Witam wszystkich fanów

Mam na imię Natalia i mieszkam w Gdańsku. Przed laty rejestrowałam się na tym bądź podobnym forum lecz wtedy ruch był bardzo znikomy. W tamtym roku znów w necie wyszukałam polskie forum MT i widzę, że jest niebo lepiej

Fanką Modern Talking jestem od 1998 czyli tryumfalnego powrotu i od chyba nawet pierwszego razy jak usłyszałam "You're My Heart, You're My Soul '98" jest ona moją ulubioną piosenką, a zespół ulubioną grupą muzyczną. Dla większości mojej rodziny i znajomych pierwsze skojarzenie ze mną to Modern Talking

Jest mi bardzo miło, że panowie mimo iż mając lata świetności za sobą cieszą się nad Wisłą sporą popularnością.
Osobiście szczerze mówiąc jestem wielką fanką Modern Talking, Blue System ale nie solowych popisów Thomasa Andersa. Dla mnie jest on (tylko i aż) głosem mojego ulubionego zespołu natomiast jego piosenki są (poza jedynie kilkoma wyjątkami) bardzo słabe czy często po prostu beznadziejne. A co do nowych aranżacji przebojów MT - brzmią w większości dużo gorzej, jakby brakowało w nich magii... Na koncercie Thomasa nigdy nie byłam ale mimo wszystko będę na jego występie w Gdańsku. Facet przyjeżdża do mojego miasta to wypada się pojawić, może troszkę z poczucia obowiązku

W każdym razie mimo braku fascynacji jego solową twórczością kieruję do niego z góry wielkie podziękowania za to, że jeździ po świecie i wciąż gra koncerty i możemy mieć na żywo choć część Modern Talking.
Jeszcze raz, głośne serdeczne DZIEŃ DOBRY