Co najbardziej kochacie w Thomasie Andersie

Rozmowy na wszystkie tematy związane z Thomasem i Dieterem - także pozamuzyczne.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Re: Co najbardziej kochacie w Thomasie Andersie

Post autor: JoannaIzabella »

aneskawb pisze:A mnie co rano Stop Thomasa zaśpiewane przepięknie budzi do pracy - i przyznam się, że odkąd mam właśnie tę piosenkę za "budzik", wstaję bez oporów nawet o 5.30 :). :D
hihi, też tak zrobiłam i działa bez zarzutu..! :D
Molca

Post autor: Molca »

aldona pisze:Od samego początku zakochałam się w Jego spojrzeniu.Uwielbiam patrzeć na Jego występy ,ponieważ mam wrażenie jakby On śpiewał dla mnie . Potrafi z pewnością siebie patrzeć wprost do kamery i wtedy widać na Jego twarzy prawdziwe emocje.Poza tym z wiekiem Jego głos stał się perfekcyjny . Barwa Jego głosu sprawia że nie można Go pomylić z żadnym innym wokalistą
Ja mam dokładnie takie samo wrażenie - jakby śpiewał tylko i wyłącznie dla mnie ;)
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

Podziwiam Thomasa za to w jakiej jest świetnej formie :D .Najpierw trasa koncertowa po Polsce (4 koncerty,dzień po dniu),6 dni potem,kilkugodzinne spotkanie z fanami a wieczorem półtoragodzinny koncert (live!) i w międzyczasie jeszcze kilka występów ( z czego część na żywo!) w programach tv :D Podczas koncertu w Koblencji,było widać nawet czasami krople potu,na szczęśliwej twarzy Thomasa.Poza tym,chyba trochę przeszkadzała mu ta muszka.Ale w jak dobrej nie byłby Thomas formie,to i tak uważam,że dobrze zrobiłby mu chociaż tygodniowy odpoczynek z rodziną.
MY DREAMS COME TRUE :D
minka

Post autor: minka »

Na samym początku to był głos - to właśnie mnie urzekło, potem jego spojrzenie - nie ma takiego drugiego faceta na świecie, teraz cenię go za to kim jest i kim się nie stał - jak ludzie z jego branży. Patrząc na jego życiorys widać, że uznaje ważne wartości życiowe, kieruje się swoimi i myślę ze zdrowymi zasadami. Bardzo go za to cenię i zarazem podziwiam. Co do wyglądu - miał wspaniałe długie włosy, również teraz świetnie wygląda, tylko myśle, że to nie całkowite golenie się dodaje mu lat, a to jest mu niepotrzebne. Fajną rzeczą dla mnie jest to, że lubi gotować i chętnie robi to dla swojej rodziny. Tak trzymać !!!!!!!!!!!!!!!
ODPOWIEDZ