Regulamin działu "Pomoc" - do przeczytania!

Szukasz piosenki? Chcesz zidentyfikować jakieś nagranie? Pisz tutaj.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Regulamin działu "Pomoc" - do przeczytania!

Post autor: ArCrack »

Serdecznie proszę o stosowanie się do trzech poniższych zasad - pozwoli to uniknąć bałaganu.

- Zanim zapytasz o daną piosenkę - sprawdź czy nie pytano o nią wcześniej.
- Nie pytaj o najpopularniejsze piosenki ani o całe dyskografie.
- Tematy w tym dziale tytułuj tak, aby możliwe jak najlepiej opisywały poszukiwaną pozycję.
- Ewentualne propozycje dotyczące udostępniania nagrań proszę załatwiać na PW lub w inny, prywatny sposób.
Ostatnio zmieniony czw gru 27, 2007 23:45 przez ArCrack, łącznie zmieniany 1 raz.
Przemo

Post autor: Przemo »

Wygląda na to, że udało mi się niechcący ten regulamin złamać, gdyż zaoferowałem "dostarczenie" utworów korzystając z forum. :oops: Przepraszam.
Ale tak przy okazji: co to jest to PW? (chyba ograniczony jestem, bo ni dibała z niczym nie mogę skojarzyć...)
Przemo
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Spoko :)
PW to prywatne wiadomości. Pod postem każdego użytkownika masz ikonkę "pw". Po jej kliknięciu będziesz mógł wysłać wiadomość do danego użytkownika forum.
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
sellimi

Post autor: sellimi »

to jakiś problem techniczny zrobić temat WYMIANY PLIKÓW, w którym byśmy mogli zamieszczać bezpośrednie linki (nie PW) do różnych utworów? Na pewno by się cieszył zainteresowaniem
Awatar użytkownika
vader

Post autor: vader »

Może by się cieszył, ale czasem na forach różni ludzie sprawdzają czy nie szerzy się piractwo, i w takim wypadku administratorzy ponoszą chyba odpowiedzialność za wszystko. Przynajmniej ja tak słyszałem, nie wiem czy dobrze mówię. Ale ja popieram pomysł z tematem :).
America - oh it's saturday night
America - lazer beams, and lights

http://img291.imageshack.us/my.php?image=mtbljr9.png
mojej roboty ;)
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Ogólnodostępnego działu do wymiany plików nie będzie nigdy. Natomiast każdy aktywny użytkownik forum wie, gdzie może to robić, więc nie bardzo rozumiem podnoszenie tej kwestii tutaj :?:
Jak piszesz tak cię widzą.
ODPOWIEDZ