17.02.2013 Thomas Anders w Bydgoszczy!!!

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Re: 17.02.2013 Thomas Anders w Bydgoszczy!!!

Post autor: michal.czeslaw »

denfal pisze:Ciekawi mnie czy będę mógł wejść na imprezę z aparatem lustrzanką i pstryknąć sobie kilka pamiątkowych fotek?
Parę postów wcześniej jest info na ten temat,poczytaj! :D
denfal

Post autor: denfal »

michal.czeslaw pisze:
denfal pisze:Ciekawi mnie czy będę mógł wejść na imprezę z aparatem lustrzanką i pstryknąć sobie kilka pamiątkowych fotek?
Parę postów wcześniej jest info na ten temat,poczytaj! :D
To co jest kilka postów wcześniej to rozumiałem, że dotyczy sektora dla fanów przy samej scenie, aby nie oślepiać artystów.
Ale rzeczywiście patrzę na bilety i widzę przekreślony aparat.
Ale patrząc czasami na fragmenty innych koncertów Thomasa na youtube, to widzę mnóstwo aparatów w akcji na widowni. W związku z tym mam pytanie czy Waszym zdaniem jest sens w ogóle próbować zabrać taki aparat, czy odpuścić sobie i pstryknąć coś od biedy smartfonem?
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

denfal pisze: W związku z tym mam pytanie czy Waszym zdaniem jest sens w ogóle próbować zabrać taki aparat, czy odpuścić sobie i pstryknąć coś od biedy smartfonem?
Jak będziesz miał szczęście i przejdziesz z nim przez kontrolę?Z daleka smartfonem niewiele zdziałasz.Decyzja należy do Ciebie :D
Sylwia Maria

Post autor: Sylwia Maria »

Bydgoski koncert zbliża się wielkimi krokami. To będzie mój pierwszy koncert Thomasa, dlatego emocje sięgają zenitu, chociaż nie jestem już taka młoda:) Czekałam na to wydarzenie wieeele lat.
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Fanka MT pisze:Kurcze, nie mogę uwierzyć, że Thomas przyjeżdża właśnie do Bydgoszczy! Pierwszy raz na jego koncert wybiorę się... tramwajem! :D Zawsze miałam kawał drogi, a tu proszę ;)
Jakieś 14 lat temu też bym nie mogla uwierzyć, ale ostatnio czułam, że to będzie kwestia czasu ;-) Tyle że brałam pod uwagę też Toruń :-D Ja również zamierzam pojechać tramwajem. A na razie - pozdrowienia z Łodzi i podziękowania za super zabawę.
Awatar użytkownika
Dr Mabuse

Post autor: Dr Mabuse »

A ja mieszkałem w bydgoskim a uczyłem się w toruńskim. A teraz najbliżej mam do Ergo-Areny, ale wczoraj się dowidziałem, że i tam nie będę mógł być ;(
Obrazek
agnieszka

Post autor: agnieszka »

JUŻ :D PRZYTUPUJĘ NÓŻKAMI :) TO JEST COŚ NIESAMOWITEGO! TYLE LAT NA TO CZEKAŁAM!! I DZIŚ MARZENIE SIĘ SPEŁNI!!!
POZDRAWIAM WSZYSTKICH KTÓRZY ZNAJDĄ SIĘ DZIŚ W HALI ŁUCZNICZKI NA KONCERCIE TEGO NIEMOŻLIWEGO W ODBIORZE AUDIO I VIDEO MĘŻCZYZNY JAKIM JEST THOMAS!!!! :wink:
Awatar użytkownika
Fanka MT

Post autor: Fanka MT »

No i po koncercie w Bydgoszczy! Nie mogę uwierzyć, że przyjechał właśnie do nas! W ogóle to, co się dzisiaj działo było niesamowite.. Nie dość, że udało mi się spotkać z Thomasem przed koncertem, to jeszcze mój idol zrobił tak wspaniałe show - ten mix piosenek z rodem lat '80 był czymś niesamowitym! No i nie mogę zapomnieć o końcówce, która była dla mnie totalnym zaskoczeniem... Patryku, naprawdę nie wiem jak Ci dziękować, że to właśnie mnie spotkał taki zaszczyt, aby podziękować Thomasowi za cały koncert... To było dla mnie niesamowite przeżycie... zważając dodatkowo na fakt, że Anders sam mnie przytulił i dał buziaka w policzek ;) Normalnie brak słów! Dzisiaj nie śpię, he he ;)

PS Przy okazji bardzo serdecznie chcę podziękować wszystkim, z którymi się dzisiaj bawiłam - w szczególności Pani Małgosi, z którą spędziłam uroczą niedzielę! :*

(Aha, jeżeli ktoś upamiętnił tę chwilę, gdy byłam na scenie, byłabym ogromnie wdzięczna, gdyby mi podesłał ewentualne fotki - z góry dziękuję) :)
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
Awatar użytkownika
dieErdbeere91

Post autor: dieErdbeere91 »

Fanka MT to musiało być niesamowite przeżycie! :D
A jak było z publicznością w Bydgoszczy, w sensie frekwencja i czy ludzie dobrze się bawili? Z niecierpliwością czekam na więcej relacji z dzisiejszego koncertu.
I wanna reach the sky and try to touch the sun!
I wanna leave the fear behind, run away and don't stop to fight!:) STRONG I'll be strong

Fanka MT

Myślę, że z frekwencją było całkiem całkiem i ludzie się dobrze bawili ;)

I owszem, to było niesamowite! :)

Dziękuję...

Awatar użytkownika
dieErdbeere91

Post autor: dieErdbeere91 »

Haha, no... wieżę Ci! :)
Łódź, Bydgoszcz, Gdańsk… mam tylko nadzieję, że na tych trzech koncertach się nie skończy i Thomas wraz z zespołem będą dalej koncertowali w innych miastach Polski… ;)
I wanna reach the sky and try to touch the sun!
I wanna leave the fear behind, run away and don't stop to fight!:) STRONG I'll be strong

Post autor: Sylwia Maria »

Rzeczywistość przerosła moje marzenia:) Koncert był cudowny:) Aż trudno zebrać myśli. Warto było czekać, warto było odliczać dni i godziny. Spełniło się moje wielkie marzenie:)))
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Jak kiedyś powiedział Artus Andrus "Bydgoszczo, Bydgoszczo, wszyscy Ci zazdroszczo" 8)
Fotki:
http://bydgoszcz.gazeta.pl/bydgoszcz/51 ... 6.html?i=0
Artykuł:
http://bydgoszcz.gazeta.pl/bydgoszcz/1, ... iczke.html
Słowa Leszczyńskiego - jeszcze pamiętam z artykułu z trasy MT 1998 - pozostawiam bez komentarza...

I z "Gazety Pomorskiej":
http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/ar ... /130219319
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

dieErdbeere91 pisze:Fanka MT to musiało być niesamowite przeżycie! :D
A jak było z publicznością w Bydgoszczy, w sensie frekwencja i czy ludzie dobrze się bawili? Z niecierpliwością czekam na więcej relacji z dzisiejszego koncertu.
No niestety, publika w Bydgoszczy pod względem frekwencji i...zabawy wypadła średnio.... :? Było mnóstwo wolnych miejsc na trybunach, a hala do gigantów nie należy... No i poza sektorem fan było raczej drętwo... Sam Thomas to widział. Akcja ze zdjęciem: "Teraz ja zrobię Wam zdjęcie, OK?" pyta Thomas. Zawsze jest gorący aplauz i szał. A w Bydgoszczy - cisza. Koncternacja Thomasa i pytanie raz jeszcze "OK??!" Noooo, jakiś słaby odzew. No to Thomas raz jeszcze: "OK??!!!!!!!" I wtedy coś ciut drgnęło i trybuny odpowiedziały.
Thomas musiał też raz czy dwa zagrzewać trybuny do jakiegoś ruchu, do wzięcia udziału w koncercie w sposób nieco bardziej aktywny. A przy "emocjach" publiki na trybunach przy YMHYMS wprost powiedział, że ta piosenka to ma przynosić radość.

No ale trudno, publiczność bywa różna. Za to Thomas był jak zawsze rewelacyjny, w doskonałej formie, z najpiękniejszym głosem na świecie :) I nie powiem, było mi baaaardzo miło, że mnie rozpoznaje ;) Przywitanie w Łodzi było przesympatyczne: "Oh, hello!!!!" i uuuuśmiech :) No i w Bydgoszczy na koncercie.......ech..... ;) Prawda, ALICJA.....? ;p

Ogólnie uważam, że były to naprawdę dwa udane dni i bardzo się cieszę, że za miesiąc powtórka w Gdańsku! ;D

Ukłon i gorące podziękowania dla Organizatora , Solaris Music, za perfekcyjne jak zawsze przygotowanie koncertów! :)

I małe spostrzeżenie z innej beczki... Otóż faktycznie całe życie człowiek się uczy. I tyle :)
Ostatnio zmieniony pn lut 18, 2013 11:00 przez JoannaIzabella, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Post autor: Monia82 »

Ach, wróciłam! Super koncert, atmosfera niesamowita, kolejnych fan klubowiczów poznała, szczególne podziękowania dla Darii (Fanka MT) w podtrzymywaniu na duchu w "trudnych chwilach" :mrgreen: Czy ja się kiedyś doczekam, że Thomas zaśpiewa moją naj naj piosenkę- "Lady Lai"? :| :wink:
Dziękuję również za możliwość spotkania z Thomasem, mimo małego stażu w szeregach TAFC i możliwość zrobienia sobie z nim zdjęcia! :D Niesamowite przeżycie, 15 lat temu na koncercie MT nie śmiałam nawet marzyć o tym, że będzie mi jeszcze dane usłyszeć Thomasa na żywo, nie mówiąc już o możliwości spotkania!
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
Awatar użytkownika
Fanka MT

Monia82 pisze:szczególne podziękowania dla Darii (Fanka MT) w podtrzymywaniu na duchu w "trudnych chwilach" :mrgreen:
Nie ma za co, to była sama przyjemność! :lol:

Dziękuję...

ODPOWIEDZ