Najwidoczniej wy nie macie odrobiny oleju w glowie bo komentujecie temat od kilku dni,proponuje brac sie za sprzatanie i gotowanie bo ida Swieta
ZEGNAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
P.S. I nie zycze sobie szargania ani wymieniania mojego imienia
Julita pisze:Najwidoczniej wy nie macie odrobiny oleju w glowie bo komentujecie temat od kilku dni,proponuje brac sie za sprzatanie i gotowanie bo ida Swieta
ZEGNAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
P.S. I nie zycze sobie szargania ani wymieniania mojego imienia
Oh, lala! Się Koleżanka zdenerwowała. Nieco dziwne, zważając na to, że pisała, co pisała; a że nie pozostaliśmy na to obojętni, to chyba normalne. Jest akcja-jest reakcja
Życzę więcej dystansu, obiektywizmu i spokoju emanującego z drzewka bożonarodzeniowego.
Julita pisze:P.S. I nie zycze sobie szargania ani wymieniania mojego imienia
Julitko!:-) Każdy użytkownik tego jak i każdego innego forum, pisząc post musi się liczyć z tym, że ktoś wymieni jego forumowy nick. A że Twój nick jest zarazem Twoim imieniem to już nie nasza wina. Z tym "szarganiem" natomiast to zdecydowanie przesadziłaś...
Co wspólnego ma Wasza dyskusja z "Andrzejkowym tournee Thomasa po Polsce" ???
Żenada !!!!!
Może otwórzcie temat : "Żale i pretensje" a użytkownicy forum podzielą się na 2 grupy: TAFC i cała reszta i do boju !!!
Czy moderator czuwa nad kształtem i przebiegiem dyskusji ?
Nie będę zamykał albo przenosił każdego wątku, w którym się poróżniliście. Albo Forum nauczy się co jest merytoryczne i warte komentarza a co nie, albo w takiej atmosferze będziecie spędzać święta - jak wolicie.
Chłopak wrzucił kilka całkiem dobrej jakości filmików z tego koncertu.Publiczność na prawdę nie zawiodła.A chyba nie ma nic lepszego niż ujrzeć szczery uśmiech na twarzy Idola ...po takim koncercie.
Bardzo często wracam do tego koncertu właśnie oglądając filmiki na yt wrzucone przez tego Pana, jest jeszcze więcej utworów.
Szczególnie podoba mi się moment w utworze Brother Louie [ https://www.youtube.com/watch?v=6jTFzLygTBk ] zarejestrowany również przez tego samego użytkownika yt, gdzie Thomasa w 1:43 – 1:52 minucie zapomina o Larsie i w ostatnim momencie biegnie do niego z mikrofonem, a potem razem się śmieją. Haha wygląda to zabawnie.