My tu wspominamy wczorajszy koncert,a w tym momencie bawią się we Wrocławiu
Koncert w Krakowie (29.11.2012)
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Re: Koncert w Krakowie (29.11.2012)
Fotki na moim profilu z wczorajszego koncertu : http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 611&type=3
.
-
Łukaszek.MT.
cieszmy się kraków był pierwszy:) i tu były najwiekszę emocje i bardzo udana zabawa:)
- piotreczek27
Witam wszystkich fanow Thomasa i Modern Talking bylem na koncercie w Krakowie jak i w Media Markt z bratem Pawlem i kolega Mackiem Modernu slucham od zawsze to co przezywalem spotkanie z Thomasem to moje jak stanac oko w oko z gosciem ktorego slucham od zawsze .Przyjechalismy wczesnie taka okazje nie mozna przegapic wzialem trzy winyle na autograf i ktory wybrac bo tylko jeden do podpisu .Zaczelo sie Thomas przyszedl usiadl ja bylem moze czwarty piaty nie pamietam z wrazenia i moja kolej wchodze Thomas siedzi ja trzy plyty no iwybralem singiel Brother Louie ten z Londynu biala piekna okladka podalem reke Thomas zapytal dla kogo a ja dla Piotra usmiechnal sie i podpisal sie super przezycie jeszce raz podalem mu reke wzialem plyty od ochrony i wyszedlem piekna sprawa mam autograf od samego Thomasa .Pozniej koncert dojechalismy pod hale Wisly oczywiscie sklepik plyta Strong od razu kupiona no i wyczekiwanie na koncert . Bylismy w strefie fan ubrani w biale koszulki z czarnym napisem Modern Talking pod sama scena byli z nami znajomi z Krakowa .A tak wogole to pozdrawiam wszystkich fanow MT ktorzy byli na koncercie i przed w Media z ktorymi chwile rozmawialem .Koncert zaczal sie po godz 19 Thomas w swietnej formie usmiechniety jak zwykle publika szalala swietny koncert . pozdrawiam wszystkich fanow jeszce raz napewno sie jeszce spotkamy .MT na zawsze:)
-
ilciaB
Ja również pozdrawiam wszystkich z którymi dobrze się bawiłam... niestety z powodów osobistych musiałam wyjechać wczesniej z koncertu
tak czy siak udało mi się poznać kilka osób z fanclubu i stwierdzam, że jesteście wspaniali
- Bolero
- Członek TAFC Polska
http://dziendobry.tvn.pl/video/zadaj-py ... 68653.htmlatlantyda ;o) pisze:Odnośnie właśnie relacji w TVNie,czy będzie jakieś specjalne wydanie?Czy to będzie w DD TVN?
Przy okazji dałem krótki wywiad dla TVN który ma być wyemitowany właśnie podczas wizyty Thomasa w tym programie.
Pozdrawiam
Bolero
-
gosia33
- Członek TAFC Polska
To był mój 4 koncert na którym byłam i uważam że był najlepszy. Publiczność bardzo dobrze się bawiła wszyscy na sektorach stali. Atmosfera była niesamowita. Najbardziej podobało mi się jak Thomas próbował mówić o piosence You're My Heart, You're My Soul i w pewnym momencie się tak wzruszył że prawie by mu łezka poleciała a jak zaczeliśmy rzucać różami to nawet było widać jak przeciera oczka przynajmniej ja miałam takie wrażenie. Koncert minął niesamowicie szybko trwał około 1.45. Potem poszłam do sklepiku i kupiłam sobie 2 płyty. A jeżeli chodzi o spotkanie w Media Markt to było super moje marzenie się spełniło. Dałam Thomasowi do podpisania zdjęcie z dedykacją i jak tak stałam koło niego i patrzyłam mu w oczka to czułam jak przezmnie przechodzi pozytywna energia. Mimo iż trwało to może około 40 sekund nigdy tego nie zapomnę. Szkoda że nie można było sobie zrobić z nim zdjęcia ale to będzie moje następne marzenie na które może kiedyś się doczekam. Pozdrawiam wszystkich z którymi bawiłam się na koncercie. Dziękuję organizatorom , Patrykowi całemu fan clubowi i wszystkim co przygotowali dla nas ten wspaniały koncert.
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
No nie jakie wrażeniagosia33 pisze:... tak stałam koło niego i patrzyłam mu w oczka to czułam jak przezmnie przechodzi pozytywna energia. ...
-
czyzka_2005
To było fantastyczne przeżycie, Thomas jest super facetem!!! Jeżeli będzie kolejny koncert będę tam napewno 
-
Violl
gosia33 pisze:To był mój 4 koncert na którym byłam i uważam że był najlepszy. Publiczność bardzo dobrze się bawiła wszyscy na sektorach stali. Atmosfera była niesamowita. Najbardziej podobało mi się jak Thomas próbował mówić o piosence You're My Heart, You're My Soul i w pewnym momencie się tak wzruszył że prawie by mu łezka poleciała a jak zaczeliśmy rzucać różami to nawet było widać jak przeciera oczka przynajmniej ja miałam takie wrażenie. Koncert minął niesamowicie szybko trwał około 1.45. Potem poszłam do sklepiku i kupiłam sobie 2 płyty. A jeżeli chodzi o spotkanie w Media Markt to było super moje marzenie się spełniło. Dałam Thomasowi do podpisania zdjęcie z dedykacją i jak tak stałam koło niego i patrzyłam mu w oczka to czułam jak przezmnie przechodzi pozytywna energia. Mimo iż trwało to może około 40 sekund nigdy tego nie zapomnę. Szkoda że nie można było sobie zrobić z nim zdjęcia ale to będzie moje następne marzenie na które może kiedyś się doczekam. Pozdrawiam wszystkich z którymi bawiłam się na koncercie. Dziękuję organizatorom , Patrykowi całemu fan clubowi i wszystkim co przygotowali dla nas ten wspaniały koncert.
Zgadzam się z Tobą koncert był kapitalny
A propo MM też jak do niego podeszłam to mnie totalnie zatkało. Nigdy w życiu bym nie przypuszczała że po 14 latach odkąd zaczęłam słuchać piosenek MT przyjdzie mi stanąć przed nim i wydukać "Hello, How are you?"
W ogóle musze się troszku pochwalić że ten dzień był dla mnie jednym z najlepszych dni w moim życiu, bo 29 listopada:
1) o 12h obroniłam pracę dyplomową na 5
2) nieco ponad 3h później spotkałam się i dostałam autograf od wokalisty mojego ulubionego zespołu z młodzieńczych lat
3) kolejne 3h później kapitalnie bawiłam się na jego koncercie.
Dla takich chwil naprawdę warto żyć
- aragorn
- Członek TAFC Polska
HEJ,już po koncercie w Poznaniu jak było?już jutro w stolicy dawno Thomasa nie było tutaj od czasu koncertu na Stegnach.Mam przeczucie że będzie sie działo.........GIGOLO 
That's the only thing i really know.......
- dieErdbeere91
Emocje już co prawda opadły po koncercie i po spotkaniu w m1 - teraz czas na koncert w warszawie, ale powiem wam jeszcze że bardzo sie cieszę z faktu, że razem z Thomasem przyjechał do nas sklepik fanclubowy. Zakupiłam tam płytę Strong i przyznam jest naprawde super, w sumie to wszystkie piosenki z niej są OK.
Mam nadzieje że uda mi się jeszcze pojechac na jakiś koncert i że również będzie tam sklepik.
I wanna reach the sky and try to touch the sun!
I wanna leave the fear behind, run away and don't stop to fight!:) STRONG I'll be strong
- Członek TAFC Polska
W M1 podczas spotkania Thomasa z Fanami były kamery TV,czy ktoś wie gdzie szukać jakiegokolwiek reportażu?