Ja jeszcze pomyślałam, że mogłaby też być taka jakby statuetka (czy coś w rodzaju) gdzie można wygrawerować własny napis.. gdzieś już to widziała, tylko nie wiem gdzie.. być może na allegro kiedyś tam, ale nie jestem pewna. Są różne wzory takich gadżetów, gdyby poszukać to może wybrałoby się coś ciekawego i chyba nawet nie drogo. To tylko taka luźna propzycja, żeby nie było że wymyślam nie wiadomo co
Koncerty - kwestie organizacyjne
- dieErdbeere91
Re: Koncerty - kwestie organizacyjne
Heha aż za bardzo dosłownie i trochę nie rozumiem, czemu niektórzy zaraz uważają, że pomysł z patelnią beznadziejny..
Ja jeszcze pomyślałam, że mogłaby też być taka jakby statuetka (czy coś w rodzaju) gdzie można wygrawerować własny napis.. gdzieś już to widziała, tylko nie wiem gdzie.. być może na allegro kiedyś tam, ale nie jestem pewna. Są różne wzory takich gadżetów, gdyby poszukać to może wybrałoby się coś ciekawego i chyba nawet nie drogo. To tylko taka luźna propzycja, żeby nie było że wymyślam nie wiadomo co

I wanna reach the sky and try to touch the sun!
I wanna leave the fear behind, run away and don't stop to fight!:) STRONG I'll be strong
Ale zważ, że taka ciupaga to mogłaby być bronią dla Thomasa...shoker191 pisze:Ja nadal upieram sie z propozycją prezentu z polskim akcentem czyli ciupagą. To prezent oryginalny i sądze ze Thomas takiego nie dostał . Prezent który można powiesić na ścianie dla ozdoby, nad kominkiem lub coś w tym rodzaju. A jak nie ciupaga to jakiś strój ludowy.
Ale to są tylko żarty oczywiście
I will love you forever, Thomas.
- kicia
Ja tak pomyślałam, że w prezencie można by mu podarować jakiś obraz, portret... tak myślałam o jakimś tryptyku np. co o tym myślicie ? pozostałaby tylko kwestia tematu, techniki wykonania itp. Ja bym mogła się podjąć wykonania, pozostałaby tylko kwestia kosztów no i oczywiście tego co by to miało być
Pomyślcie nad tym
Pomyślcie nad tym
I will love you forever, Thomas.
- JoannaIzabella
Ciupaga to tak nie bardzo w klimacie Łodzi czy Bydgoszczy
Musimy wymyślić coś trwałego, najlepiej nadającego się do wygrawerowania - w końcu to ma być prezent poniekąd urodzinowy. Obraz...portret - coś w tym stylu już było.. A jak w tym kierunku, to może coś z metaloplastyki? Z napisem HAPPY BIRTHDAY form TA FanClub Polska... Podobno można takie coś zrobić nawet ze zdjęciem: http://www.metaloplastyka.net.pl/conten ... 68&ids=165
Można też zamówić jakąś statuetkę ze stosownym napisem: http://www.balkart.pl/statuetki-na-zamo ... category/4
Można też zamówić jakąś statuetkę ze stosownym napisem: http://www.balkart.pl/statuetki-na-zamo ... category/4
- michal.czeslaw
Wiesz Asiu, taka statuetka to dobry pomysł.Dobrze gdyby była z rybką, znakiem zodiaku Thomasa i wygrawerowanym napisem.Tylko ile to cudo by kosztowało? i co Patryk i reszta na to?Ja jestem za,miałby super pamiątkę od swoich polskich fanów.JoannaIzabella pisze:Można też zamówić jakąś statuetkę ze stosownym napisem
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
No widzę,że idziecie w dobrym kierunku.Popieram pomysł ze statuetką.Oczywiście życzenia po angielsku albo po niemiecku,krótkie i treściwe z okrągłą "50-tką" w tytule 
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Jakoś te statuetki nic w temacie. Pozatym to się daje za jakieś osiągnięcia, magrody a nie za 50-tkę.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
No przeżyć "50" w dzisiejszych czasach to też osiagnięcie 
- Monia82
- Członek TAFC Polska
"50" warta jest tego, by coś poza tortem było, ale wybrać faktycznie trzeba z rozmysłem
- strój ludowy, kojarzący się z Polską, generalnie raczej sporo kosztuje. No i ciężko znaleźć dla niego miejsce, jakby się chciało podziwiać.
- statuetka, można by połączyć w coś jak, statuetka za osiągnięcia i zasługi dla muzyki od nas, fanów. Bardziej osobiste niż np nagroda Grammy, bo od nas osobiście, a nie w głosowaniu smsami np.
- książka z przepisami na polskie dania-nie łatwo będzie znaleźć po niemiecku...
- jak książka, to może o polskich zabytkach (o ile Thomas lubi podróżować)?
Ciężko się myśli po całym dniu pracy
- strój ludowy, kojarzący się z Polską, generalnie raczej sporo kosztuje. No i ciężko znaleźć dla niego miejsce, jakby się chciało podziwiać.
- statuetka, można by połączyć w coś jak, statuetka za osiągnięcia i zasługi dla muzyki od nas, fanów. Bardziej osobiste niż np nagroda Grammy, bo od nas osobiście, a nie w głosowaniu smsami np.
- książka z przepisami na polskie dania-nie łatwo będzie znaleźć po niemiecku...
- jak książka, to może o polskich zabytkach (o ile Thomas lubi podróżować)?
Ciężko się myśli po całym dniu pracy
- shoker191
- Członek TAFC Polska
Powiem szczerze że pomysł z książką o Polskich zabytkach mnie zaintrygował. To jest coś takiego co się może Thomasowi przydać nawet prywatnie. Pytanie tylko czy zdecydowałby się na Wakacje w Polsce..?Monia82 pisze: - jak książka, to może o polskich zabytkach (o ile Thomas lubi podróżować)?
Good Guys Only Win In Movies
Everyone has their Bohlen
Everyone has their Bohlen
- Monia82
- Członek TAFC Polska
Wiesz, dużo koncertuje po Polsce, w różnych miastach bywa, może książka zaintryguje go do zwiedzenia danego miasta, czy jakiegoś konkretnego miejsca, o ile znajdzie czas i chęci, bo wiadomo jak to bywa. Nie wiem tylko czy lubi podróżować, czy zwyczajnie nie ma wyboru, skoro koncertuje to i podróżuje.
- Naddel
- Członek TAFC Polska
Co do zwiedzania - że tak powiem, sądzę, że wątpięMonia82 pisze:Wiesz, dużo koncertuje po Polsce, w różnych miastach bywa, może książka zaintryguje go do zwiedzenia danego miasta, czy jakiegoś konkretnego miejsca, o ile znajdzie czas i chęci, bo wiadomo jak to bywa. Nie wiem tylko czy lubi podróżować, czy zwyczajnie nie ma wyboru, skoro koncertuje to i podróżuje.
Nicht der ist ein Verlierer, der hinfällt, sondern der, der liegenbleibt.
- Monia82
- Członek TAFC Polska
Może w przyszłości się przyda
Innych pomysłów brak, póki co
Innych pomysłów brak, póki co
- JoannaIzabella
No własnie, tez tak ,myślę... Natomiast pamiętajcie, że słowo STATUETKA jest jedynie hasłem, szkicem pomysłu. Zwiedzania Thomas ma raczej dosyćNaddel pisze:Co do zwiedzania - że tak powiem, sądzę, że wątpięMonia82 pisze:Wiesz, dużo koncertuje po Polsce, w różnych miastach bywa, może książka zaintryguje go do zwiedzenia danego miasta, czy jakiegoś konkretnego miejsca, o ile znajdzie czas i chęci, bo wiadomo jak to bywa. Nie wiem tylko czy lubi podróżować, czy zwyczajnie nie ma wyboru, skoro koncertuje to i podróżuje.Myślę, że chłopak ma aż nadto podróżowania i raczej nie pobiegnie w miasto pooglądać zabytki
50 urodziny - zasługują na prezent trwały, taki "z wyższej półki". Rzucajcie pomysły
- Monia82
- Członek TAFC Polska
Nie koniecznie wakacje, kto wie, może kiedyś przyjdzie do głowy, za wiele wiele lat, pojechać gdzieś jak zwykły człowiek, w mało znane, ale urokliwe miejsce
Kto wie, gwiazdy miewają takie pomysły 
JoannaIzabella, cały czas staram się to podkreślić
- JoannaIzabella
OK, rozumiemMonia82 pisze:Nie koniecznie wakacje, kto wie, może kiedyś przyjdzie do głowy, za wiele wiele lat, pojechać gdzieś jak zwykły człowiek, w mało znane, ale urokliwe miejsceKto wie, gwiazdy miewają takie pomysły
A co w kwestii tortu? Może byłby dobry moment, gdy Thomas jest na scenie, ktoś z kwiatami jest przygotowany do wręczenia ich i wtedy na chwilę gasną światła, włącza się HAPPY BIRTHDAY i wchodzi osoba z tortem