardziej niezapomniany był brak reakcji publiczności. Thomas 3 razy musiał pytać „zrobię Wam fotkę, OK?!” , żeby wreszcie był jakiś odzew. Na wszystkich poprzednich koncertach odzew był od razu. No ale to oczywiście nie jest niczyją winą, ot, tacy ludzie.
A przy YMHYMS to aż musiał rzędom na trybunach przypomnieć, że ta piosenka to ma dawać radość, tacy byli ludzie porwani do zabawy…
Oczywiście sektor FAN bawił się super!

Michal.czeslaw: „(…)A może chodzi Ci o to,że Darunie spotkał zasłużony zaszczyt,a nie Ciebie? Bo przecież nie o koszulkę tutaj chodzi prawda?”
No i tu Cię zaskoczę. Chodzi o pewne zasady, które są dla wszystkich takie same. Natomiast co do wyboru osób do wręczania kwiatów to – no cóż. BDG OK, ale nie rozumiem owego wyboru w Łodzi. Skoro Daria brała udział w promocji – to w Łodzi zajmowały się tym cholernie intensywnie 4 osoby poza mną i Kariną: sucharyba, AGNES911, DOMINIK911 i maaateusz. Poza tym NAPRAWDĘ WIEMY, ile czasu i poświęcenia pochłania promocja. Ci ludzie, których wymieniłam, cały styczeń, każdy jego weekend i pierwsze dwa lutego spędzili w Łodzi i okolicach rozwieszając plakaty na słupach, w instytucjach, klubach, roznosząc ulotki. Albo zamieszczanie info o koncercie w lokalnych gazetach. Chodzenie po osiedlach i wrzucanie ulotek (a było ich 60kg!!!) do skrzynek – ci ludzie naprawdę dobrze to pamiętają. Robili to z ogromnym zapałem, chęcią i radością. Dlatego tu mnie trochę boli, że nikt nie pomyślał, aby komuś z nich zaproponować w Łodzi wręczania kwiatów… I nie, Pani Małgosiu, nie chodzi tu o mnie. Za duża jestem, żeby tupać nóżkami „bo ja chciem!” i się obrażać, że jednak nie ja. Z Thomasem wystarczy mi ten wspaniały kontakt, który mam i jestem naprawdę szczęśliwa i spełniona. ALE byłoby zupełnie inaczej i milej, gdyby ktoś z ekipy promocyjnej z Łodzi otrzymał taką propozycję, jak współwręczanie kwiatów. I tyle.

Ale jak pisałam, całe życie człowiek się uczy czegoś nowego.

Co do spania w thomasowej koszulce - hehehe, Karina nie wzięła pidżamy i to dlatego ;) Do fanatyzmu nam naprawdę daleko :D
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Naddel pisze: Daria, nie bierz więc wszystkiego tak bardzo do siebie. Czasem dziobiesz na egzamin jak szalona i wkładasz w to mnóstwo pracy, a potem dostajesz 3, bo braknie właśnie tej kropki nad i. To też jest przykre. Ale tak bywa.

Dokłądnie :D Trafiłaś w sendo :) Ale c`est la vie :) Na szczęście nie należę - i wspomniana przeze mnie ekipa promująca z Łodzi mam nadzieję, że też nie - do osób, którym takie coś "podcina skrzydła" i zniechęca. Uczucie przykrości i jakiejś takiej niesprawiedliwości jest, lae spoko! Nie to jest najważniejsze lecz to, by koncerty się odbywały, by cały czas było nimi zainteresowanie - bo tylko wtedy będziemy mieli nadal okazję do spotykania się i wspaniałej zabawy!
Awatar użytkownika
Fanka MT

JoannaIzabella pisze:Daria… Najpierw piszesz: „(…) ja nie wiedziałam, że wejdę na scenę do Thomasa, to było dla mnie zaskoczenie. Inaczej bym się do tego przygotowała w odpowiedni sposób.”

Za chwilę: „(…)Ale wiedziałam, że pójdę do zdjęcia z Thomasem i chciałam wyglądać najzwyczajniej w świecie troszkę ładniej.”
Owszem, wiedziałam, że spotkam się z nim przed koncertem, ale nie miałam pojęcia, że wejdę na scenę z kwiatami. Patryk mnie o tym poinformował na YMHYMS.

W tym miejscu proponuję zakończyć tę bezsensowną dyskusję i wrócić do tematu wątku ;)

Dziękuję...

Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Wiem, że to dla Ciebie brzmi, jak z Kosmosu, całe to zamieszanie :) Ale miałby dla Ciebie większy sens, gdybyś posłuchała, jak ja w Łodzi o najistotniejszej na świecie kwestii: koszulki. :) Dlatego o tym napisałam :) Ale nie po to, by wywoływać burzę, tylko w kwestii informacji :)

Tak czy siak - za niektórymi z nas dwa koncerty, za niektórymi jeden - ale bez względu na to zabawa była zawsze rewelacyjna! Chłopaki z bandu też pięknie uczą się polskiego ;) A BYDGOSZCZ w ustach Thomasa - no cuuuuudnie!!! I jak się mnie zapytał, czy to jest SZ na końcu czy SZCZ.... :lol: Ehhhh, oby ten miesiąc minął jak najszybciej i wtedy - GDAŃSK! Mam nadzieję, że spotkamy się w jak najliczniejszym składzie!!!
mirabelka73

[quote="Naddel"]Mirabelka, to nie o fanatyzm chodzi. One są zapewne po prostu bardzo wygodne ;-)
[/

Rzeczywiście bardzo wygodne hihi...całą noc w koszulce z wizerunkiem idola a pózniej w niej na koncert hehe..quote]
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

JoannaIzabella pisze:
Agata: „A akcja przed fotką i liczenie "raz, dwa, trzrzrzy", niezapomniana.” Taaaak. Najbardziej niezapomniany był brak reakcji publiczności. Thomas 3 razy musiał pytać „zrobię Wam fotkę, OK?!” , żeby wreszcie był jakiś odzew. Na wszystkich poprzednich koncertach odzew był od razu. No ale to oczywiście nie jest niczyją winą, ot, tacy ludzie.
A przy YMHYMS to aż musiał rzędom na trybunach przypomnieć, że ta piosenka to ma dawać radość, tacy byli ludzie porwani do zabawy…
Oczywiście sektor FAN bawił się super!
Chyba byłyśmy na dwóch różnych imprezach :wink: Publiczność reagowała cały czas, oczywiście nie cała, ale "tacy ludzie" (jacy dokładnie?, przypadkowi?) chyba są wszędzie, na każdym show, na pewno też byli w Łodzi. A taki numer z YMHYMS zdarzył się chyba tylko jeszcze w Krakowie, choć tam nie byłam i nie mam porównania.
Trudno zestawiać Łódź z Bydgoszczą, która jest miastem dwa razy mniejszym, impreza odbyła się w niedzielę, a w Łodzi był to koncert podwójny, choć ceny biletów nie były dużo wyższe. Tyle jeśli chodzi o frekwencję.
Dla mnie najważniejsze jest to, że Thomas u nas i w Łodzi świetnie się czuł i mam nadzieję, że jeszcze do nas wróci. Nie mamy się czego wstydzić.

Na koniec taka anegdotka: dość spory tłumek czekał przy jednym z wyjść z hali, aż Thomas wsiądzie do samochodu i odjedzie. Jedna pani mówi: "a ten blondyn to nie dojechał, tak? Oni chyba się pokłócą..."
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Agata pisze: Na koniec taka anegdotka: dość spory tłumek czekał przy jednym z wyjść z hali, aż Thomas wsiądzie do samochodu i odjedzie. Jedna pani mówi: "a ten blondyn to nie dojechał, tak? Oni chyba się pokłócą..."
hahaha! Doooobre!!! :D Nooo, pani miała wyjątkową orientację w temacie! 8)
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Tu filmik, widać m.in. Ciebie, Joanno.
Na szczęście Thomas widział nas wielu :-) (4. min.):
http://m.bydgoszcz.naszemiasto.pl/artyk ... ,id,t.html
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

Agata pisze:Na szczęście Thomas widział nas wielu
Racja Agatko i nieporozumieniem jest licytować się na forum kto jakie ma relacje z Thomasem.Jestem pewna,że jego stosunek do fanów jest jednakowy dla wszystkich :D :D :D
Awatar użytkownika
sucharyba

Post autor: sucharyba »

Cóż trochę marnie wygląda ta dyskusja na tle dwóch świetnych koncertów.. Ludzie nie liczy się frekwencja, ilość piosenek wręczenia kwiatów i podziękowania tylko najważniejsze!! .. Że każdy z nas mógł ujrzeć Thomasa na żywo w Polsce i przekonać się jaką energią emanuje:) Jak pozytywnym i silnym jest Człowiekiem!! Jedni mieli ogromne szczęście spotkać się z Nim przez dosłownie parę chwil w cztery oczy. Ale to musi prowokować złość i zazdrość ?? Trzeba robić wszystko i wierzyć że marzenia się spełniają. I nie po najmniejszej linii oporu tylko szczerze!! Cieszmy się dobrą zabawą a reszta się nie liczy!! :D Ja wierzę i wiem że marzenia są na wyciągnięcie ręki !! :D
All You need Thomas... You are My Alterego ;)
ODPOWIEDZ