Rozmowy zupełnie nie na temat.
Awatar użytkownika
Gasolina91

Re: Avatar czy swoje zdjęcie?

Post autor: Gasolina91 »

A ja pozostanę przy avatarze jaki mam. Lubię to zdjęcie Thomasa i Dietera.
Dużo osób z forum ma mnie w znajomych na nk więc wiecie jak wyglądam :D
Point Of No Return
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Karolek78 pisze:Uważam że to jest indywidualna kwestia. Ja bardzo cenię sobie prywatność i anonimowość w internecie i nie można kogoś zmuszać do tego aby umieszczał swoją buźkę, dzioba, ryja i jak to tam kto nazywa jako avatar. Wśród członków fanclubu jest to o tyle pomocne że ułatwia rozpoznanie osób na koncertach jednak tak jak napisałem na początku to jest wybór każdego użytkownika.
Oczywiście Karolu masz rację. Nikt nikogo nie zmusza do pokazania swojej twarzy :) . Wcześniej miałam jako Avatar kadr z clipu Blue System "Love Is Such A Lonely Sword" ponieważ,poniekąd kojarzył mi się z moim nickiem Obrazek . Potem zmieniłam na Obrazek,aby podkreślić swoją fascynację osobą Thomasa Andersa :D .
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

Ależ oczywiście, że to wybór a nie przymus! :) Kto chce - da swoje zdjęcie, a kto woli inny avatar - będzie miał inny :) I wszystko OK :)
Awatar użytkownika
siara1971
Członek TAFC Polska

Post autor: siara1971 »

Ja uwazam ze awatar powinien przedstawiać swoje zdjęcie tak jak pisaliście wcześniej wiadomo z kim się pisze nie wszyscy sie znamy w realu ale musze powiedzieś ze po zdjęciu na koncercie w Poznaniy panią JoannaIzabella odrazu poznałem pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

siara1971 pisze:Ja uwazam ze awatar powinien przedstawiać swoje zdjęcie tak jak pisaliście wcześniej wiadomo z kim się pisze nie wszyscy sie znamy w realu ale musze powiedzieś ze po zdjęciu na koncercie w Poznaniy panią JoannaIzabella odrazu poznałem pozdrawiam :)
:lol: Miło wiedzieć! Zdjęcie zamiast avataru to naprawdę dobry pomysł :) Do zobaczenia na następnym koncercie!!! :D
Awatar użytkownika
siara1971
Członek TAFC Polska

Post autor: siara1971 »

Chociaż członkowie TAFC zdjęcie zamiast avataru takie jest moje zdanie :)
ODPOWIEDZ